| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
GDZIE ZANURKOWAĆ - L'Estartit - bazy godne polecenia
Renurek - 29-07-2010, 22:54 Temat postu: L'Estartit - bazy godne polecenia Witam,
czy ktoś z Forumowiczów nurkował może w L'Estartit i może tam polecić jakąś godną zarekomendowania bazę? Niekoniecznie najtańszą, za to dobrze zorganizowaną, nie nastawioną na "masówkę" i pływającą w ciekawe miejsca?
Na Forum znalazłam niewiele na ten temat, będę więc wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
R
bell23 - 30-07-2010, 08:49
UNISUB : polecam, korzystałem 2 lata z rzędu, bardzo porządna nowa łódź, dobre podejście do klienta co do miejsc , to przy wyspach Medas jest rotacja i nie wszyscy naraz mogą tam pływać, ale mają zawsze wywieszony plan na cały tydzień
Renurek - 04-08-2010, 22:06
Bell23, dzięki serdeczne za informację. A jak u nich jest z pływaniem w pozostałe miejsca - znalazłam tam wrak i kilka ciekawych (przynajmniej z opisu) jaskiń? Jakie mają podejście głębokości i czasu nurkowania - wyganiają z wody, czy pozwalają sobie popływać?
Jeżeli któreś miejsca, w których nurkowałeś uważasz za szczególnie warte zobaczenia, napisz proszę.
Pozdrawiam
bell23 - 04-08-2010, 22:20
zwykle łączą w pary nurków o podobnym poziomie zaawansowania i jak dobrze trafisz nurkujesz "do bólu" , bez ograniczeń czasowych ( grzecznie czekaja bez uwag )
najlepsze nurkowania są na wyspach Medas, każde jest dobre, mnóstwo ryb, jaskinia z figurką delfina jest niezła , polecam też Bernat i Les Ferranelles, wszystko na Medas
|
|