| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - memorial Balona Tarasiewicza
Szatan - 01-02-2004, 00:30 Temat postu: memorial Balona Tarasiewicza Czy wiecie może jak z miejscami, znajdą się jeszcze miejsca dla 2 osób w rzece? Namówiłem Anioła, więc mam motywację, może wreszcie mi się uda, bo już ze 3 lata planuję.... a teraz pewnie jest już za późno.:
Victoria - 06-02-2004, 17:06 Temat postu: Re: memorial Balona Tarasiewicza
| Szatan napisał/a: | Czy wiecie może jak z miejscami, znajdą się jeszcze miejsca dla 2 osób w rzece? Namówiłem Anioła, więc mam motywację, może wreszcie mi się uda, bo już ze 3 lata planuję.... a teraz pewnie jest już za późno.: |
Hej,
Skontaktuj sie bezposrednio z organizatorami, moze jeszcze Ci sie uda:
Zgloszenie na Splyw Twardzieli - kontakt valas@wp.pl
Zakwaterowanie - w osrodku AZS 120 PLN za dobe za 2 osoby, kontakt biuro@azs-wilkasy.com.pl
Mam nadzieje, ze do zobaczenia
Szatan - 07-02-2004, 00:34
brak mi troszkę motywacji, ale napisz jeszcae słówko i jade z szatanem.
Victoria - 07-02-2004, 00:55
| Szatan napisał/a: | | brak mi troszkę motywacji, ale napisz jeszcae słówko i jade z szatanem. |
Twardziele maja naturalna motywacje To ich ogladac i podawac im herbatke jedzie kilka przemilych kobiet i sympatycznych mezczyzn
Szatan - 07-02-2004, 01:02
czyli wychodzi na to, że mientki jestem?! no to już jesten w rzece!!! i to była najlepsza motywacja. dzięki
Victoria - 07-02-2004, 01:12
| Szatan napisał/a: | czyli wychodzi na to, że mientki jestem?! no to już jesten w rzece!!! i to była najlepsza motywacja. dzięki |
Milo nam bedze poznac nowego Twardziela My przywozimy tylko 2 Twardzeli, a herbatki bedzie u nas pod dostatkiem
Do zobaczenia!
Szatan - 07-02-2004, 01:47
czy twardziela to jeszcze nie wiem. mam nadzieje, ze chociaz 5 minut dam radę.
|
|