| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - WITAM WSZYSTKICH!
Surzyn - 14-03-2004, 11:33 Temat postu: WITAM WSZYSTKICH! U mnie zaczelo sie dosyc dawno od "Wielkiego Blekitu". Niesmiale wizyty w KDP w 93 roku z pytaniem czy ktos moglby nauczyc nurkowania? Spotkanie z irkiem kontnym dla ktorego zawsze szacunek. I jedna gwiazdka CMAS na ktorej zakonczylem. Doswiadczenie chyba duze jak na jedna gwiazdke. Jestem raczej przedstawicielem OLD SCHOOLU:-) Nie kreca mnie gadzety, nurkowania techniczne, pianka w sprayu, Automaty bezprzewodowe, jackety z systemem podtrzymywania zycia, i komputery nurkowe z OUTLOOKIEM:-). Jak ktos nurkowal na rosyjskiej "Zoltej smierci" wie o co chodzi... Wazne zeby bylo towarzystwo i ciekawosc podwodnego swiata. Z braku czasu przez lata stopniowo coraz mniej miejsca nurkowanie zajmowalo w moim zyciu, ale mam nadzieje ze ta lista to zmieni. Pozdrawiam serdecznie
mattrix - 14-03-2004, 22:32
witaj
zycze powodzenia
Pituu - 15-03-2004, 14:37 Temat postu: A tam cicho być :D siemasz malutki dobrze cie widziec po latach zauwazyles ze od groma tu pitt0ów heheh dobre waro dac nura pozdrawiam typie
Surzyn - 15-03-2004, 22:55 Temat postu: podziekowania za powitania Dzieki za chociaz dwa mile powitania:) Piciu typku, przeczytaj koniecznie "ksiazke" Tomasza S. Polecam:-)
bann - 16-03-2004, 00:06
witam...
Aston - 16-03-2004, 03:27
Witam!
Ciesze sie, ze trafiles na nasze Forum
|
|