| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Dir fundamentals
Amiger - 15-11-2010, 09:23 Temat postu: Dir fundamentals Szukam w poznaniu instruktora/klubu który pomógł bym mi w doskonaleniu nurkowania w oparciu o DIR. Prosił bym o odpowiedzi na temat.
martin - 15-11-2010, 10:34
http://gue.com/?q=en/Trai...tors/index.html
Przemo_C - 15-11-2010, 11:27 Temat postu: Re: Dir fundamentals
| Amiger napisał/a: | | Szukam w poznaniu instruktora/klubu który pomógł bym mi w doskonaleniu nurkowania w oparciu o DIR. Prosił bym o odpowiedzi na temat. |
Cześć.
Instruktor GUE jest w Polsce jeden, a to pewnie już wiesz. W Poznaniu jest niewiele osób, które nurkują wg zasad, które Cię interesują jeszcze mniej ma za sobą odpowiednie do tego szkolenia. Większość jest skupiona w naszej w grupie potatos.pl , poczytaj sobie na naszej stronie co i jak robimy, jeżeli będziesz zainteresowany to się odezwij. Powiem Ci jak do tego podejść i możemy umówić się na nura.
Wyślę Ci na PW nr telefonu.
Amiger - 15-11-2010, 13:23
Dziękuję za odpowiedz mam już sprawę jasną co do całości
bann - 15-11-2010, 16:19
Uscislajac: polskich instruktorow GUE jest troje.
Jeden mieszka na stale, pozostala dwojka kilka razy w roku jest obecna w kraju i prowadzi szkolenia w roznych miejscach, nie tylko w PL
Przemo_C - 15-11-2010, 17:17
| bann napisał/a: | Uscislajac: polskich instruktorow GUE jest troje.
Jeden mieszka na stale, pozostala dwojka kilka razy w roku jest obecna w kraju i prowadzi szkolenia w roznych miejscach, nie tylko w PL |
No fakt, w końcu tydzień temu widzieliśmy się w Gdyni.
Przez zazdrość tak napisałem, Ty pewnie piszesz z Norwegii, a ja tu w pracy siedzę...
|
|