FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - OSZCZERSTWA i OSZUSTWA MIŁEGO MACIEJA

GOTEK78 - 26-08-2010, 11:54
Temat postu: OSZCZERSTWA i OSZUSTWA MIŁEGO MACIEJA
WITAM WSZYTSKICH chciałbym przekazac iż informacje jakie zostały zawarte w poście
" CO TO ZA INSTRUKTOR WITEK Z SIERADZA" SA NIEPRAWDZIWE I PONIŻAJĄCE MOJA OSOBE JAK I IANTD POLAND.Osoba pod uzytkownikiem "MIŁY MACIEJ" zalogowana za dwie inne osoby TJ. kruchOX - twórca postu jak i MARCIN EAN 40 wypisuje nieprawdziwe historie a osoby, które miałyby sie ze mna kontaktowac nie sa mi znane i nigdy nie korzystały z naszego Centrum.

Historia z Koparek nigdy nie miała miejsca mozna o to zapytac nurkujacych tego dnia z naszym centrum.

Nadmieniam, że osoba tj.Maciek WIELOWSKI ps instruktor IANTD(SIERADZ) poinformowana, że sprawa oszczerstw i szarganiu dobrego imienia Centrum Nurkowego,mojego i oczywiscie instruktora IT(IANTD), który wydał mi certyfikat instruktorski zajmie sie odpowiedni organ panstwowy.
ODPOWIEDZ - Miłego Macieja - CYTUJE : A ja WYSYŁAM CI SKARBÓWKĘ NA KONTROL

Na koniec chciałbym poinformowac wszystkich instruktorów którzy szkolili lub beda szkolic "pana" WIELOWSKIEGO o kontroli skarbowej lub innych słuzb wysłanych przez w/wym....
Jednoczesnie informujac wszystkich ze pierwszy kurs nurkowania OWD zaliczał w naszym centrum nurkowym i do dnia postu nie miał zadnych zastrzezen a robił nie tylko ten kurs....

Z POWAZANIEM
INST. IANTD #7368
WITEK GOTKOWICZ

Miły Maciej - 26-08-2010, 12:05

GOTEK78 napisał/a:
osoba tj.Maciek WIELOWSKI

dla ciebie Pan Wielowski :)

(sprawdź numery ip komputerów a dopiero wypisuj pierdoły)

piotrek_n - 26-08-2010, 12:36

zagrozenie lawinowe :OOOO
nurkowacz - 26-08-2010, 14:19

swiat na psy spada. nasyłanie kontroli, nieuczciwa konkurencja, sądy i wyssane z palca donosy...
Czy juz prawdziwi faceci nie bawią sie w nurkowanie...?

Lechu_ - 26-08-2010, 14:24

Co sie kurcze dzieje! Od kilku dni czuje się jakbym czytał Onet! Czy taka sama jatka jak w polityce musi być na forum nurkowym?! Po co? Panowie (bo Panie to raczej inaczej załatwiają):dajcie sobie po razie i idzcie na wódkę, albo jak już musicie się sądzić to nie publicznie. Dobrze, żę weekend się zbliża. Jest szansa, że zimna woda pod termokliną coś zmieni.
Do zobaczenia nad/pod wodą!

Miły Maciej - 26-08-2010, 14:26

piotrek_n napisał/a:
zagrozenie lawinowe

nie ma zagrozenia, mam tego cfaniaczka w d...

A co do postu Marcina Ean40 to sie nie dziwie bo sam widziałem kilka razy sytuację jak Gotkowicz gubiąc kursanta OWD jak gdyby nigdy nic kontynuuje swoje nurkowania, broń Boze sie nie wynurzajac żeby sprawdzić co z tamtym....

Z tymi donosami to ostrożnie Panowie - Witek ma takie zboczenie zawodowe (podawał sie kiedys za jakiegoś tajniaka) pewnie dlatego tak zapodaje o tych "organach państwowych" itp..

klon - 26-08-2010, 15:12

nurkowacz napisał/a:
Czy juz prawdziwi faceci nie bawią sie w nurkowanie...?

bawią się, bawią

to co widzimy ostatnio na FN to raczej jest "prawdziwy biznes" i "prawdziwa konkurencja"
innego wytłumaczenia tej wzajemnej nagonki pomiędzy instruktorami nie widzę...

do zobaczenia nad/pod wodą

Miły Maciej - 26-08-2010, 15:32

A Ty Krzysiek gdzie sie ostatnio bawisz ?
Może chcesz dołaczyc ? jutro jade nad Hańczę a miejsce w aucie tez się znajdzie...

jacekplacek - 26-08-2010, 15:37

klon napisał/a:
to co widzimy ostatnio na FN to raczej jest "prawdziwy biznes" i "prawdziwa konkurencja"

Meksyk, Panowie, Meksyk!! Pozwolę sobie zacytować:
Podwodny świat napisał/a:
Aglomeracja licząca prawie tylu mieszkańców, ile jest osób w całej Polsce, i jedno, jedyne centrum, które było w stanie wypożyczyć nam 6 butli i balast. Może to niezła nisza dla polskich instruktorów?

"Podwodny świat", nr. 5 / 2010, str 15.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Meksyk_(miasto)

klon - 26-08-2010, 15:40

Miły Maciej napisał/a:
gdzie sie ostatnio bawisz

no mam trochę drętwy okres trzech - czterech tygodni... tzw. "ogólna sytuacja" nie pozwalała na nic innego i chyba z osiem razy pod rząd wylądowaliśmy na Powidzkim...

co do Hańczy to, kurczę, bardzo chętnie, ale wyżej wspomniana "ogólna sytuacja" nie uległa jeszcze zmianie co pogłębia moją depresję... nie dam rady... :-(
skończę pewnie znów sobota-niedziela "u Bambra" w Giewartowie...
miejsce może i fajne, ale ile można pod rząd...

KSD - 26-08-2010, 15:53

Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia" :ping:
Tokaru - 26-08-2010, 15:56

Afera goni aferę :uuuu:
Miły Maciej - 26-08-2010, 16:32

KSD napisał/a:
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia"

Mój Szef (Wielki Człowiek) powiedział kiedyś (jakieś 2 tys lat temu) żebyśmy się wzajemnie miłowali dlatego ja odpuszczam już sobie i od tej pory będę znowu miły jakem Miły Maciej :)
Pozdrawiam wszystkich

Haw - 26-08-2010, 20:36

KSD napisał/a:
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia" :ping:
jestem za. +zasady jak w wypadkach: post pojawia sie po uzyskaniu akceptacji modow.

Miły Maciej napisał/a:
GOTEK78 napisał/a:
osoba tj.Maciek WIELOWSKI

dla ciebie Pan Wielowski
zachowales sie jak prostaczek. jesli dla Ciebie, to Ty. jesli dla Pana, to Pan...
jacekplacek - 26-08-2010, 20:42

A ja tam:
Miły Maciej napisał/a:
Mój Szef (Wielki Człowiek) powiedział kiedyś (jakieś 2 tys lat temu) żebyśmy się wzajemnie miłowali dlatego ja odpuszczam już sobie i od tej pory będę znowu miły jakem Miły Maciej
Pozdrawiam wszystkich

zazdroszczę Maciejowi, że tak umie. Szlag mnie trafia z tym kurzątkowskim i jego gierkami. Kanalia jedna...

maran - 26-08-2010, 21:14

jacekplacek napisał/a:
zazdroszczę Maciejowi, że tak umie. Szlag mnie trafia z tym kurzątkowskim i jego gierkami. Kanalia jedna...

No właśnie, jakbyś tego nie widział, to TY ciągle dolewasz oliwę do ognia.
Samo napędzająca się maszyna.
Proszę nie odpowiadaj, nie udowadniaj kto ma rację.

jaros4 - 26-08-2010, 22:22

dla tego jestesmy(polska)tak slabi w pilke noza :ping:
strzelba26 - 26-08-2010, 22:37

:513:
TomekP - 27-08-2010, 00:30

Cytat:
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia"

:) :) :)

waterman - 27-08-2010, 00:51

Plotek napisał/a:
:) :) :)
jestem za i jutro jade na nura
martin - 27-08-2010, 08:32

Haw napisał/a:
jestem za. +zasady jak w wypadkach: post pojawia sie po uzyskaniu akceptacji modow.

I jeszcze zeby nowe posty mogl pisac tylko uzytkownik z minimum 50 napisanych postow?????

Teddy - 27-08-2010, 11:27

I z rocznym stażem.
Lechu_ - 27-08-2010, 12:14

I $$ na moderatora!!
TomM - 27-08-2010, 13:05

maran napisał/a:
No właśnie, jakbyś tego nie widział, to TY ciągle dolewasz oliwę do ognia.

To prawda, nic Jacku nie zdziałasz. W naszym ludnym kraju zagospodarowanych miejsc nurkowych jest mało, będą tam jeździć, bo nie mają wyboru. I nic ich nie obchodzi, że X czy Y nie są Matką Teresą. Badylarz zawsze będzie badylarzem, nawet jak ubierze szlafrok z napisem Dyrektor. I tak naprawdę niemal nikogo to nie obchodzi.

maran napisał/a:
Proszę nie odpowiadaj, nie udowadniaj kto ma rację.

Bo to zepsuje sielankowy nastrój.

Jacku, nie przeżywaj, tylko jedźmy gdzieś dać ognia, zrobimy 45 minut na 6 dychach, wieczorem walniemy po 3 piwa, opowiemy sobie jak to X czy Y jest taki czy owaki, pośmiejemy się, a na przyszłośc będziemy ich omjać z daleka.
Chcesz im zrobić kuku - żeby się z Toba liczyli - kup sobie uprawnienia IT na coś, czego będą w niedalekiej przyszłości potrzebowali. Ja osobiście jestem "ponad to" i mam to gdzieś.

jacekplacek - 27-08-2010, 18:00

TomM napisał/a:
jedźmy gdzieś dać ognia, zrobimy 45 minut na 6 dychach, wieczorem walniemy po 3 piwa, opowiemy sobie jak to X czy Y jest taki czy owaki, pośmiejemy się, a na przyszłośc będziemy ich omjać z daleka.

Na 6 dych jeszcze za cienki jestem, ale trochę płycej, czemu nie :D Cholewcia, cała ekipa na Zatokę bieży, a ja mogłem tylko pomachać na drogę... I to jest zmartwienie, a nie jakaś zapyziała sadzawka na kompletnym zadupiu :D

TomM - 27-08-2010, 18:42

jacekplacek napisał/a:
Na 6 dych jeszcze za cienki jestem

To się pogrubisz i skrócimy do pedalskich 20 min :)

jacekplacek - 27-08-2010, 19:25

:)
Teddy - 27-08-2010, 20:18

Czytam te szkalujące wątki - w sumie niewiele ciekawszego ostatnio na Forum.
Niby nic nowego - zawsze w dużych społecznościach zdarzają się co jakiś czas ostre konflikty.
Zwykle trzymam się z daleka - ale jak postąpić, gdy wyraźnie po jednej stronie są ludzie których lubię i szanuję, a po drugiej Ci, których zupełnie nie znam?
Tak sobie myślę, że jest przynajmniej jedno miejsce nurkowe, w którym pewnie nigdy się nie pojawię i zupełnie mnie nie interesuje, czy mam tam zakaz wjazdu, czy nie.
I dalej sobie myślę, czy po iluśtam godzinach dennych człowiek nie staje się czasem trochę "crazy"? Dobrze jak to wariactwo prowokuje nas do nowych odkryć, podrózy, gorzej, gdy budzi agresję.
Gdybym ja czasem z kimś zadarł - proszę wspomnijcie mi, że to czas denny - wycofam się i przeproszę.
Przypominają mi się pierwsze spotkania ze światem nurkowym - gdy moja połowa poznając kolejną osobę z dużym stażem pod wodą powiedziała coś takiego: oni wszyscy są jacyś dziwni, jakby "splątani".

DeDeK - 27-08-2010, 22:29

jacekplacek napisał/a:
Na 6 dych jeszcze za cienki jestem, ale trochę płycej, czemu nie :D

przelacz z M na stopy i dasz rade ;) plyn tylko pomoze