| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Zapraszam na moją nową stronkę i proszę o opinie :)
Victoria - 19-11-2003, 13:56 Temat postu: Zapraszam na moją nową stronkę i proszę o opinie :) Witam,
Zapraszam serdecznie na nowa stronke poswiecona ofertom kursow i wyjazdow nurkowych w kraju i zagranica. Stronka jeszcze pachnie nowoscia, mam nadzieje, ze Wasze uwagi pomoga mi ja udoskonalic.
Oferty last minute (narazie tylko Egipt) sa zebrane od różnych touroperatorów, co pozwala na porownanie ofert z calej Polski. Sa codziennie aktualizowane, mam nadzieje, ze znajdziecie jakas fajna okazje.
Na stronie jest rowniez forum, na ktorym mozna umieszczac opinie o roznych centrach nurkowych w Polsce i zagranica - mysle, ze Wasze rady pomoga wielu osobom podjac decyzje, ktore centrum wybrac. Forum jest moderowane, wszelkie przejawy chamstwa beda tepione (ale czytelników tego forum raczej ta uwaga nie dotyczy).
UWAGA! Nie zamierzamy być w żaden sposób konkurencyjni do tego forum. Chodzi nam jedynie o dyskusję na temat centrów nurkowych oraz wyjazdów na nurkowania. Takie tematy są czasami tępione na liscie i forum.
Bardzo prosze o wszelkie uwagi na temat strony i forum. Litosci, bardziej krytyczne uwagi prosze na priv
Victoria - 19-11-2003, 14:34
No coz, skrypt nie przepuszcza nazwy strony aby na nia wejsc, prosze kliknac na ikonke www lub wpisac adres z opisu pod zdjeciem [flipv:71e06dfae3][/flipv:71e06dfae3]
maczaty - 19-11-2003, 15:18
witam,
kolorki mocno wakacyjne , sama stronka skromna i bez niepotrzebnego zadęcia. Dobrze, ze jest "O nas" - klient widzi, ze powierza sie przyjaznie nastawionym jednostkom i trauma z czasow robienia prawa jazdy mu nie grozi . Potrzebne informacje sa, nawigacja nieskomplikowana i logiczna.
Jak dla mnie OK - zeby bylo zupelnie 100% bawelny, to usunalbym literowki (nieduzo, ale jednak) i bedzie miodzik
Victoria - 19-11-2003, 15:24
| maczaty napisał/a: | Jak dla mnie OK - zeby bylo zupelnie 100% bawelny, to usunalbym literowki (nieduzo, ale jednak) i bedzie miodzik |
Dzieki za komentarz Jakbys mial chwilke czasu i ochote to daj znac jakie sa litrowki na priv, bo czytalismy chyba strone 100 razy i nie zauwazylismy tego niestety
maczaty - 19-11-2003, 15:30
| Cytat: | | daj znac jakie sa litrowki |
A robicie jakas promocje z Johnnym Walkerem?
Za pol godziny wybiegam z fabryki, wiec przesle na priv tylko wstepniak, OK? A jutro sprobuje ruszyc cos wiecej.
Victoria - 19-11-2003, 15:43
| maczaty napisał/a: |
A robicie jakas promocje z Johnnym Walkerem?
|
wszelkie pomysly mile widziane
| maczaty napisał/a: | Za pol godziny wybiegam z fabryki, wiec przesle na priv tylko wstepniak, OK? A jutro sprobuje ruszyc cos wiecej. |
Ok, dzieki
jenny - 19-11-2003, 16:14
Witam
A czy oferty "Last minute" mogłyby biegać nieco wolniej. Bo dostaję lekkiego oczopląsu i zupełnie nie przyswajam informacji?
Poza tym jest OK.
Jenny
Victoria - 19-11-2003, 16:22
| jenny napisał/a: | Witam
A czy oferty "Last minute" mogłyby biegać nieco wolniej. Bo dostaję lekkiego oczopląsu i zupełnie nie przyswajam informacji? |
Dzieki, to bardzo wazna uwaga
Wprawdzie to juz jest najwolniejsze tempo, ale postaramy sie jeszcze zwolnic Tymczasem ponizej biegajacych last minute jest "pelna oferta" i tam mozna sobie wszystko w zwolnionym tempie wyszukac Jezeli zapiszesz sie do subskrypcji, to bedziemy Ci te oferty najtansze podsylac, a wtedy oczaplas grozi tylko od niskich cen
MArcin M. - 19-11-2003, 16:24
Hej.
Bardzo sympatycznie wyszła Wam ta stronka.
Przegląda się przyjemnie, i łatwo.
Dorota i Wojtek - 19-11-2003, 16:26
Cześć Viki.
Nasz komentarz znajdziesz na swoim forum... .
Ogólnie ok. ale warto popracować nad detalami - (tak z pamięci np.: PADI nie organizuje już szkolenia MFA), a czepialscy lubią takie szczegóły...
Powodzenia,
Mania - 19-11-2003, 17:30
No i jeszcze cos trzeba zrobic - nie pytaj sie mnie co, bo nie mam pojecia - ale jak chcialam dodac Twoja strone do "ulubionych" to jako jej tytul pojawia sie "strona glowna". Nie powinno byc na przyklad - "tanienurkowanie" albo "victoria travel"????
Mania
Marcin B - 19-11-2003, 18:40
Stronka ok.
Brak natłoku informacji, przejrzysta i pod względem merytorycznym świetna.
Viki byle tak dalej........ no i ceny last...
Ale mi również nie wchodzi do ulubionych
Co do forum .... hmm te przepychanki... ja pierwszy ty drugi i nic na temat
Co do literówek, no cóż zdarzyć się mogą i najlepszym, ważne że wiadomo o co chodzi
Victoria - 19-11-2003, 20:40
Hejka,
Ulubione poprawione.
Literowki tez czesciowo, pracujemy nad tym z naszym doradca
Last minute wolniej jezdzi.
MFA w trakcie poprawiania - prosimy o wiecej czepialskich
Dziekuje Wam kochani za uwagi, bardzo sa pomocne Poprosze jeszcze
Marcinie B zapraszam do wpisywania na moim forum swoich komentarzy Bywaly jestes w swiecie i mozesz duzo wiedzy na temat Egiptu innym przekazac
Aston - 20-11-2003, 00:35
Heeeeeeeeeeeeja, heeeeej!
(eh, ta reklama lecha)
Stronka mnie sie podoba - nie ma tych wynalazkow, ktore sie pytaja: skip intro? albo cus takiego. Jest jasna, przejrzysta i komunikatywna. Jest bardzo ok graficznie - ma swoj styl.
Nooooooo ale dopiero ta oferta to ! (no a ja sie na ruchu znam )
Zycze ruchu na stronie i dalszego rozwoju! (a moze tak biuro we wro? bedzie po reka )
Pozdrowienia!
Tommy222 - 20-11-2003, 02:35
Stronka Ok a propos literówek dodał był "m" w :
Płetwonurek KDP/CMAS*** ma prawo nurkować:
do głębokości 50 (i tu nic niby wiadomo, że chodzi o metry ale jednak)
Stary - 20-11-2003, 03:02
Sorki ale nie chce sie załadować ta strona...
Moze nie ten moment...
migi - 21-11-2003, 17:12
a ja jakos nie zauwazylam centow nurkowych w Poslce, a jedynie w Warszawie. Czy dla Ciebie warszawa jest cala Polska??
ech, jestem jakos uczulona na tym punkcie
Victoria - 21-11-2003, 18:46
| migi napisał/a: | a ja jakos nie zauwazylam centow nurkowych w Poslce, a jedynie w Warszawie. Czy dla Ciebie warszawa jest cala Polska??
ech, jestem jakos uczulona na tym punkcie |
Witam
Warszawa znajduje sie w Polsce, dlatego jest w dziale Polska. W chwili obecnej oferujemy kursy prowadzone jedynie przez warszawskie centra.
Gdy bedziemy mieli oferty zajec w innych miastach, to zostana rowniez umieszczone w dziale Polska.
W ofertach wyjazdow zagranicznych mamy wyloty z roznych miast w Polsce, nie tylko z Warszawy.
Bardzo mi przykro, ze Cie urazilam, nie mialam takiego zamiaru.
migi - 21-11-2003, 19:46
Przepraszam, ale tylko w ten sposob umiem cytowac
napisalas:
Na stronie jest rowniez forum, na ktorym mozna umieszczac opinie o roznych centrach nurkowych w Polsce i zagranica - mysle, ze Wasze rady pomoga wielu osobom podjac decyzje, ktore centrum wybrac.
Na forum nie ma tematu: centra w Polsce tak jak napisalas, jest tylko centra w Warszawie.
Przepraszam ze nie wyjasnilam w moim poscie wyzej.
iwan - 01-12-2003, 18:41
Witaj Maleńka.
Fajna stronka.Czy pamiętasz o mnie?...
Victoria - 02-12-2003, 00:11
| migi napisał/a: | Na forum nie ma tematu: centra w Polsce tak jak napisalas, jest tylko centra w Warszawie.
Przepraszam ze nie wyjasnilam w moim poscie wyzej. |
Mowisz i masz
Na specjalne zyczenie zostalo zalozone. Dziekuje za sluszna uwage
Victoria - 02-12-2003, 00:13
| iwan napisał/a: | Witaj Maleńka.
Fajna stronka.Czy pamiętasz o mnie?... |
Hej Jacku
Oczywiscie, ze pamietam o Tobie, jak rowniez o Twojej piekniejszej polowie
Witaj na forum
Aston - 04-12-2003, 03:01 Temat postu: Travel
Witam!
Tak pieknie realizujesz zyczenia forumowiczek, a moje...
prosze ponownie o biuro we wro
Rzeczywiscie Twe oferty sa naj!
Pozdrowienia!
JUPIN - 20-12-2003, 16:20
Stronka bomba Viki lepiej byc nie moze
Jedynie mala uwaga w opisie ofert hoteli i wyjazdow ktore proponujesz nie sa podawane ceny pakietow nurkowych lecz same wyjazdy tylko .Moze warto dodac to do opisu imprezy tak aby kazdy chetny nuras mogl zaplanowac ten koszt w swoim budzecie wyjazdu co ty na to?
pozdrawiam jupin
Aston - 30-12-2003, 01:49
Witam!
Kiedy w koncu biuro we Wroclawiu?
Pozdrawiam!
Victoria - 30-12-2003, 08:30
| JUPIN napisał/a: | Stronka bomba Viki lepiej byc nie moze |
a jednak moze
| JUPIN napisał/a: | | Jedynie mala uwaga w opisie ofert hoteli i wyjazdow ktore proponujesz nie sa podawane ceny pakietow nurkowych lecz same wyjazdy tylko .Moze warto dodac to do opisu imprezy tak aby kazdy chetny nuras mogl zaplanowac ten koszt w swoim budzecie wyjazdu co ty na to? |
Przy opisie kazdego hotelu sa pod nazwa miejscowosci linki: opis regionu, last minute, bazy nurkowe i ceny nurkowan. Wydawalo mi sie to czytelne, ale jestes druga osoba, ktora zwraca na to uwage... Dzieki, postaram sie, aby bylo to bardziej czytelne.
Takie uwagi bardzo, bardzo pomagaja... dziekuje!
|
|