| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POTATOS - Uchylamy drzwi.
Przemo_C - 26-11-2010, 22:19 Temat postu: Uchylamy drzwi. W efekcie tajnych obrad, postanowiliśmy, uchylić nieco drzwi i otworzyć podforum Potatos na nowych użytkowników.
Zaczynamy od Macieja vel Amigera i Witka vel Sativ, których ostatnio poznaliśmy na ekofloksach, chłopaki mają silne parcie na nury, zgodzicie się chyba, że zapał ten trzeba w narodzie podtrzymywać.
Zapraszam do niczym nieskrępowanych dyskusji.
Amiger - 27-11-2010, 19:43
Witam
Miło mi że mogę z wami podyskutować. Pozdrawiam Amiger - Maciej Andraszyk
klon - 27-11-2010, 20:32
no siemanko
do zobaczenia nad i pod wodą
sativ - 28-11-2010, 01:00
Cześć
Na prawdę fajnie złapać kontakt z nieMARESującymi nurkami z wlkp., mam nadzieję ze będę mógł się sporo nauczyć, i nurkując z Wami i pytając tutaj o milion rzeczy, przynajmniej odp. będą od osób które nurkują nie tylko w internecie
Chwilowo nad wodą się za szybko nie zobaczymy, bo ogarniam do końca nowy sprzęt [swoją drogą- czy nautica/inny klub robi baseny na chwiałce na które można wejść "po zagadaniu"? aktualnie wbijałem na AWF z coco, ale tam i nikt nie pomoże, i tłok i drogo...], ale jak się pokonfiguruję to na pewno będę wbijał na kierskie [wojownik w piance wlewający w nią wodę z termosiku to ja ]
Pozdrawiam
Amiger - 28-11-2010, 07:56
Na chwiałce robi kilka klubów np. rico sub i octopus co do aquanauty to chyba już nie (oborniki basen obecnie chyba) z rico wpada taka ilość nurków że nie polecam, z octopusem nie wiem jak jest nie złożyło się. Jak chodzisz z coco do powiedz mi kiedy wchodzisz możemy się zgrać w razie czego mam członkostwo coco i ... zniżkę wypadało po 30 zł za basen pojedynczo wykupiony na 3 miechy było chyba w zeszłym roku 150 albo 300 zł do końca nie pamientam. Swoją drogą jak by udało się zgrać i pasowało by tobie moglibyśmy poćwiczyć razem zawsze to lepiej niż solo pływać w kółko. Jak by co daj znać na Priv lub tel. 502 085 413
Pozdrawiam
grzegorz - 28-11-2010, 15:52
Cześć chłopaki,
witamy serdecznie!do zobaczenia w wodzie albo na powierzchni.
michałP - 29-11-2010, 08:17
Witam
Poznaliśmy się w poprzednią niedzielę 21.11.2010 nurkowałem solo,
pozdrawiam
Przemo_C - 22-12-2010, 16:43
Kwestie związane z suchym skafandrem wydzieliłem do tematu: Sativ i suchy skafander
[ Dodano: 08-03-2011, 17:00 ]
Do podforum dołączył Regis, krajan z Gniezna.
cześć Tomek
Regis - 08-03-2011, 17:50
Cześć, witam wszystkich.
Jak już mnie Przemo przedstawił - Tomek Ogórkiewicz
Nuram dość często (na razie stopień napalenia nurkowego to ok 80 nurasów w roku).
Chętnie weekendami podłączę do towarzystwa w Powidzu czy gdzieś tam....
W maju (9-13) robię fundy na Koparkach - jest jeszcze jedno miejsce wolne. Jak pisał mi Przemo - Amiger wyrażasz zainteresowanie takim kursem - zapraszam. Będzie to może wstęp do opływania. Daj znać czy jesteś zainteresowany.
Tomek
klon - 08-03-2011, 21:52
Witamy, witamy :-)
zatem do zobaczenia nad/pod wodą
k
Przemo_C - 02-04-2011, 14:33
| klon napisał/a: | Witamy, witamy
zatem do zobaczenia nad/pod wodą
k |
Jedziemy jutro na Powidz (Monika, Krzychu i ja), może ktoś chce się dołączyć?
Taternik - 07-04-2011, 17:25
Byłem na Powidzu, ale was nie widziałem. Woda jest tak do kitu, że może walniemy od bambra jakąś 40-stkę z powierzchni w najbliższy weekend? Trochę mi brakuje mocniejszego ciśnienia, tam może będzie lepiej.
klon - 08-04-2011, 08:42
| Taternik napisał/a: | | tam może będzie lepiej |
no właśnie tam byliśmy - nie będzie lepiej
ja jeszcze nie jestem do końca pewien weekendu - ale będziemy w kontakcie
|
|