FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - a moze by tak???

Kuba - 09-01-2004, 08:51
Temat postu: a moze by tak???
czesc...
zaczal sie nowy rok, wiekszosc z nas juz powoli wrocila do rzeczywistosci :rozpacz: ,
wraca na dniach z roznych egiptow :auto; etc...
chyba warto by bylo sie wreszcie spotkac? :beer3: :zak: :laska: :pigs: :maniac:

co Wy na to ?

nasz K.O.-wiec calkowicie zamilkl, nic sie nie odzywa, wiec moze w jego zastepstwie zaproponuje spotkanko w przyszlym tygodniu...

najchetniej (tym razem) w srode 14 stycznia, pub Heineken, godzinka 20 (z kawaleczkiem) czekam na odzew :type:
pozdrawiam :usc:
Kuba :wave:

Mania - 09-01-2004, 09:07

A dlaczego sroda? Skoro tradycja byly wtorki????
Ale generalnie ja bardzo chetnie - tez juz o tym myslalam, ze dawno sie nie widzielismy!!!!
Mania

Kuba - 09-01-2004, 09:14

sroda z prostej przyczyny....
bo akurat w srode bede miec wiecej czasu :)
a poza tym w srode bedzie miec znacznie wiecej czasu nasz gospodarz czyli Janek - co jest znacznie wazniejsze

K.

jenny - 09-01-2004, 10:29

Tak, tak, środa! To w końcu i mnie się uda dotrzeć. Chociaż wiem, że to bardzo egoistyczne podejście.

Pozdrawiam
jenny

Garnett - 09-01-2004, 13:40

Mi też środa pasuje moze w końcu sie z Wami spotkam :)
ZBYSZEK RUDNICKI - 09-01-2004, 17:21

z jelonki to za daleko,nie dojade :)
Art - 09-01-2004, 17:56

Dla mnie środa - OK :los:
kaarol - 10-01-2004, 11:21

pasuje, pasuje;)

do zobaczyska;)

Sebadiver - 11-01-2004, 14:19

Jestem nowy, chetnie bym sie spotkal z taka silna ekipa :lol:
Gdzie jest ten Heineken ?
pozdrowka
Seba

Victoria - 11-01-2004, 15:39
Temat postu: Re: a moze by tak???
Kuba napisał/a:
czesc...
zaczal sie nowy rok, wiekszosc z nas juz powoli wrocila do rzeczywistosci :rozpacz: ,
wraca na dniach z roznych egiptow :auto; etc...

oj, niestety wrocila...

przybede opowiadac :)

Miłosz - 11-01-2004, 16:28

Powinienem być :muu:
Będzie się postarane. :razz:

Pozdro,
Nishi

Artur - 11-01-2004, 17:28

Witam serdecznie wszystkich. Świetnie, że wreszcie środa. W te dni nie pracuję do 21-szej . Cieszę się na spotkanie w realu. Sledzę w miarę pilnie forum, Wasze posty, jednak sam rzadko się loguję a piszę prawie wcale, wolę rzeczywistość - kawe na ławę , oko w oko. Może po spotkaniu z Wami trochę się ożywię na forum i nie będę tylko biernym konsumentem Waszych opowieści, rozmów, przemyśleń i wrażeń.
Pozdrawiam... do zobaczenia

Pedro - 11-01-2004, 23:18

Dobra Kubuś,
niech już Ci będzie ta środa (w końcu akurat Liga Mistrzów nie gra ;)) . Tylko czy powiadomiłeś już Janka, że mu przyjdziemy piankę z piwa spijać? Żeby się potem nie wykręcał.... :mrgreen:
Rzeczywiście dawno się nie widzieliśmy i nawet jeśli nie miałoby nas być 40 sztuk (jak to drzewiej bywało), to spotkać się warto. Nowi koledzy (i koleżanki może się "odwirtualizują", a ja Ci w końcu płytkę z filmami z Egiptu dam zgodnie z obietnicą, taki jestem fajny! :22: ).
Pozdrowionka,

Kuba - 12-01-2004, 08:25

zadnych glosow przeciw a nawet sporo za...swietnie, czyli w srode sie widzimy... :cmook:
Pedro: Janek sam zaproponowal ten termin (dokladniej mowiac powiedzial, ze ma mase pracy w pon, wt, pt, sob i nie :) )...czyli sroda jest ok!
a juz z gory dziekuje za plytke, naprawde z checia ja sbie poogladam.
zabierz ze soba koniecznie Kefira!!!!!
pozdrowionka
Kuba :hello:

ps. Sebadiver, Heineken jest na Pulawskiej, na wysokosci Woronicza (od strony Wisly) przeszykaj archirum by zdobyc adres

ps2. Pedro, ja pamietam takie spotkania ze bylo i z 60-ciu luda. Pamietasz jak Foczka przyprowadzila kormorana???? moze znow by sie zjawil ktos z tej ekipy?

bd* - 12-01-2004, 10:47

Takie spotkania integrują i na tych spotkaniach można przedstawić swój punkt widzenia .
Są w Warszawie jeszcze osoby , które wypowiadają się na forum a jeszcze nie zaszczyciły nas swoją obecnością .
Zapraszamy do jednej z naszych "forumowych baz" w pubie Heineken , w terminie jak wyżej .

Sandii - 12-01-2004, 10:56

i o to chodzi ;))
piwko egipskie zle nie jest ale jednak polskie to jest to !
jak dla mnie Dive Now, Work Later ;)))
czyli sroda

Foczka - 12-01-2004, 11:27

Bardzo chetnie bym sie z Wami ponownie spotkala Kubusiu i przyciagnela cala swoja zgraje. Niestety ze wzgledu na upierdliwosc godzin mojej pracy ciagle mam z tym problem. Kolejny termin spotkania wypada podczas mojego wieczornego dyzuru nad czym wielce ubolewam.
I choc obiecywac nic nie chce, to jedynie mam nadzieje, ze przed letnim sezonem wreszcie uda mi sie dotrzec do nurkowego pub'u, na nurkowe spotkanie z milym gronem nurasow.

Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i mam prosbe - wypijcie za mnie chociaz jedno piwko, co by mi sie lepiej pracowalo i tak za nuraniem nie tesknilo.

Bawcie sie dobrze :mrgreen:

Piotr - 12-01-2004, 11:51

ja, ja wybierz mnie ...:)
do milego

p.s.
sebadiver-pulawska 111A (przystanek "Krolikarnia")

p.s.
Foczka- dlaczego tylko jedno;)? wypijemy wiecej:):)

Victoria - 12-01-2004, 23:13

Sandii napisał/a:

Sandii, czy istnieje obowiazek przyjscia w egipskich koszulkach np. Dive Now, Work Later? Jesli tak, to musze wziac ze soba dodatkowy kaloryfer :(

Aston - 12-01-2004, 23:34

Witam!

:wave:

Ciesze sie, czy na pewno bedzie to spotkanko? :)

Jezeli tak, to moze dostane na priva numer osoby, ktora wie gdzie to jest?

Pozdrawiam!

:wave: :wave:

Sandii - 13-01-2004, 13:55

Victoria napisał/a:
Sandii napisał/a:

Sandii, czy istnieje obowiazek przyjscia w egipskich koszulkach np. Dive Now, Work Later? Jesli tak, to musze wziac ze soba dodatkowy kaloryfer :(

tyle chetnych Kaloryferow bedzie na imprezie
a niektorzy niezle nagrzani ;)

Sandii

Victoria - 13-01-2004, 14:36

Sandii napisał/a:
tyle chetnych Kaloryferow bedzie na imprezie
a niektorzy niezle nagrzani ;)
Sandii

trzymam Cie za slowo :)

jenny - 14-01-2004, 21:28

Buuuuuuu :smcry:
Coś nie mam szczęścia do nurasowych piwek :smcry: .
Jakoweś paskudztwo mnie dopadło: temperatura, syropek, antybiotyki i pierzynka :spioch:
Muszę coś z tym zrobić. Chyba zacznę nosić ciepłą czapeczkę i szalik :zima:
Wypijcie proszę za moje zdrowie piwko, a jeszcze lepiej dwa :piw1:

Pozdroofki
jenny

Victoria - 15-01-2004, 10:20

jenny napisał/a:
Jakoweś paskudztwo mnie dopadło: temperatura, syropek, antybiotyki i pierzynka :spioch:
Muszę coś z tym zrobić. Chyba zacznę nosić ciepłą czapeczkę i szalik :zima:

No wlasnie... Czapka na glowie i nastepnym razem na spotkaniu obecnosc obowiazkowa.
Trzymaj sie cieplo!

Kuba - 15-01-2004, 11:34

no wlasnie Agnieszka...
dalas plamy...a ja Cie chcialem komus przestawic, specjalnie pilnowalem by sciagnac jedna osobe, a Ty....nie przyszlas...
po prostu wstyd
a fajnie bylo...i luda troszke przyszlo (okolo 30 osob)

zdrowiej szybko
Kuba

Mania - 15-01-2004, 12:16

Fajnie bylo. I nawet glowa mnie dzis nie boli.......
(hihihi - bylam nie czlowiekiem a samochodem)
Mania

bd* - 15-01-2004, 14:07

I Tomek Strugalski był .
Nie taki diabeł straszny jak go malują .
Szkoda, że nie było Janka i Krisa , bo tak sobie myślę , że już czas zakopać topory wojenne .

Sandii - 15-01-2004, 17:49

bd* napisał/a:
I Tomek Strugalski był .
Nie taki diabeł straszny jak go malują .
Szkoda, że nie było Janka i Krisa , bo tak sobie myślę , że już czas zakopać topory wojenne .

właśnie
i wykopać szklanice pokoju
odnosłem na imprezce nieodparte wrażenie że niektórzy mieli tych szklanic wiekszy zapas ;)))))

Sandii

Sebadiver - 15-01-2004, 23:53

Myśmy z Arturem mieli zapas pokaźny ...
Musieli nas wyganiać, bo zamykali koło 1.30 :oops:
pozdrawiam wszystkich serdecznie !