FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

REBREATHERY - SCR Draeger Dolphin Rebreather

Chirurg - 06-08-2010, 14:43
Temat postu: SCR Draeger Dolphin Rebreather
Witam u kogo mozna kupic uzywany SCR Draeger Dolphin (teren dolnego slaska).
harry - 07-08-2010, 17:40

Witam,
>> Sprawdź TU <<
Pozdrawiam.

Chirurg - 09-08-2010, 15:43

Nadal szukam !!!
Adamsky1977 - 09-08-2010, 17:54

http://cgi.ebay.co.uk/Dra...=item4cf0c543ed
Chirurg - 10-08-2010, 12:19

Fajny ale wole go kupic od jakiegos centrum nurkowego , (kota w worku nie kupuje)
Adamsky1977 - 10-08-2010, 19:16

Sam jestes kot w worku :ping:
Reb jest opisany i mozesz tez zapytac o co chcesz zwroc uwage ze gosc sprzedal ok 220 rzeczy i ma 100% wiarygodnych opinii. Regularnie robie zakupy na e-bayu nigdy nie mialem problemu. Jesli ze sprzetem jest jakis problem ktory nie byl opisany nie ma problemu z jego zwrotem a PAY PAL wstrzyma wyplate pieniedzy sprzedajacemu. Po za tym kupujac uzywanego reba trzeba go oddac do serwisu jesli sie nie myle.

Chirurg - 12-08-2010, 13:00

:E no dlatego nie kupuje na ebay bo raz zakupilem butle nowa i dostalem cos co wogole butla do nurkowanie nie bylo. A dlaczego chce kupic w centrum nurkowym , odpowiedz jest prosta , jak cos bedzié mi nawalac to wiem gdzie mam sie zglosic :-) . Ja szanuje swoje pieniadze i czas,a na uzeranie z kims z ebayu niemam czasu.

A tak z innej beczki czay sa na tym forum jacys urzytkownicy Dolphina :-) chetnie nawiaze kontakt .

Pozdrawaim :beee:

Moann - 12-08-2010, 15:08

ja mam dolphina

a co do kupowania na ebayu - to wez pod uwage fakt, ze centra nurkowe najczesciej sprzedaja sprzet pokursowy, wiec roznie moze byc z jego stanem.
jak Ci zalezy pisz maile do wszystkich firm, ktore robia szkolenia na dolphinie - moze beda cos miec.
Ja w taki sposob znalazlam flowmeter.

ale z tego co sie zdazylam zorientowac jest to sprzet na tyle rzadko uzywany, ze nie licz, ze dostaniesz go w dobrym stanie w sklepie nurkowym za rogiem....