| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Podziękowania dla Hopdajwersów ;)
Pedro - 12-11-2003, 11:31 Temat postu: Podziękowania dla Hopdajwersów ;) No to ja chciałem podziękować za fajną zabawę i klawe nury całej bandzie forumowej i pozaforumowej (chociaż tej drugiej, to będę dziękował na innym "forum" ) spędzającej stadnie niedawny tydzień w Hurghadzie. Nie wiem, jak Wam, ale mi sie podobało, jak cholera!
Hmm.... teraz czas kombinować kiedy następny wyjazd, tym razem chętnie do Sharm zdobyć i tamte rafy i spenetrować kolejne wraczki. Nad filmami pracuję (łza się w oku kręci jak się toto ogląda....) i jak będą dostępne na stronie, to dam znak.
Jeszcze raz dzięki za zabawę i super atmosferę. Wszystkim życzę takich wyjazdów i takich uczestników.
Pozdrowionka,
Mania - 12-11-2003, 11:46
No to ja w imieniu grupy Hopdiversowej (Chmielna divers) BARDZO DZIEKUJE Pedrowi za zorganizowanie tego wyjazdu. Bez niego, Blue Sea Diving Centre i Franka - naszego belgijsko - francuskiego instruktora - nie byłoby tak fajnie jak bylo....
Ach i pomyslec, ze jeszcze kilka dni temu chodzilismy w szortach...... A w Warszawie, jak patrze przez okno to jakos nic nie widac....mgla, szaro, buro i ponuro
Mania
olenka - 12-11-2003, 14:30
no i ja tez dziekuje.bardzo sie ciesze,ze moglam zaprzyjaznic sie z hopdiversami.
Piotr - 12-11-2003, 17:11
no tak
niewiele pozostalo do dodania
mam nadzieje, ze niedlugo znowu Hop(e)Divers mi cos oznajmi
i znowu bedzie extra
aha
dziekuje calej grupie za mozliwosci fotograficzne-zadko trafiaja sie takie
"wdzieczne modele"
P.U.P.A Rules
|
|