| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - szukam taniego sprzetu
juniorek - 21-02-2004, 14:27 Temat postu: szukam taniego sprzetu witajcie! szukam czegos taniego dokladnie chodzi mi o sucharka. wiem ze w niemczech jest to stosunkowo tanie ale jakos sie tam w najblizszym czasie nie wybieram. moze znacie jakies stronki gzie mozna zobaczyc.?
dzieki za odpowiedz.pozdrowienia dla wszystkich
mariulo - 21-02-2004, 18:39
Cześć
Nie rób sobie większych nadziei. Normalnie ceny są takie same lub wyższe. Jedyną okazją do kupienia tańszego sprzętu, były targi Messe Dusseldorf. Skończyły sie miesąc temu-następne za rok.
Sprawdzaj Allegro. Zajrzyj na stronę http://www.ocn.pl/. Jeszcze trwa promocja ND. Na którejś ze stron forum ( chyba sprzęt ), ktoś podawał adresy sklepów w Treście.
Pozdrawiam
bann - 21-02-2004, 22:42
jooniorek: priv
Wiechu - 23-02-2004, 18:27 Temat postu: Re: szukam taniego sprzetu
| juniorek napisał/a: | witajcie! szukam czegos taniego dokladnie chodzi mi o sucharka. wiem ze w niemczech jest to stosunkowo tanie ale jakos sie tam w najblizszym czasie nie wybieram. moze znacie jakies stronki gzie mozna zobaczyc.?
dzieki za odpowiedz.pozdrowienia dla wszystkich |
Proponuję ci odwiedzenie dobrego centrum nurkowego, dokładne zmierzenie, zrobienie kursu na suche skafandry. Przy zakupie spytaj o gwarancję, a także okres oczekiwania na ewentualną naprawę. Sam wtedy zobaczysz, że jest to bardzo ważny zakup. A jak ważny jest pełen serwis, to zobaczysz przy pierwszej naprawie, która z pewnością cię kiedyś czeka. W branży jestem już ponad 10 lat i niewielu z moich znajomych było zadowolonych z zagranicznych, tanich zakupów.
Pozdrawiam Wiechu
Tommy222 - 23-02-2004, 22:48
Przeglądaj allegro. W dziale nurkowanie od czasu do czasu trafia się prawdziwa okazja. Sam mam połowe sprzętu z allegro:)
juniorek - 26-02-2004, 11:01 Temat postu: szukam taniego sprzetu witam i dzieki za odpowiedz tak wiem kursik na sucharka bede robil napewno, przegladam alegro, jeszcze nic. a co do modelu i marki to macie jakies propozycje? z checia bym zasiegnol opini doswiadczonych ludzi w tej branzy. slyszalem ze mozna przerobic taki kombinezon co maja motocyklisci, ale jak to nie wiem, czy to prawda?? ktos sie moze orientuje??
pozdrawiam i dzieki za pomoc
|
|