FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

DIR/GUE - Pomóż mi wygrać GUE Fundamentals (idealnie na święta ;))

sativ - 19-12-2011, 10:48
Temat postu: Pomóż mi wygrać GUE Fundamentals (idealnie na święta ;))
Cześć ;)

Istnieje sobie strasznie fajne stypendium- stypendium z wyboru. Polega to na tym- że sam wybieram na co chcę przeznaczyć ewentualnie otrzymaną kasę ;) Ewentualnie- bo otrzyma ją niewielka ilość osób która zgromadzi najwięcej głosów internautów....;)

Dlatego właśnie piszę- jeśli chcesz to obejrzyj filmik, który jest całkiem fajny ;) i zagłosuj na mnie dając 5 gwiazdek.

LINK

Filmik i cała "prezentacja" nurkowania jest nieco przekombinowana, ale niestety tak to musi wyglądać w przedstawieniu "dla szarego nienurkującego Kowalskiego" ;)

Mam okazję dostać kasę na pokrycie kosztów Fundów i 2x narrow'a jako backupy ;) [mam aktualnie 1szt- tusa TUL 300, narrowy w przyszłości będą używane również jako światło główne przy włażeniu do różnych dziur ;) ]

Dziękuje!

Witek

bann - 19-12-2011, 19:30

dobry pomysl :)
ja moj glos juz oddalem

Yavox - 19-12-2011, 19:55

Kliknąłem Cię, może pomoże :) Oczywiście musiałem się przez to wcześniej zarejestrować i podać swojego maila, więc w razie jakbyś wygrał tą kasę, wystawię Ci rachunek za usuwanie spamu ze skrzynki.

Szkoda, że jest ponad 700 kandydatów - trochę to długo zajmie, żeby im wystawiać oceny jednogwiazdkowe a Tobie piątki, żebyś wygrał te fundy. Chociaż jakby zrobić listę tych z wyższymi wynikami i zorganizować jakieś pospolite ruszenie na FN... :)

sativ - 19-12-2011, 21:29

Bless ;) :smok:

Ciężko będzie z takową listą, bo nie ma nigdzie rankingu ;( trzeba z "ręczniaka" patrzeć ;( Ale dla własnej ciekawości prowadzę monitoring kto ma większą średnią niż ja :D [wiec będę mógł podrzucić...;)]

Istnieje świeżo założona alternatywna wersja zbierania autonomicznych dronów głosujących ;) :

https://www.facebook.com/events/321212911229969/

jeśli ktoś zaspamuje tym wydarzeniem znajomych - :prez: :beee: :serce: ;)

jak wygram- stawiam kratę i pijemy za nowego jedi :malpa:

hubert68 - 20-12-2011, 00:11

Juz pisalem na divtreku, masz ode mnie 5 gwiazdek. Podrzuc liste glownych konkurentow, tych najgrozniejszych... najlepiej z linkami...
jacekplacek - 20-12-2011, 08:17

A mi się niestety nie udało zalogować :( I to pod trzema róznymi przeglądarkami. Może ktoś pomóc?
sativ - 20-12-2011, 12:55

;(

A mail aktywacyjny odebrałeś :> ?

Dzięki za wsparcie :bee; :snajp:

W sumie teraz to już nie wiem kto jest najgroźniejszym konkurentem, bo nie mamy dostępu do statystyk ;/

Poza tym robi się z tego zażarte głosowanie p.t "a fee całą resztę", co- jest całkiem szczytną ideą gdy zaniża się ocenę MOJEJ konkurencji :pigs: - ale podnoszą się protesty o to na forum, więc istnieje duża możliwość że nawet głosy na 1* będą działały na korzyść osób które je dostają ;)

Więc- nie hejtujemy, szkoda czasu- lepiej mówić i rozgłaszać znajomym żeby dawali 5* ;)

kibi80 - 20-12-2011, 13:15

postanowiłem pomóc koledze i również wystawiłem 5* :humor:
pzdr

sativ - 21-12-2011, 17:48

Dzięki :D

O kurde :D Widzę że temat spotkał zaszczyt awansu z pogawędek do działu GUE ;) Mam nadzieje że Jarrod już głosował :bee;

Gro_1984 - 21-12-2011, 19:21

Wysłane i powodzenia.
Piotr Płuciennik - 21-12-2011, 19:46

Proszę 5 gwiazdek :ping:
michałP - 22-12-2011, 18:31

pozdrawiam Sativ masz 5*****
DeDeK - 23-12-2011, 17:29

i 5 teczka od moi :D
Bul-kot - 23-12-2011, 20:22

***** poleciało.
Pozdroofka

ziemia - 23-12-2011, 23:47

Chyba mi się udało zagłosować, 3mam kciuki!
sativ - 24-12-2011, 00:22

Kocham Was :D

Jak na razie utrzymuje się mniej więcej w środku stawki- nie jest źle, nie jest też dobrze :D Ma ktoś jakąś idee jak zdobyć jeszcze z 5000 głosów ;/?

Bul-kot - 24-12-2011, 12:34

sativ napisał/a:
Ma ktoś jakąś idee jak zdobyć jeszcze z 5000 głosów

:D zakładasz tyleż kont emilowych i w zasadzie :D

no i stopień będziesz musiał zmienić na "advanced spiritix"

zbigniewb - 26-12-2011, 13:55

sativ napisał/a:
Ma ktoś jakąś idee jak zdobyć jeszcze z 5000 głosów ;/?

Czasu masz niewiele.
Ja zrobiłbym to tak:
-potrzebujesz zrobiony z pomysłem klip nie dłuższy niż 60 s. Liczy się pomysł. Wykonanie może być amatorskie, ale nie dramatycznie złe.
- w klipie musisz pokazać siebie(wizerunek, nie możesz być anonimowy) emocje, pasje i wiarę w sukces
- klip musi zawierać link do mechanizmu konkursu
- poproś aby oglądający klip wysłał link do niego swojemu znajomemu
- wykorzystaj techniki mailingu i marketingu wirusowego

Takie konkursy są wygrywane rzutem na taśmę.

sativ - 26-12-2011, 15:12

Filmik- da radę zmontować coś nowego fajnego, z nowym nieanonimowym materiałem, trwające mniej- czyli z 80-90s.

Idea również jest świetna. Niestety filmik który montowałem na potrzeby stypendium nie jest idealny, ponieważ była to 1szy mój kontakt w życiu z montowaniem czegokolwiek :D oraz filmowaniem czegokolwiek pod wodą ;) Pomysł i scenariusz również jest na takie 3+ oceniając z obecnej perspektywy.

problem występuje w członie:

- wykorzystaj techniki mailingu

tego chciałbym uniknąć i traktuje to jako ostateczność....;/

Mówisz żeby założyć nowy adres e-mail, zdobić jakąś konkretną bazę maili i po prostu puścić 10000 wiadomości w świat?

Co do marketingu wirusowego- z obecnym filmem małe szanse, zamieszczam info o stypendium w filmach jakie zacząłem montować- np. http://www.youtube.com/watch?v=FUUGhJ3Yi9w ma juz wiecej wyświetleń niż film do stypendiumzwyboru, ale żeby zadziałało to "jak trza" ;) musiałbym zrobić nową pracę... W razie "W" kolejna edycja w marcu ;)

Bul-kot - 26-12-2011, 16:01

sativ napisał/a:
wykorzystaj techniki mailingu

zbigniewb napisał/a:
Takie konkursy są wygrywane rzutem na taśmę.

Dokładnie o tym mówię:
Ten "rzut na taśmę" ( w sieci) jest w zasadzie oszustwem, do którego Cię absolutnie nie namawiam.
Skad wiem ?
Moderuję na forum o zupełnie odmiennym profilu i tam często mam do czynienia botami = programiki automatycznie zakładające konta emailowe, rejestrujące się i stawiające posty w ilościach hurtowych.
Dla wprawnego w te klocki taki programik to kilka minut.

Mój poprzedni post był w tonie żartu, spodobał mi się Twój stopień.
Jeśli kogoś uraziłem - przepraszam.

Taki już jestem, łapię za słówka i lubię je skomentować...

Yavox - 26-12-2011, 17:50

Sativ, nie martw sie - w najgorszym razie bedziesz musial po prostu zarobic ta kase :)
zbigniewb - 26-12-2011, 19:55

sativ napisał/a:
Co do marketingu wirusowego- z obecnym filmem małe szanse

Tak. Klip nie ma cech virala.
Więcej info na pw. Chętnie podpowiem.