FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

CMAS/PADI/SSI/... - Dir fundamentals

Amiger - 15-11-2010, 09:23
Temat postu: Dir fundamentals
Szukam w poznaniu instruktora/klubu który pomógł bym mi w doskonaleniu nurkowania w oparciu o DIR. Prosił bym o odpowiedzi na temat.
martin - 15-11-2010, 10:34

http://gue.com/?q=en/Trai...tors/index.html
Przemo_C - 15-11-2010, 11:27
Temat postu: Re: Dir fundamentals
Amiger napisał/a:
Szukam w poznaniu instruktora/klubu który pomógł bym mi w doskonaleniu nurkowania w oparciu o DIR. Prosił bym o odpowiedzi na temat.

Cześć.

Instruktor GUE jest w Polsce jeden, a to pewnie już wiesz. W Poznaniu jest niewiele osób, które nurkują wg zasad, które Cię interesują jeszcze mniej ma za sobą odpowiednie do tego szkolenia. Większość jest skupiona w naszej w grupie potatos.pl , poczytaj sobie na naszej stronie co i jak robimy, jeżeli będziesz zainteresowany to się odezwij. Powiem Ci jak do tego podejść i możemy umówić się na nura.

Wyślę Ci na PW nr telefonu.

Amiger - 15-11-2010, 13:23

Dziękuję za odpowiedz mam już sprawę jasną co do całości
bann - 15-11-2010, 16:19

Uscislajac: polskich instruktorow GUE jest troje.
Jeden mieszka na stale, pozostala dwojka kilka razy w roku jest obecna w kraju i prowadzi szkolenia w roznych miejscach, nie tylko w PL ;)

Przemo_C - 15-11-2010, 17:17

bann napisał/a:
Uscislajac: polskich instruktorow GUE jest troje.
Jeden mieszka na stale, pozostala dwojka kilka razy w roku jest obecna w kraju i prowadzi szkolenia w roznych miejscach, nie tylko w PL ;)

No fakt, w końcu tydzień temu widzieliśmy się w Gdyni.
Przez zazdrość tak napisałem, Ty pewnie piszesz z Norwegii, a ja tu w pracy siedzę...