| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Na dzien dobry - dobry wieczor
Aaron - 16-03-2004, 23:27 Temat postu: Na dzien dobry - dobry wieczor Witam wszystkich jako nowy...
Do niedawna jeszcze w roli cichego obserwatora
postanowiłem wyjść z ukrycia w cieniu monitora.
Kończąc w złym stylu popieram Krissa i jego pomysl, aby elementem III Forum stała się prezentacja rebreathera. Byc może Marek Macner znalazłby chwilę, aby zaprezentować swojego Rex'a.
Pozdrawiam,
Kuba - 17-03-2004, 08:03
Hej Aaron
masz dziwnie znajoma twarz...juz wiem - jestes bratem blizniakiem dawnego Janka Nurkowskiego
a odnosnie rebreathera to Kriss wlasnie bedzie prezentowac mozliwosci Rex'a
witaj wsrod nas
Kuba
Garnett - 17-03-2004, 13:30
Witaj Aaron
Miło widzieć jak nasze nurkowe kółko sie powieksza .
Kriss - 17-03-2004, 20:54
Jak pisał Kuba - będziemy współpracować z Markiem w zakresie Rex-a , nie wiem czy Marek będzie osobiście - ale będę wraz z rebriderem szt.2 i mam nadzieję pełną informacją na tematy techniczne , użytkowe , cenowe itd.
Bez względu na miejsce w którym spotkanie się odbędzie .
Pozdrawiam - Kriss.
Aaron - 18-03-2004, 00:35
OK,
Kriss czekam zatem z niecierpliwoscia na pelniejsza prezentacje.
Pozdrawiam
Henryk Cieszyński - 18-03-2004, 00:36 Temat postu: Re: Na dzien dobry - dobry wieczor [quote="Aaron"]Witam wszystkich jako nowy...
Do niedawna jeszcze w roli cichego obserwatora
postanowiłem wyjść z ukrycia w cieniu monitora.
Kończąc w złym stylu popieram Krissa i jego pomysl, aby elementem III Forum stała się prezentacja rebreathera. Byc może Marek Macner znalazłby chwilę, aby zaprezentować swojego Rex'a.
Witam pozdrowionka z Rzeszowa Heniek
Aston - 18-03-2004, 00:47
Witam!
Witam i zapraszam!
Rzecywiscie - twarz jakby znajoma!
Mimo mojej cienizny jestem ciekawy tego ustrojstwa!
Aisa - 29-03-2004, 12:04
Witaj Aaron na FN,
Twarz moze niepodobna ale jakos wydaje mi sie, ze Cie znam - to miejsce zamieszkania... i zainteresowanie rebretherami...
Czy przez przypadek nie wybierasz sie w najblizszy weekend na wraki baltyckie ??
Braveheart ?
Maciek Ziomek - 30-03-2004, 10:16
| Aisa napisał/a: | Witaj Aaron na FN,
Twarz moze niepodobna ale jakos wydaje mi sie, ze Cie znam - to miejsce zamieszkania... i zainteresowanie rebretherami...
Czy przez przypadek nie wybierasz sie w najblizszy weekend na wraki baltyckie ??
Braveheart ? |
Witaj Aaron:)))))))
Aaron - 31-03-2004, 21:32
Tak...
czlowiek i imie zmieni a i buzke przypudruje,
ale wciaz wszystko jasne, jak na dloni..
Pozdro,
czarnulka - 01-04-2004, 21:37 Temat postu: witaj Aaron
witaj Aaron,miło powitać kogos swieżego tak jak ja:)Uważaj na makijaz (w wodzie moze sie rozpłynąc )hehe.pozdrawiam
Aaron - 05-04-2004, 21:19
W kwestii makijazu poprosze o konsultacje...
Pa,
czarnulka - 05-04-2004, 21:55 Temat postu: Aaron i makijaz służe pomocą ,heheh
Aston - 07-04-2004, 01:19
Kosmetyka robi postepy, ale moze cos juz z lekka obtrzaskanego - makijaz permanentny?
Pozdrowka!
|
|