| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
GDZIE ZANURKOWAĆ - Nurkowanie na Malediwach
KazikS - 15-08-2010, 23:26 Temat postu: Nurkowanie na Malediwach Witam chciałbym ponurkować na malediwach, cięzko jest mi podjąc decyzje czy safari czy z hotel, jesłi hotel to jaka wyspa . Czy ktos korzystał z dobrego biura i jest bardzo zadowolony bo przyznam , że cena jest wysoka i szkoda byloby miec nieudany urlop. W jakim terminie najlepiej i jaka baza / firma ma dobre opinie. Z góry dziękuję za pomoc .
CN ADRIATIC - 05-09-2010, 16:10
witam, zapraszam na naszą wyprawę w listopadzie, wylatujemy 14-11-2010.spędzamy tydzień na safari, będziemy nurkować w najpiękniejszych miejscach na Malediwach, wszelkie informacje mogę podesłać mailowo: iza@cn-adriatic.pl
diveadventure - 12-09-2010, 20:25
Byłem na Malediwach w marcu (relacja w ostatnim nr Nuras.info) i uważam, że lepsze jest safari. Więcej zanurzeń i możliwości wyboru miejsc nurkowych oddalonych od zamieszkałych wysp. Koniecznie trzeba mieć pewność, że łódź (firma) wie, gdzie będzie nurkować i zna teren oraz możliwości, co można spotkać pod wodą. Uważaj też na opłaty za napoje, szczególnie alkoholowe na łodzi, bo mogą być astronomiczne. Jeśli safari all inclusive - to dowiedz się, co wchodzi w to all.... W każdym razie warto, Ocean Indyjski jest pociągający
|
|