| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Witam wszystkich forumowiczów
Mirka Żytkowska - 03-12-2003, 12:59 Temat postu: Witam wszystkich forumowiczów Witam wszystkich serdecznie!
Podglądałam Was wszystkich od jakiegoś czasu (niektórych ze szczególnych upodobaniem... - czuję się, jakbym choć troszeczkę Was znała), ale nie mogłam się sprężyć i włączyć się w forum bardziej aktywnie.
Kilka choćby symbolicznych słów o mnie - we wrześniu zrobiłam wraz z lubym kurs OWD w Colonie u Doroty i Wojtka (najserdeczniejsze pozdrowienia! Wysyłaliśmy do Was maila już dawno temu - czyżby zaginął w wirtualnej przestrzeni?). W pełni przyłączam się do zachwytów zamieszczonych jakiś czas temu przez MTBikera pod adresem DiW i Colony... Marzymy o powrocie do Hurghady - ale to pewnie dopiero na wiosnę...
Obecnie mieszkam w Poznaniu. Może ktoś z forumowiczów też jest stąd?
Victoria - 03-12-2003, 14:48 Temat postu: Re: Witam wszystkich forumowiczów
| Mirka Żytkowska napisał/a: | | Witam wszystkich serdecznie! |
Witaj zapraszamy do dyskusji to najmilsze forum pod sloncem - dobrze trafilas
kryzys - 03-12-2003, 17:48
Witaj na Forum.
Zapraszam na kilka fotek z Colony
http://republika.pl/buchowiczkrzysztof/index2.htm
Dorota i Wojtek - 03-12-2003, 18:31
Witaj Mirko!
Fajnie, że wreszcie się odezwałaś...
Z niepokojem przeglądnąłem archiwum poczty i niestety nie znalezłem Twojego maila...
Jeżeli to nie problem bądź uprzejma napisać jeszcze raz...
Mamy nadzieję, że z uszami wszystko już w porządku... ?
Powodzenia,
Aston - 03-12-2003, 23:01
Witam!
No, no Mirko, to Twoja pierwsza meska decyzja w zyciu!
Witam w wybornym miejscu - mozna tu prawie wszystkiego.... sprobowac , doswiadczyc... i ... dowiedziec sie!
Pozdrowionka!
Mirka Żytkowska - 04-12-2003, 17:14
Też się cieszę, że podjęłam tę męską decyzję Miło Was wszystkich "słyszeć"...!
Krzysiu! Zdjęcia obejrzałam sobie już dawno i podziwiałam je jak wszyscy pozostali. No i błogo się zrobiło na widok znajomych twarzy i miejsc...
Co do pozostałych kwestii – z moimi uszami wszystko w porządku. Ale i tak przed następną wizytą w Egipcie (mam nadzieję, że strona Victorii bardzo nam się przyda przy jej planowaniu) odwiedzę laryngologa. Wiedząc, co mogę stracić wolę chuchać na zimne!
Sprawę maila wyjaśniałam dzisiaj dogłębnie z Tomkiem (to on go wysyłał) i okazało się, że wysłał go na jakiś Wasz rzekomy adres, który mnie akurat nic nie mówi. Ech... Tak to jest – dać coś do zrobienia facetowi (zdaje się, że może to być baaaardzo niepopularna opinia na tym zdominowanym przez płeć silniejszą forum).
Tak czy inaczej – prześlemy Wam go jeszcze raz. Oprócz kwestii „organizacyjnych” pisaliśmy Wam również o jeżdżeniu na łyżwach, którego ostatnio często zażywamy – ha! o tym możecie akurat w Hurghadzie pomarzyć...
Pozdrawiam i do następnego czytania.
Mirka
Mirka Żytkowska - 04-12-2003, 17:17
Sorry za te dziwne "robaczki", które wkradły mi się bez ładu i składu w tekst. Były niezamierzone i absolutnie nic nie znaczą...
Mirka
Dorota i Wojtek - 04-12-2003, 18:02
No to czekamy...
Na wszelki wypadek: diw@op.pl lub divetrek@poczta.onet.pl .
Robaczki powstają zazwyczaj wtedy, kiedy przygotowujesz tekst w jakimś innym edytorze (np. word) i wklejasz go...
Możesz je usunąć klikając w górnej części Twojej wiadomości "zmień" i zmienić w niej to, co hm... robakowate jest np...
Łyżwy...? hm... taa wiemy to takie narty
Mirka Żytkowska - 04-12-2003, 18:13
No tak - te adresy wszystko wyjaśniają... Tomek twierdził, że wysłał maila na coś, co miało w adresie O2 - nie mam pojęcia skąd to wytrzasnął
Napiszemy ponownie na prawidłowe adresy!
|
|