FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - wkońcu po pierwszym upragnionym

czarnulka - 23-03-2004, 00:14
Temat postu: wkońcu po pierwszym upragnionym
Z :-D radościa stwierdzam że zaliczyłam pierwsze normy na wodach otwartych i było super! ;OK; Już nie moge sie doczekać następnego (solidnego) nura.Zmarzło mi co nie co ,ale było warto.TO JEST TO!!pozdrawiam:) :mrgreen:
Victoria - 23-03-2004, 01:22
Temat postu: Re: wkońcu po pierwszym upragnionym
czarnulka napisał/a:
Z :-D radościa stwierdzam że zaliczyłam pierwsze normy na wodach otwartych i było super!

Gratuluje i witam w klubie :)

lobster - 23-03-2004, 05:04

Gratulacje.

Mysle, ze moge mowic za siebie i kolegow, ze z utesknieniem czekamy na opublikowanie zdjecia najnowszej kolezanki nuraski... :mrgreen:

czarnulka - 23-03-2004, 20:41
Temat postu: zdięcie
Dzieki za powitanko :-D ,Jak ktoś mi powie jak odpowiednio sforamtować zdięcie to je wstawie.pozdrawiam brać nurkową :lol:
lobster - 23-03-2004, 20:59
Temat postu: Re: zdięcie
czarnulka napisał/a:
Jak ktoś mi powie jak odpowiednio sformatować zdjęcie to je wstawie.

klikasz tu: http://forum.jds.pl/profile.php4?mode=editprofile i na dole masz przepis jak i jakie zdjecie dolozyc. :readmore:

A jak nie dziala wysylasz je Gosi :-D .

czarnulka - 24-03-2004, 22:38
Temat postu: zdięcie
:-D dzięki Lobster,tyle wiem ,tylko format mi sie nie zgadza:).pozdrawiam
urwis - 24-03-2004, 23:07

Witaj
Musisz je zmniejszyć do żądanego rozmiaru. :type:

czarnulka - 24-03-2004, 23:31
Temat postu: foto
:-D Dzieki Urwisku,tyle to i ja wiem ale jakos nie chciało mi wlezć :oops: ,ale już ktos zaoferował pomoc więc pewnie juz niedługo bedzie :razz:
Piotr - Malediwy - 25-03-2004, 23:08
Temat postu: Zdjęcie
Jeśli będziesz miała jeszce problemy z tym zdjęciem to wyślij je na mój email (pierwszy sobie obejrzę:-) a ja Ci je odpowiednio przerobię i odeślę gotowe do opublikowania :lol:
czarnulka - 26-03-2004, 01:25
Temat postu: fotki
:-D dzieki za pomoc Lobsterku :) i zdięcie jest i za chęci Piotrze,zdięcie roboine na ostatnim podlodowym,niestety zapisywałam tylko kolegom czas:(...pozdrawiam
Henryk Cieszyński - 26-03-2004, 18:47
Temat postu: Powitanie
Witam miłą koleżanke ,na mapie naszego kraju jesteśmy po przeciwnych biegunach.Pozdrawiam z Rzeszowa życzę udanych niurków,jak najwięcej w ekstra warunkach!!!
czarnulka - 26-03-2004, 22:30
Temat postu: powitanko
:-D witaj Heniu,dzieki zamiłe powitanko,mam nadzieje zanurać w cieplejszych wodach i marzy mi sie Egipt,może jeszcze w tym roku sie uda .,,ehhh
Piotr - Malediwy - 27-03-2004, 11:11
Temat postu: Egipt
Ja myślę o wyjeździe do Egiptu jesienią tego roku. Wstępnie rozmawialismy już o tym z Fraglesem którego poznałem na tym forum a który okazał moim sąsiademz osiedla :-) Z przyjemnością zabierzemy i Ciebie :lol:
W odpowiednim czasie, gdy rozpoczniemy już przygotowania do tego wyjazdu na pewno napiszemy o tym na łamach forum. Może zbierze się większa grupa...

czarnulka - 27-03-2004, 17:25
Temat postu: Egipt
:-D Fajnie by było,mam nadzieje że uda mi sie dołączyć do tej ekipy,czas pokaże ,tymczasem nastawiam sie nazatoczke bo jutro bede się tam kąpać razem z moją Bracią z Rekinka:)).,niestety nie będzie tak ciepło jak w Egipcie i widoki nie te...pozdrawiam:) :lol: