| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - wkońcu po pierwszym upragnionym
czarnulka - 23-03-2004, 00:14 Temat postu: wkońcu po pierwszym upragnionym Z radościa stwierdzam że zaliczyłam pierwsze normy na wodach otwartych i było super! Już nie moge sie doczekać następnego (solidnego) nura.Zmarzło mi co nie co ,ale było warto.TO JEST TO!!pozdrawiam:)
Victoria - 23-03-2004, 01:22 Temat postu: Re: wkońcu po pierwszym upragnionym
| czarnulka napisał/a: | Z radościa stwierdzam że zaliczyłam pierwsze normy na wodach otwartych i było super! |
Gratuluje i witam w klubie
lobster - 23-03-2004, 05:04
Gratulacje.
Mysle, ze moge mowic za siebie i kolegow, ze z utesknieniem czekamy na opublikowanie zdjecia najnowszej kolezanki nuraski...
czarnulka - 23-03-2004, 20:41 Temat postu: zdięcie Dzieki za powitanko ,Jak ktoś mi powie jak odpowiednio sforamtować zdięcie to je wstawie.pozdrawiam brać nurkową
lobster - 23-03-2004, 20:59 Temat postu: Re: zdięcie
| czarnulka napisał/a: | | Jak ktoś mi powie jak odpowiednio sformatować zdjęcie to je wstawie. |
klikasz tu: http://forum.jds.pl/profile.php4?mode=editprofile i na dole masz przepis jak i jakie zdjecie dolozyc.
A jak nie dziala wysylasz je Gosi .
czarnulka - 24-03-2004, 22:38 Temat postu: zdięcie
dzięki Lobster,tyle wiem ,tylko format mi sie nie zgadza:).pozdrawiam
urwis - 24-03-2004, 23:07
Witaj
Musisz je zmniejszyć do żądanego rozmiaru.
czarnulka - 24-03-2004, 23:31 Temat postu: foto
Dzieki Urwisku,tyle to i ja wiem ale jakos nie chciało mi wlezć ,ale już ktos zaoferował pomoc więc pewnie juz niedługo bedzie
Piotr - Malediwy - 25-03-2004, 23:08 Temat postu: Zdjęcie Jeśli będziesz miała jeszce problemy z tym zdjęciem to wyślij je na mój email (pierwszy sobie obejrzę:-) a ja Ci je odpowiednio przerobię i odeślę gotowe do opublikowania
czarnulka - 26-03-2004, 01:25 Temat postu: fotki
dzieki za pomoc Lobsterku i zdięcie jest i za chęci Piotrze,zdięcie roboine na ostatnim podlodowym,niestety zapisywałam tylko kolegom czas:(...pozdrawiam
Henryk Cieszyński - 26-03-2004, 18:47 Temat postu: Powitanie Witam miłą koleżanke ,na mapie naszego kraju jesteśmy po przeciwnych biegunach.Pozdrawiam z Rzeszowa życzę udanych niurków,jak najwięcej w ekstra warunkach!!!
czarnulka - 26-03-2004, 22:30 Temat postu: powitanko
witaj Heniu,dzieki zamiłe powitanko,mam nadzieje zanurać w cieplejszych wodach i marzy mi sie Egipt,może jeszcze w tym roku sie uda .,,ehhh
Piotr - Malediwy - 27-03-2004, 11:11 Temat postu: Egipt Ja myślę o wyjeździe do Egiptu jesienią tego roku. Wstępnie rozmawialismy już o tym z Fraglesem którego poznałem na tym forum a który okazał moim sąsiademz osiedla Z przyjemnością zabierzemy i Ciebie
W odpowiednim czasie, gdy rozpoczniemy już przygotowania do tego wyjazdu na pewno napiszemy o tym na łamach forum. Może zbierze się większa grupa...
czarnulka - 27-03-2004, 17:25 Temat postu: Egipt
Fajnie by było,mam nadzieje że uda mi sie dołączyć do tej ekipy,czas pokaże ,tymczasem nastawiam sie nazatoczke bo jutro bede się tam kąpać razem z moją Bracią z Rekinka:)).,niestety nie będzie tak ciepło jak w Egipcie i widoki nie te...pozdrawiam:)
|
|