FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Triest co można kupić i za ile a przede wszystkim gdzie

Daniś Python - 03-12-2003, 01:54
Temat postu: Triest co można kupić i za ile a przede wszystkim gdzie
Witajcie jestem nowym członkiem waszego forum pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol: Mam pytanie co warto zakupić w Trieście i za ile interesuje mnie jacket,suchacz i apex200no i parę drobiazgów.Może ktoś się wybiera w najbliższym czasie?Albo zna sklepy i adresy e mail z cenami i aktualną oferta?
Radol - 03-12-2003, 09:17

Mogę Ci tylko podać cenę drobiazgów
.
Butla 10 litrów aluminiowa z pojedynczym zaworem kosztuje 140 EUR, to się opłaca.

Manifold wychodzi niecałe 600 zł (nie pamiętam ile EUR)

Kieszeń cargo do suchego - 30 EUR (moim zdaniem drogo, nie wiem ile by to kosztowało w Ocean Pro)

Pamiętam, że w Sepie były bardzo fajne ocieplacze do suchego (nie pamiętam jakiej firmy) ale wykonane z Thinsulate C 400 (u nas np Gates/Hunter robią je z maks 200) kosztował około 900 zł

Pozdrawiam

martin - 03-12-2003, 09:44
Temat postu: Re: Triest co można kupić i za ile a przede wszystkim gdzi
Cytat:
Mam pytanie co warto zakupić w Trieście i za ile interesuje mnie jacket,suchacz i apex200no i parę drobiazgów.

W drugiej polowie Stycznia w DĂźsseldorf'ie odbywaja sie targ "Boot". Tradycyjnie ceny sa nizsze niz w triescie.

Napisz dokladnie co Cie interesuje...

Daniś Python - 03-12-2003, 12:40

Witam interesują mnie ceny suchaczy z trilaminatu dobrej jakości , jacket Technisub Hexagon automat Apex200 i może jakaś butla .A jaka jest możliwość kupna na tych targach ?
Aston - 04-12-2003, 02:40
Temat postu: Dueseldorf
:wave:

Witam!

Martin,
jaki jest termin tych targow - moze przy okazji wpadne na nie i cos kupie!

Pozdrawiam!
:wave: :wave:

Assed - 04-12-2003, 12:39

Hej,

Z tego co wyczytałem, to sprawa wygląda tak: www.boot.de
Niestety tylko dla tych co trochę szprechają !
Targi w przyszłym roku od 17 do 25 stycznia.

Martin, czy wiesz jaka jest możliwość zakupu sprzętu na targach i czy to się wogóle opłaca ??

martin - 04-12-2003, 13:15

Assed napisał/a:
Martin, czy wiesz jaka jest możliwość zakupu sprzętu na targach i czy to się wogóle opłaca ??

Halla nr 3 pelna jest sklepow z sprzetem nurkowym, ceny sa IMHO atrakcyjne. W tamtym roku kupilem n.p. suchar (ND Cordutech cena listowa 1000 Euro), jako bonus dostalem ocieplacz Flecatlon 200 i rekawice Blupoint (laczna wartosc okolo 320 Euro).

Komplety CTX50+CT20+DST chodzily w poprzednim roku po 249 Euro, CTX100 po 299.

Najprawdopodobniej bede 24.1 na miejscu, byc moze tez 18.1.