FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POTATOS - Uchylamy drzwi.

Przemo_C - 26-11-2010, 22:19
Temat postu: Uchylamy drzwi.
W efekcie tajnych obrad, postanowiliśmy, uchylić nieco drzwi i otworzyć podforum Potatos na nowych użytkowników.

Zaczynamy od Macieja vel Amigera i Witka vel Sativ, których ostatnio poznaliśmy na ekofloksach, chłopaki mają silne parcie na nury, zgodzicie się chyba, że zapał ten trzeba w narodzie podtrzymywać.

Zapraszam do niczym nieskrępowanych dyskusji. :pa:

Amiger - 27-11-2010, 19:43

Witam

Miło mi że mogę z wami podyskutować. Pozdrawiam Amiger - Maciej Andraszyk

klon - 27-11-2010, 20:32

no siemanko :-)
do zobaczenia nad i pod wodą :-)

sativ - 28-11-2010, 01:00

Cześć ;)

Na prawdę fajnie złapać kontakt z nieMARESującymi nurkami z wlkp., mam nadzieję ze będę mógł się sporo nauczyć, i nurkując z Wami i pytając tutaj o milion rzeczy, przynajmniej odp. będą od osób które nurkują nie tylko w internecie ;)

Chwilowo nad wodą się za szybko nie zobaczymy, bo ogarniam do końca nowy sprzęt [swoją drogą- czy nautica/inny klub robi baseny na chwiałce na które można wejść "po zagadaniu"? aktualnie wbijałem na AWF z coco, ale tam i nikt nie pomoże, i tłok i drogo...], ale jak się pokonfiguruję to na pewno będę wbijał na kierskie ;) [wojownik w piance wlewający w nią wodę z termosiku to ja ;) ]

Pozdrawiam

Amiger - 28-11-2010, 07:56

Na chwiałce robi kilka klubów np. rico sub i octopus co do aquanauty to chyba już nie (oborniki basen obecnie chyba) z rico wpada taka ilość nurków że nie polecam, z octopusem nie wiem jak jest nie złożyło się. Jak chodzisz z coco do powiedz mi kiedy wchodzisz możemy się zgrać w razie czego mam członkostwo coco i ... zniżkę wypadało po 30 zł za basen pojedynczo wykupiony na 3 miechy było chyba w zeszłym roku 150 albo 300 zł do końca nie pamientam. Swoją drogą jak by udało się zgrać i pasowało by tobie moglibyśmy poćwiczyć razem zawsze to lepiej niż solo pływać w kółko. Jak by co daj znać na Priv lub tel. 502 085 413

Pozdrawiam

grzegorz - 28-11-2010, 15:52

Cześć chłopaki,
witamy serdecznie!do zobaczenia w wodzie albo na powierzchni.

michałP - 29-11-2010, 08:17

Witam
Poznaliśmy się w poprzednią niedzielę 21.11.2010 nurkowałem solo,
pozdrawiam

Przemo_C - 22-12-2010, 16:43

Kwestie związane z suchym skafandrem wydzieliłem do tematu: Sativ i suchy skafander

[ Dodano: 08-03-2011, 17:00 ]
Do podforum dołączył Regis, krajan z Gniezna.

cześć Tomek

Regis - 08-03-2011, 17:50

Cześć, witam wszystkich.
Jak już mnie Przemo przedstawił - Tomek Ogórkiewicz
Nuram dość często (na razie stopień napalenia nurkowego to ok 80 nurasów w roku).
Chętnie weekendami podłączę do towarzystwa w Powidzu czy gdzieś tam....
W maju (9-13) robię fundy na Koparkach - jest jeszcze jedno miejsce wolne. Jak pisał mi Przemo - Amiger wyrażasz zainteresowanie takim kursem - zapraszam. Będzie to może wstęp do opływania. Daj znać czy jesteś zainteresowany.

Tomek

klon - 08-03-2011, 21:52

Witamy, witamy :-)
zatem do zobaczenia nad/pod wodą

k

Przemo_C - 02-04-2011, 14:33

klon napisał/a:
Witamy, witamy :-)
zatem do zobaczenia nad/pod wodą

k

Jedziemy jutro na Powidz (Monika, Krzychu i ja), może ktoś chce się dołączyć?

Taternik - 07-04-2011, 17:25

Byłem na Powidzu, ale was nie widziałem. Woda jest tak do kitu, że może walniemy od bambra jakąś 40-stkę z powierzchni w najbliższy weekend? Trochę mi brakuje mocniejszego ciśnienia, tam może będzie lepiej.
klon - 08-04-2011, 08:42

Taternik napisał/a:
tam może będzie lepiej

no właśnie tam byliśmy - nie będzie lepiej :-(

ja jeszcze nie jestem do końca pewien weekendu - ale będziemy w kontakcie