FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Witam wszystkich forumowiczów

Mirka Żytkowska - 03-12-2003, 12:59
Temat postu: Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich serdecznie!

Podglądałam Was wszystkich od jakiegoś czasu (niektórych ze szczególnych upodobaniem... ;-) - czuję się, jakbym choć troszeczkę Was znała), ale nie mogłam się sprężyć i włączyć się w forum bardziej aktywnie.

Kilka choćby symbolicznych słów o mnie - we wrześniu zrobiłam wraz z lubym kurs OWD w Colonie u Doroty i Wojtka (najserdeczniejsze pozdrowienia! Wysyłaliśmy do Was maila już dawno temu - czyżby zaginął w wirtualnej przestrzeni?). W pełni przyłączam się do zachwytów zamieszczonych jakiś czas temu przez MTBikera pod adresem DiW i Colony... Marzymy o powrocie do Hurghady - ale to pewnie dopiero na wiosnę...

Obecnie mieszkam w Poznaniu. Może ktoś z forumowiczów też jest stąd?

Victoria - 03-12-2003, 14:48
Temat postu: Re: Witam wszystkich forumowiczów
Mirka Żytkowska napisał/a:
Witam wszystkich serdecznie!

Witaj :) zapraszamy do dyskusji :) to najmilsze forum pod sloncem - dobrze trafilas :)

kryzys - 03-12-2003, 17:48

Witaj na Forum.
Zapraszam na kilka fotek z Colony :-D

http://republika.pl/buchowiczkrzysztof/index2.htm

Dorota i Wojtek - 03-12-2003, 18:31

Witaj Mirko!
Fajnie, że wreszcie się odezwałaś... :razz:

Z niepokojem przeglądnąłem archiwum poczty i niestety nie znalezłem Twojego maila... :sad:

Jeżeli to nie problem bądź uprzejma napisać jeszcze raz...

Mamy nadzieję, że z uszami wszystko już w porządku... ;-) ?

Powodzenia,

:wave:

Aston - 03-12-2003, 23:01

Witam!

No, no Mirko, to Twoja pierwsza meska decyzja w zyciu! :as-spin:

Witam w wybornym miejscu :party: - mozna tu prawie wszystkiego.... sprobowac :trawa: , doswiadczyc... :maniac: i ... dowiedziec sie! ;)

Pozdrowionka!

:wave: :wave:

Mirka Żytkowska - 04-12-2003, 17:14

Też się cieszę, że podjęłam tę męską decyzję :-D Miło Was wszystkich "słyszeć"...!

Krzysiu! Zdjęcia obejrzałam sobie już dawno i podziwiałam je jak wszyscy pozostali. No i błogo się zrobiło na widok znajomych twarzy i miejsc... :angel:

Co do pozostałych kwestii – z moimi uszami wszystko w porządku. Ale i tak przed następną wizytą w Egipcie (mam nadzieję, że strona Victorii bardzo nam się przyda przy jej planowaniu) odwiedzę laryngologa. Wiedząc, co mogę stracić wolę chuchać na zimne!
Sprawę maila wyjaśniałam dzisiaj dogłębnie z Tomkiem (to on go wysyłał) i okazało się, że wysłał go na jakiś Wasz rzekomy adres, który mnie akurat nic nie mówi. Ech... Tak to jest – dać coś do zrobienia facetowi ;-) (zdaje się, że może to być baaaardzo niepopularna opinia :roll: na tym zdominowanym przez płeć silniejszą forum).
Tak czy inaczej – prześlemy Wam go jeszcze raz. Oprócz kwestii „organizacyjnych” pisaliśmy Wam również o jeżdżeniu na łyżwach, którego ostatnio często zażywamy – ha! o tym możecie akurat w Hurghadzie pomarzyć... :zima:

Pozdrawiam i do następnego czytania.
Mirka :wave:

Mirka Żytkowska - 04-12-2003, 17:17

Sorry za te dziwne "robaczki", które wkradły mi się bez ładu i składu w tekst. Były niezamierzone i absolutnie nic nie znaczą...
Mirka

Dorota i Wojtek - 04-12-2003, 18:02

No to czekamy...
Na wszelki wypadek: diw@op.pl lub divetrek@poczta.onet.pl .

Robaczki powstają zazwyczaj wtedy, kiedy przygotowujesz tekst w jakimś innym edytorze (np. word) i wklejasz go...

Możesz je usunąć klikając w górnej części Twojej wiadomości "zmień" i zmienić w niej to, co hm... robakowate jest np...

Łyżwy...? hm... taa wiemy to takie narty ;-)

Mirka Żytkowska - 04-12-2003, 18:13

No tak - te adresy wszystko wyjaśniają... Tomek twierdził, że wysłał maila na coś, co miało w adresie O2 - nie mam pojęcia skąd to wytrzasnął :confused:

Napiszemy ponownie na prawidłowe adresy!