FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM OGÓLNE - Swieta sie zblizaja !!!!!!

Kuba - 02-12-2003, 12:21
Temat postu: Swieta sie zblizaja !!!!!!
Witam cala brac nurkowa...

jak wszyscy chyba sie orientuja, powli lecz nieuchronnie zblizaja sie swieta. mozna z tej okazji spotkac sie gdzies na jakiejs swiatecznej imprezce...w Krakowie rokrocznie jest taka imprezka,moze jeszcze ktos wiecej tez lubi ubierac pod woda choinke, trzymac sie za raczki dookola drzewka i gwizdac kolendy? :) :prez:

jesli ktos organizuje cos takiego to niech sie pochwali, jesli nie, to moze sami wybierzemy sie na nura z drzewkiem, babkami i swiatlem chemicznym? co Wy ma to?

Kuba
ps. inna sprawa to jakies naprawde duze spotkanie nad woda? moze by sprobowac tak sie spotkac w jakims milym miejscu, zobaczyc tych, ktorych sie dawno nie widzialo, poznac nowe twarze.... bylo by to rowniez swietna okazja poznac czesc "cichych forumowiczow" :kiss:

Garnett - 02-12-2003, 13:05

Ja jestem jak nabardziej ZA . Podajcie miejsce i czas i jak praca pozwoli to sie stawie. :-D
Aniołek - 02-12-2003, 14:16
Temat postu: Ja też chce!!!
Ja też chce ...tylko mam mały problem do Krakowa mam około 700 km...a do Warszawy 500....to nie fer...czemu wszystkie imprezy sa organizowane tak daleko? Moze przyjedziecie do mnie? Buzkaaaaa
Kuba - 02-12-2003, 14:42

alez Aniolku....
przyjedz...
wiesz, w Warszawie moze byc wiekszy wybor suchaczy :lol:

a poza tym to moze napisze bardziej dobitnie...nie chodzi mi o kolejna imprezke typu :beer: tak ostro, ze potem rano :shock: (ale tak...delikatnie to mozna)
lecz o grzeczny spotkanko....oplatkowe...moze jakies slajdy...powiedzmy ze o taka atmosfere "klubowa"
Kuba

jenny - 03-12-2003, 00:14

Myślę, że na wyjadową imprezkę najlepszy byłby weekend 13-14 grudnia, bo potem to już czas lądowe chinki kupować i rodziną mniej wodnolubną się zająć.
A jesli bez wyjadu to chyba też nie później niż 18 grudnia. Może nawet wcześniej. Co wy na to?

Jenny

Victoria - 03-12-2003, 01:41

Kuba do roboty!

Zorganizuj ladne spotkanie :) Wyznacz odpowiednie osoby do przygotowania karpia itd, ja moge zalatwic oplatek :)

Mysle, ze Jenny ma racje z terminem - 13-14.12.

Jej, tylko nie Hancza...

Kuba - 03-12-2003, 08:28

o spotkaniu "nad" moge pomyslec.... ilu by bylo chetnych (mozecie mi sie zglosic - na FN lub priv)

13/14 niestety nie spotkamy sie na zadnym "wspolnym wyjezdzie"- mam juz caly weekend zajety....
ja moglbym 20/21.... i tak bede wtedy pod woda, ale mozna by to polaczyc z jakas "wyjatkowa" imprezka

Kuba

Aniołek - 03-12-2003, 10:00
Temat postu: a gdzie ja się podzieje?
Nie opłaca mi się przyjeżdzać na dwa dni:-( krucho z kasą tak przed świetami...a gdzie przenocuje? ?Ja zapraszam do siebie? :-) blisko do morza i jeziorka ...zawsze jakiegoś nura tez mozna zaplanować...
Aston - 04-12-2003, 02:45
Temat postu: Wigilia
:wave:

Witam! :)

Na FN wigilie rusze swoj..., swoja osobe... :)

Dokad? i w jakim terminie? :)

Hejka! :)

:wave: :wave:

Piotr - 04-12-2003, 16:17

:lol:
wszystko ladnie pieknie
termin tez odpowiedni (od 16.12 mam czas)
tylko nie zapominajcie o pogodzie-jesli bedzie nas duzo to moze warto wziac pod uwage "mete" jakiegos klubu (z zapleczem sanitarno-jedzeniowo-spankowo-sprzetowym)
moze Ci co maja koneksje tu i owdzie podzwonia po swoich kontaktach?

Aniołek - 08-12-2003, 13:35
Temat postu: To jak?
Przyjeżdżacie do mnie??? Zapraszam... blisko morze...spanko tez sie znajdzie... prezcież plaża jest duża:-) Buziakii
Victoria - 08-12-2003, 15:46
Temat postu: Re: Swieta sie zblizaja !!!!!!
Kuba...
Co z tym spotkaniem?

ZBYSZEK RUDNICKI - 09-12-2003, 19:43

Wszystkiego Najlepszego w Te Radosne Święta i obyśmy się ZAWSZE!!!!! spotykali w tak licznym gronie i oby NIGDY nie zabrakło kogoś wśród nas :lol:
Aston - 10-12-2003, 00:55

:wave:

Witam Was...

ja to chyba sam sobie krzywde robie (prosze o zaprzeczenia :) )

chce z nami - Wami i ciagle odpadam (czasem z lenistwa... :D - mam dosc podrozy... )

Jednak, jezeli bedzie powazna decyzja to przyjade... wszedzie...

Pozdrawiam!

:wave: :wave:

jenny - 10-12-2003, 19:26

Aston,
nowe zdjęcie? Robi wrażenie.

Pozdroofka
Jenny

Kuba - 11-12-2003, 08:19

Cytat:
Kuba...
Co z tym spotkaniem?

niestety krucho...
nie mam na nic czasu (lacznie z organizowaniem spotkania, czytaniem czy pisaniem na FN) :(
nie dam rady nigdzie za kimkolwiek pobiegac - moze ktos inny by sie zglosil? pogadal np z Jankiem o piwnicy w Henku, zorganizowal paru ludzi, sledzika etc?
w przyszlym tygodniu?

pozdrawiam, wracam do pracy.
Kuba

Kriss - 11-12-2003, 11:32
Temat postu: ŚLEDZIK
Jasiu - zorganizuj śledzika - prooooooooooooszę !

Kriss