| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - kurs gasblendingu
cejka78 - 14-09-2010, 18:14 Temat postu: kurs gasblendingu cześć!
nie mogę odnależć na Forum tematu "gasblending", interesuje mnie kurs "na max'a" - czyli mieszanie prawie wszystkiego z prawie wszystkim, ale w ramach mieszanek oddechowych
był gdzieś na Forum wątek zachwalający jakąś firmę szkoleniową za wiele cennych rad dotyczących gospodarki gazami w sprężarkowni, budowy sprężarkowni; kurs był pełen ponadnormatywnych informacji, proszę o link, albo walcie od razu namiar na prawdziwą sprężarkownię !
AS
fatboy - 14-09-2010, 20:19 Temat postu: Re: kurs gasblendingu
| cejka78 napisał/a: | cześć!
nie mogę odnależć na Forum tematu "gasblending", interesuje mnie kurs "na max'a" - czyli mieszanie prawie wszystkiego z prawie wszystkim, ale w ramach mieszanek oddechowych
był gdzieś na Forum wątek zachwalający jakąś firmę szkoleniową za wiele cennych rad dotyczących gospodarki gazami w sprężarkowni, budowy sprężarkowni; kurs był pełen ponadnormatywnych informacji, proszę o link, albo walcie od razu namiar na prawdziwą sprężarkownię !
AS |
Hej
Wiem, że to trochę daleko ale..
ok miesiąca temu robiłem taki kurs u Andrzeja Kruczkowskiego, z EXSTREAM, we Wrocławiu i jestem naprawdę zadowolony. Jeśli szukasz nie tylko hmm typowego przedstawienia materiału a zależy ci na dopuszczeniu "do kuchni", to jest to coś dla Ciebie.
Ze względu na sporo pracy w sprężarkowni jest dużo zajęć praktycznych i treningu, sporo uwaga poza programem, zwłaszcza od strony hmm ekonomicznej.
PW jeśli potrzebujesz więcej informacji.
patryk110693 - 14-09-2010, 20:47
Czy możecie mi powiedzieć ile ten kurs mniej więcej kosztuje?
Zioło - 14-09-2010, 23:53
Kurs podstawowy+advance to koszt ok 700zl,
PS. Darmowa lekcja nr1 nie uzywaj słowa mieszanka w stosunku do gazów to jest mieszanina
Pozdrawiam
styx - 15-09-2010, 08:54 Temat postu: Re: kurs gasblendingu
| cejka78 napisał/a: | cześć!
AS |
To generalnie nic ponadnormatywnego, kurs GB powinien zawierać takie rzeczy jakie wymieniłeś.
Jakby Cie interesowała Warszawa to daj znać.
~S
|
|