| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Kasowanie tematow
conan - 20-03-2011, 22:29 Temat postu: Kasowanie tematow Wlasnie ktos skasowal moj dzisiejszy post odnosnie nowej stronki
Temat powiesilem w dziale zaproszenia w ktorym to conajmniej kilka z 6-7 tematow jest typowa komercja
Tymczasem moj post odsylajacy do mojej wlasnej byl tylko zaproszeniem do jej przejrzenia
Widac kazdy moderator robi co chce i "chroni" swoich
Wydaje mi sie ze forum juz dawno stracilo swoja stronniczosc i obiektywizm
No ale to oczywiscie tylko moje zdanie
I zeby nie bylo
Nie mam trudnych dni
zibomax1970 - 21-03-2011, 00:32
Ja Cie wspieram Conanie.
Nie płacz .
Pomyśl o koledze z Sosnowca hahaha
llopezor - 21-03-2011, 08:19
Witaj
Jeżeli chodzi o tą z profilu (zaproszenia nie widziałem) to określiłbym ją jako hmm - lekką.
Jedynie czego mi brakuje to sklepu gdzie po wyborze z menu liczyłem raczej na taki typowy a nie banerowe odsyłacze. Ogólnie jednak bardzo mi się podoba.
Z tym kasowaniem to o ile sam czegoś nie "popsułeś" to faktycznie lipa.
nurek102 - 21-03-2011, 08:33 Temat postu: Re: Kasowanie tematow
| conan napisał/a: |
Wydaje mi sie ze forum juz dawno stracilo swoja stronniczosc i obiektywizm
|
niezłe zdanie wysmarowałeś
Syrenka_013 - 21-03-2011, 17:13
ja obejrzalam stronke, sympatyczna
DarekS - 21-03-2011, 18:07
Dziwisz sie, że gina Twoje tematy a sam regulaminu nie przestrzegasz
Promowales komercyjna strone, o linku w podpisie nie wspomne
jezeli masz konkretne podstawy zeby twierdzic, ze jakis moderator chroni "swoich" pisz bezposrednio do mnie na dareks@forum-nuras.com
jaros4 - 21-03-2011, 22:32
okreslenia swoja stronniczosc i obiektywizm wzalemnie sie wykluczaja.
na FN moderatorzy robia co chca.rozmiar projektu "FN"najwyrazniej kogos przerosl.
jesli propozycje conana ,nawet wrednie komercyjne,sa dobre i sensowne,to po co je moderowac?
zycie i tak pokaze co i jak...
Submariner - 22-03-2011, 10:21
| jaros4 napisał/a: | okreslenia swoja stronniczosc i obiektywizm wzalemnie sie wykluczaja.
na FN moderatorzy robia co chca.rozmiar projektu "FN"najwyrazniej kogos przerosl.
jesli propozycje conana ,nawet wrednie komercyjne,sa dobre i sensowne,to po co je moderowac?
zycie i tak pokaze co i jak... |
Problem komercji był poruszany już wielokrotnie więc nie ma co się rozpisywać.
Istnieje regulamin forum i trzeba go przestrzegać czy się to komuś podoba czy nie. Inaczej forum naprawdę wymknie się z pod kontroli moderatorów i będzie wyglądało jak pl.rec[MARKET]nurkowanie.
Powiedz po co wykupować płatną reklamę z której utrzymywane jest forum, przecież wystarczy tylko olać regulamin. Zauważ, że na takim zachowaniu tracą wszyscy. Gdyby osoby płacące za banery zaczęły bawić się w spam to kto dałby kasę na utrzymanie serwerów ?
jaros4 - 22-03-2011, 22:21
wszystko to sa zwykle a fee...
|
|