| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Sklep w Londynie lub okolicach
kokaroll - 03-10-2011, 19:55 Temat postu: Sklep w Londynie lub okolicach Witajcie,
grupa znajomych wybiera sie do Londka i przy okazji chcieliby może kupić sobie okazyjnie jakieś nurkowe szpeje (pianki,drobiazgi,może koszulki).Czy znacie jakiś sklep(może outlet w Londynie lub okolicach gdzie można trafić jakieś okazje?Czy raczej tylko szukać przez ebaya i odbierac na miejscu?
Z góry dziękuję za wszelkie info
Pozdrawiam
Karol
k0b - 04-10-2011, 05:20
Cze.
wg. mnie ebay bo taniej, zawsze bedzie opcja wyrwac jakis przedmiot pare funtow taniej... Ja np doswiadczylem cudu.
Kupilem sobie ocieplacz i suchacza za 60 f lacznie firmy procean z takim rekinkiem niebieskim. Suchy mi wogle nie przecieka zamek w super stanie i kryzy tez. Btw poprzedni wlasciciel twierdzil ze suchacz byl 3 x w wodzie - ja mu wierze. Cuda sie zdarzaja.... Takie sa wlasnie prawa ebay. sklep a ebay bedzie pare f roznicy a to moze warto bo grosz do grosza i na cus jeszcze starczy.
Sprzet z 2giej reki mozna tez dostac tu na forum , kilkoro z nas mieszka w Uk.
jaros4 - 04-10-2011, 07:27
stacja metro embankment,pod mostem na tamizie,od strony polnocnej.o dziwo mimo ze w scislym centrum ceny podobne jak gdzie indziej.pelno gadgetow, czapeczek i koszulek.oprocz tego mnostwo szpeju,czesto dosc "egzotycznych"u nas firm.
KSD - 04-10-2011, 11:59
Zerknij jeszcze na Mike Divestore (maja tez stronke www), to duzy sklep w londynie i trafiaja sie ciekawe promocje, mozna tez ponegocjowac. Ja kupowalem tam tylko wysylkowo ale obsluga bardzo mila i ceny niezle.
kokaroll - 04-10-2011, 19:11
Dzięki!
|
|