FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - I jeszcza ja!!!

Piotr - Malediwy - 23-03-2004, 18:50
Temat postu: I jeszcza ja!!!
Witam wszystkich! Jestem nurkiem wyszkolonym przez instruktorów CMAS w Polsce, z czego bardzo się cieszę. Moje stażowe doświadczenia nurkowe zdobywałem w Egipcie gdzie gościłem już dwa razy. W sumie zrobiłem w M. Zzerwonym 20 zejść. Na jesień ponownie zamierzam odwiedzić ten kraj. Być może z kimś z tego forum... Pozdrawiam wszystkich nurasów!!!
t0m1 - 23-03-2004, 19:32

Witaj:)
A ojszyste wody Cie nie ciagna???

WolfEeel - 23-03-2004, 20:30

:hello:
Piotr - Malediwy - 23-03-2004, 20:34
Temat postu: Polskie wody
Moje fundusze są ograniczone. Mam tylko cienką piankę 3mm :-D Do tej pory nurkowałem przede wszystkim w Egipcie a poza tym zaliczyłem 5 zejść na Pogorii w Dąbrowie Górniczej w tym 4 pierwsze w ramach kursu.
Pitt_M - 23-03-2004, 21:28

:razz:
Cytat:
Jestem nurkiem wyszkolonym przez instruktorów CMAS w Polsce, z czego bardzo się cieszę

a ja jestem wyszkolony w LOK*(1979), PADI*,SSI** i też się cieszę z tej okazji :mrgreen: Najważniejsze że wszyscy są zadowoleni i ponad podziałami :cool: a tak poważnie to przyłączam się do powitań.

Piotr - Malediwy - 23-03-2004, 21:41
Temat postu: Bez podziałów!!!
Dziękuję za powitanie Pitt_M.
Pisząc "wyszkolonym przez instruktorów CMAS w Polsce" chciałem bardziej podkreślić, że w Polsce niż przez CMAS. Ale przede wszystkim miała to być zwykła informacja o tym jak zacząłem. Na wiosnę chciałbym zrobić następny stopień i być może ze względów praktycznych zrobię Advanced Open Water Diver PADI. A więc ponad podziałami...

fragless - 23-03-2004, 22:58

Witam krajana z miasta świętej wieży. :) Nareszcie pojawił się ktoś z mojego rejonu Polski, a nawet lepiej bo z tego samego miasta. ;-)