| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - auto cenzura
Kriss - 24-02-2004, 15:32 Temat postu: auto cenzura Szanowni Forumowicze .
Zwracam się głównie do tych , którzy nie mają dostępu do Forum Wewnętrznego .
Wychodząc na przeciw zdaniu ludzi , których cenię i zadość czyniąc ich wnioskom popełniłem tekst , którego fragment przytaczam :
Uprzejmie proszę o wyciachanie w kosmos wszystkich moich postów , ze wszystkich działów z wyjatkiem Forum Wewnętrznego . Nie chciałbym być ocenianym ani w roli głupka ani w roli niemerytorycznego pieniacza .
W zamian za to proszę o przysługę a mianowicie o wycinanie mojego nicka z przyszłych dywagacji TS i jemu podobnych . Obiecuję nie odpowiem na żadne więcej nowości TS , co spowoduje z całą pewnością wzrost poziomu dyskusji i zadość uczyni koledze ............... .
Dyskusja z nim faktycznie osiągnęła poziom dna . Mogę oczywiście zrobić to sam - pozostaną jednak dziury i puste posty - co mało estetyczne jest .
Licząc na współpracę moderatorów - polecam się łąskawej pamięci .
Mam cichą nadzieję , że autocenzura będzie tu zwyczajem a Ja - Kriss uznany zostanę prekursorem , co oczywiście podniesie moją samoocenę .
Kriss
Powyższe podano wyłacznie w celu wyjaśnienia braku moich postów i uprzejmie proszę o nie komentowanie tych wyjaśnień .
Clio - 24-02-2004, 18:36
Nie wiem, moze sie czepiam. Ale jesli istnieje tu forum wewnetrzne do ktorego tylko niektorzy maja dostep to nie jest fair wogole mowic o tym, ze ono istnieje. To nie jest w porzadku komunikowac wszystkim na forum ogolnodostepnym , ze istnieje forum wewnetrzne.
pozdrawiam
Zbychu - 24-02-2004, 19:16
Czepiasz się. Gdybyś kliknął na napis " Grupy"( jest na górze strony) to byś się dowiedział, że taka grupa istnieje i jak się do niej dostać. Od września zeszłego roku było dość czasu.
Kriss - 24-02-2004, 20:08
Ponieważ moderatorzy się lenią - wyciachałem większość - jutro dokończę - chyba , że mi który admino moderator jednak pomoże ?
pzdr- kriss
ukusek - 24-02-2004, 23:52
to pozbywanie się postów jest współczesną formą średniowiecznego samobiczowania czy inny rodzaj umartwiania się nad soba??
Raczej nic to nie wniesie, i szkody Forum narobi bo zniknie wiele ciekawych marytorycznie postów. Cóż...
Kriss - 25-02-2004, 11:27
Nio umartwiłem się po pachy , a plecki mi krwią spłynęły .
W myśl zwolenników " filozofii " posty niemerytoryczne trzeba wycinać - głupie zostawiać .
W związku z powyższym jeśli Twój i mój post tu jeszcze są - to znaczy , że są głupie . Chyba je zaraz wyciacham -
Zbychu - 25-02-2004, 14:34
Kriss nie przejmuj się. Też taki numer kiedyś wyciąłem. Admin się wściekł ale mu przeszło. Myślę, że powinien się już do tego przyzwyczaić.
MUMINek - 27-02-2004, 08:42
|
|