| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - U kogo P2 w Krakowie ?
subbar - 26-07-2010, 18:46 Temat postu: U kogo P2 w Krakowie ? Bardzo proszę o informację u kogo polecacie zrobienie kursu P2 w Krakowie - zakrzówek ?
Zależy mi głównie na wysokim poziomie szkolenia a nie na bezproblemowo otrzymanym plastiku jak miało to miejsce w OWD.
Pozdrawiam
Bartek
hubert68 - 26-07-2010, 19:14
Bartku o ile pamiętam, Tomek Tatar jest Instruktorem KDP/CMAS. Możesz u niego zrobić P2 i całą kupę specjalizacji. I dowiedzieć się sporo o nowoczesnym nurkowaniu. No chyba, że przeraża Cię to, że Tomek jest i w GUE, czyli wg paru ... "myślących inaczej" niż ja kolegów, w nurkowej secie...
subbar - 26-07-2010, 19:29
Dzięki wysłałem PW - choć nie wiem czy spełniam warunki brzegowe w HUBie
Pozdrawiam
Bartek
nurkot - 26-07-2010, 20:26
eee, spoko!
myślę że spełniasz!
ja też polecam KRABa (właśnie z tego Klubu jest Tomek Tatar) jeśli interesuje Cię CMAS - szkolenia tam są naprawdę na poziomie, zwłaszcza na obozie nurkowym.
niestety w tym roku już po obozie, ale na pewno załapiesz się na jakieś weekendowe kursy P2..
na pewno warto u Tomka, ja u niego zaczynałam DIR przygodę i było super!
z tymże trza się już bezpośrednio kontaktować.
ewent. - stronka Kraba
PS. zaraz się pojawi 1000 nurków i polecą Ci instruktorów od Malediwów po japońskie wyspy Okinawa
PS2. apropos wysp i półwyspów i jeśli interesuje Cię naprawdę solidne szkolenie mogę polecić też bardzo dobrego instruktora w Jastarni i mam w tym cel, bo może spodoba Ci się nurkowanie na wrakach i będę miała z kim jeździć na Hel
beroduar - 26-07-2010, 23:01
To u kogo Fundamenty na Okinawie?
nurkot - 26-07-2010, 23:16
| beroduar napisał/a: | | To u kogo Fundamenty na Okinawie? |
jak u kogo?
u Thomasa Jonssona!
a cała grupa OUE: jest tutaj
więcej detali na temat klasy
to jak?
lecimy?
Syrenka_013 - 27-07-2010, 15:17
jesli nie musi byc CMAS za to musi byc wysoki poziom - to zdecydowanie polecam MAJKIEGO majki@cave-diving.pl
nurkot - 27-07-2010, 16:26
| Syrenka_013 napisał/a: | jesli nie musi byc CMAS za to musi byc wysoki poziom - to zdecydowanie polecam MAJKIEGO majki@cave-diving.pl |
też polecam
w takim razie podsumujmy:
** P2 u Tomka Tatara
** wrakowy u Pawła Poręby
** GUE Fundamentals na Okinawie u Thomasa Jonssona
** a jaskiniowy u Michała Winka (vel Majki)
kurs nurkowania syreniego u Syrenki_013 - tylko proszę się nie wykręcać, że takiego jeszcze nie prowadzisz!
każdy chce się dowiedzieć jak pływają syrenki!
majrobbi - 10-08-2010, 10:53 Temat postu: Re: U kogo P2 w Krakowie ?
| subbar napisał/a: | Bardzo proszę o informację u kogo polecacie zrobienie kursu P2 w Krakowie - zakrzówek ?
Zależy mi głównie na wysokim poziomie szkolenia a nie na bezproblemowo otrzymanym plastiku jak miało to miejsce w OWD. |
Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak również polecić Tomka Tatara jako instruktora prowadzącego kurs P2 (KDP/CMAS)...
Nauczysz się u niego znacznie więcej niż wymaga (dość rozbudowany) plan kursu P2
Z tego co wiem, kurs P2 w Krabie ma ruszać po wakacjach. Wystarczy się zgłosić i zapisać
|
|