FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - podziekowania dla Rysia i Krissa

Kuba - 22-12-2003, 10:08
Temat postu: podziekowania dla Rysia i Krissa
czesc,
chcialbym w tym miejscu serdecznie podziekowac Krissowi za uzyczenie na weekend suchacza oraz Rysiowi (OCN) za kilka b. trafnych uwag dotyczacych wykorzystania tego czegos pod woda...
jako twardziel :) nie bylem specjanie zainteresowany suchaczami, ale trzeba przyznac, ze maja swoje zalety. co prawda 45 minutowy nur w tem 4stopni dal mi ostro w kosci (oj zmarzlem troszke) ale ten komfort po wyjsciu z wody, szczegolnie na takim wietrze jaki mielismy...no naprawde jest przyjemne.
no i z usmiechem wskoczylem pozniej na kolejnego nurka (usmiech byl wspomagany przez goraca herbatke i grilla...dzieki raz jeszcze Rysiu, swietny pomysl).
uslyszalem przy okazji naprawde mase ciekawych informacji o nowym sprzecie, nowych pomyslech wykorzystywanych w suchaczach, oraz dowiedzialem sie co kupowac....nie wiem co prawde kiedy :( ale wiem mniej wiecej co :)

miejsce: Wuksniki, czas - niedziela
pogoda....paskudnie wialo, przez wiekszosc czasu na dodatek padal deszcz, temp w wodzie 4stopnie
okolica - pusta (nie ma co sie zreszta dziwic)
glebokosc - ciut ponad 20m, czasy mniej wiecej 45 i 35 minut
widocznosc ok 6-7m
pod woda sporo raczkow i okonkow

Kuba

ps. specjalne pozdrowienia dla tego pieknego, wielkiego stadka okonkow

Sandii - 22-12-2003, 15:14

no i kolejny "twardziel w piance" wpadł w sidła suchacza ;)))
jak tam wrażenia z pływania (po za ciepłem po wyjściu;)?

Sandii

Kuba - 23-12-2003, 11:02

poza tym zmarzlem :)

a reszta normalnie...zadnych klopotow...trzeba sie przyzwyczaic ale ujdzie. gorsze rzeczy sie w zyciu robilo :lol:

K.

Victoria - 24-12-2003, 12:32

Sandii napisał/a:
no i kolejny "twardziel w piance" wpadł w sidła suchacza ;)))

Hurraaa :)

I w ten sposob moi dwaj ulubieni partnurzy nurkuja w suchych :)

Kubusiu witaj w lepszym swiecie :)

Sandii, a my za 10 dni w pianki wskakujemy :)

Kuba twardziel zostaje w suchym :)