| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE REKREACYJNE - sprawdzone biuro
Budynio - 15-07-2010, 18:01 Temat postu: sprawdzone biuro Witam,
szukam sprawdzonego biura podróży które oferuje wyjazdy nurkowe, chciał bym jechać we wrześniu do egiptu zanurkować poleci mi ktoś coś sprawdzonego?
DiverX - 15-07-2010, 18:37
Jeśli pewne i sprawdzone to pewnie NAUTICA. Znajdziesz w google.
gringo - 15-07-2010, 22:22
Adriatic w Warszawie maja swoja baze w Marsa
wiesiek01 - 16-07-2010, 08:12
| Budynio napisał/a: | | szukam sprawdzonego biura podróży które oferuje wyjazdy nurkowe |
Skontaktuj się z Viktorią z tego forum.
MichuH - 16-07-2010, 10:35
Jeśli wyprawy nurkowe to ScubaTravel
maniekt - 16-07-2010, 12:57
http://www.cn-adriatic.pl/baza-marsa-allam
grol - 16-07-2010, 20:12
[quote="maniekt"]cn-adriatic]
Ja mam negatywne wspomnienia. Szukałem oferty na safari - wykonałem telefon do bazy w Polsce, dodatkowo (na ich prośbę) opisałem mailem i nie dostałem ani jednej odpowiedzi z Marsa, pomimo że przypominałem się parę razy.
busi - 16-07-2010, 20:46
Zdecydowanie Victoria
martin - 16-07-2010, 21:19
| Budynio napisał/a: | | szukam sprawdzonego biura podróży które oferuje wyjazdy nurkowe, chciał bym jechać we wrześniu do egiptu zanurkować poleci mi ktoś coś sprawdzonego? |
www.5forflug.de
gringo - 16-07-2010, 21:44
| grol napisał/a: | | maniekt napisał/a: | | http://www.cn-adriatic.pl/baza-marsa-allam |
Ja mam negatywne wspomnienia. Szukałem oferty na safari - wykonałem telefon do bazy w Polsce, dodatkowo (na ich prośbę) opisałem mailem i nie dostałem ani jednej odpowiedzi z Marsa, pomimo że przypominałem się parę razy. |
Zadzwon do Warszawy www.adriatic.pl i porozmawiaj z Ewą - ja im w Polsce przelalem kase w ciemno pojechalem do Egiptu, a tam dostalem jeszcze znizki i wszystko bylo ok - wiem, ze Adriatic i CN Adriatic mieli jakies personalne przesuniecia (kiedys bylo to to samo) co do CN nie bede bronil bo nie znam na tyle, ale Adriatic z Warszawy napewno moge polecic!
Marcin R - 16-07-2010, 23:31
Heja,
Ja byłem w EGP kilka razy z Victoria Travel. Niby oferta podobna do innych biur, ale mają dziewczyny sporo informacji o lokalizacjach/hotelach/ miejscach nurkowych , do których wysyłają klientów. Poza tym sprawne załatwianie formalności, możliwość zakupu ubezpieczenia ( Hestia) w tym samym miejscu mnie satysfakcjonuje. W zeszłym roku kupiłem też za ich pośrednictwem pakiet nurkowy - wyszło taniej niż przy negocjacjach mailowych bezpośrednio z tą samą bazą. I co ważne - urlop załatwia się miło, bezstresowo, czuć, że drugiej stronie też zależy
Pozdr
Marcin
been - 16-07-2010, 23:54
W maju nurkowałem z CN Adriatic w Marsa i mogę ich z czystym sumieniem polecić.
Nieważne czy nurkujesz z Irkiem albo Izą, czy z ich fajnymi divemasterami, wszystko (mimo pozornego egipskiego chaosu;) jest zawsze świetnie dopięte.
Ja swój wyjazd bukowałem sam, ale o ile pamiętam Irek i Iza są agentem Alfa Star i wszystko Ci mogą zorganizować.
yanuszw - 17-07-2010, 00:07
Skontaktuj się z Karoliną z Victoria Travel. Ta dziewczyna to mistrzostwo świata w pomocy przy wyjazdach nurkowych. Miesiąc temu załatwiiła mi ekstra safari. Od połowy września do połowy października będę w Hurghadzie.
|
|