FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - MAGAZYN NURKOWANIE ??

jezyk - 24-11-2011, 08:55
Temat postu: MAGAZYN NURKOWANIE ??
Witam,

wchodze sobie na strone magazynu nurkowanie a tam informacja następującej treści :

...."Uprzejmie informujemy, że Pan Aleksander Ostasz w dniu 19.10.2011 roku został odwołany z funkcji Prezesa Wydawnictwa Okto
Sp. z o.o. Wszelkie próby zaciągania zobowiązań, po tym terminie, nie będą honorowane przez Wydawnictwo Okto Sp. z o.o., Magazyn Nurkowanie oraz firmę Alpinur P.P. i H. Właścicielami Wydawnictwa Okto Sp. z o.o. jest Pani Kamila Ostasz oraz firma Alpinur P.P. i H.
Aleksander Ostasz nie pełni również funkcji Redaktora Naczelnego Magazynu Nurkowanie.
Zał. 1. PROTOKÓŁ | Zał. 2. LISTA OBECNOŚCI | Zał. 3. UDZIELENIE PROKURY:...

Związku z tym mam pytanie czy magazyn nurkowanie przestaje istnieć na rynku w sieci ??
Pozdrawiam RADEK

piotr_c - 24-11-2011, 09:19

To tylko informacja o odwołaniu prezesa spółki.

To ciąg dalszy tego: http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=25996

diveadventure - 24-11-2011, 21:51

Nowy numer zawsze ukazywał się mniej więcej o tym czasie... Może ktoś już miał dostęp, zaglądnie w stopkę i napisze nam co i jak :)
KasiaK - 29-11-2011, 16:46

zajrzałam we wszystkie dokumenty podczepione na dole strony i przyznam szczerze, że nie za bardzo rozumiem o co tam chodzi, poza tym że Pan Ostasz nie jest prezesem.
Torin - 29-11-2011, 17:10

Cóż - chyba największym wygranym będzie Wielki Błękit ...
Dąbek69 - 29-11-2011, 21:42

Czy ukazało sie listopadowe wydanie MN ? Nie prenumeruję tylko kupuję w empikach.
harry - 30-11-2011, 00:43

Październikowy numer MN pojawił się w szczecińskich kioskach w drugim tygodniu listopada - więc nie zdziwię się jeśli listopadowy pojawi się w pierwszej połowie grudnia.
Torin - 30-11-2011, 09:17

Obstawiam, że następny numer ukaże się najprędzej w nowym roku :)
WW - 30-11-2011, 13:38

Witam

W ostatnim numerze magazynu "Jachting" pojawił się cały nowy dział pt. "Nurkowanie".
Może to kolejny akt tego "dramatis personae".

Jakuza - 03-12-2011, 16:43

Magazyn Nurkowanie został patronem Targów Nurkowych "Podwodna Przygoda", miesięcznik Jachting również. Bardzo dobra tendencja. W Nurkowaniu zmienił się naczelny i może mieć to dobry wpływ na magazyn. Otwarcie na wcześniej umyślnie ignorowane targi jest tego najlepszym przykładem.
diveadventure - 03-12-2011, 20:22

Pierwszy raz w historii wszystkie magazyny będą w jednym miejscu właśnie na targach PP Czas najwyższy, by całe środowisko połączyć :)
TargiNurkowe - 04-12-2011, 13:54

Otóż to! Serdecznie zapraszamy WSZYSTKICH nurków! Bardzo jest nam miło, że udało nam się zgromadzić tak wspaniałe grono patronów. Dzięki temu na targach pojawi się jeszcze więcej zwiedzających :-)
MYSZOR - 05-12-2011, 15:02
Temat postu: Re: MAGAZYN NURKOWANIE ??
jezyk napisał/a:
Witam,

wchodze sobie na strone magazynu nurkowanie a tam informacja następującej treści :

...."Uprzejmie informujemy, że Pan Aleksander Ostasz w dniu 19.10.2011 roku został odwołany z funkcji Prezesa Wydawnictwa Okto
Sp. z o.o. Wszelkie próby zaciągania zobowiązań, po tym terminie, nie będą honorowane przez Wydawnictwo Okto Sp. z o.o., Magazyn Nurkowanie oraz firmę Alpinur P.P. i H. Właścicielami Wydawnictwa Okto Sp. z o.o. jest Pani Kamila Ostasz oraz firma Alpinur P.P. i H.
Aleksander Ostasz nie pełni również funkcji Redaktora Naczelnego Magazynu Nurkowanie.
Zał. 1. PROTOKÓŁ | Zał. 2. LISTA OBECNOŚCI | Zał. 3. UDZIELENIE PROKURY:...

Związku z tym mam pytanie czy magazyn nurkowanie przestaje istnieć na rynku w sieci ??
P
ozdrawiam RADEK

W KOŃCU NIKT NIE BĘDZIE MIESZAŁ W ŚRODOWISKU NURKOWYM BRAWO ZA DECYZJĘ :humor: :humor: :pa: :pa: :pa:

diveadventure - 07-12-2011, 21:56

W każdym razie numer Listopadowy Nurkowania się nie pokazał...
Dąbek69 - 09-12-2011, 08:57

Podobno MN jest juz rozsyłany jako podwójny numer listopad-grudzień.
kraken - 29-12-2011, 12:40

Czy ktoś widział jakiś numer magazynu Nurkowanie późniejszy niż październik 2011. Czyli listopad , grudzień 2011 rok.
MSC

BitPump - 29-12-2011, 12:51

kraken napisał/a:
Czy ktoś widział jakiś numer magazynu Nurkowanie późniejszy niż październik 2011. Czyli listopad , grudzień 2011 rok

Okładka na FB jest.

Dąbek69 - 29-12-2011, 22:18

Nie jestem estetą ale ...Lekko zdenerwowały mnie "gabaryty" MN. Rozumiem ,że zaszły zmiany w MN, ale format magazynu, mógł byc zachowany do ostatniego numeru z tego roku. Nijak , pasuje do reszty wydań.
Nie miałbym nic przeciwko nowemu formatowi, nowej oprawie graficznej, itd, itp i ihaha w przyszłym 2012-tym roku. Forma jest zbliżona "Wielkiemu Błękitowi" w pierwszej chwili, doznałem pewnego rodzaju deja vu. Ale generalnie cieszę się ,że MN nadal się ukazuje.