FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM OGÓLNE - memorial Balona Tarasiewicza

Szatan - 01-02-2004, 00:30
Temat postu: memorial Balona Tarasiewicza
Czy wiecie może jak z miejscami, znajdą się jeszcze miejsca dla 2 osób w rzece? :) Namówiłem Anioła, więc mam motywację, może wreszcie mi się uda, bo już ze 3 lata planuję.... a teraz pewnie jest już za późno.: :cry:
Victoria - 06-02-2004, 17:06
Temat postu: Re: memorial Balona Tarasiewicza
Szatan napisał/a:
Czy wiecie może jak z miejscami, znajdą się jeszcze miejsca dla 2 osób w rzece? :) Namówiłem Anioła, więc mam motywację, może wreszcie mi się uda, bo już ze 3 lata planuję.... a teraz pewnie jest już za późno.: :cry:

Hej,
Skontaktuj sie bezposrednio z organizatorami, moze jeszcze Ci sie uda:
Zgloszenie na Splyw Twardzieli - kontakt valas@wp.pl
Zakwaterowanie - w osrodku AZS 120 PLN za dobe za 2 osoby, kontakt biuro@azs-wilkasy.com.pl
Mam nadzieje, ze do zobaczenia :)

Szatan - 07-02-2004, 00:34

brak mi troszkę motywacji, ale napisz jeszcae słówko i jade z szatanem.
Victoria - 07-02-2004, 00:55

Szatan napisał/a:
brak mi troszkę motywacji, ale napisz jeszcae słówko i jade z szatanem.

Twardziele maja naturalna motywacje :) To ich ogladac i podawac im herbatke jedzie kilka przemilych kobiet i sympatycznych mezczyzn :)

Szatan - 07-02-2004, 01:02

czyli wychodzi na to, że mientki jestem?! no to już jesten w rzece!!! i to była najlepsza motywacja. dzięki :)
Victoria - 07-02-2004, 01:12

Szatan napisał/a:
czyli wychodzi na to, że mientki jestem?! no to już jesten w rzece!!! i to była najlepsza motywacja. dzięki :)

Milo nam bedze poznac nowego Twardziela :) My przywozimy tylko 2 Twardzeli, a herbatki bedzie u nas pod dostatkiem :)
Do zobaczenia!

Szatan - 07-02-2004, 01:47

czy twardziela to jeszcze nie wiem. mam nadzieje, ze chociaz 5 minut dam radę. :)