| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - kupuję łóżko - szukam aparatu :-)
ZAQ - 25-03-2004, 14:26 Temat postu: kupuję łóżko - szukam aparatu :-) witam wszystkich bardzo serdecznie
planuję wyjazd z moja przyszłą małżonką (22 maja) w podróż poślubną wybrać sie do Sharm ok 25 maja i chciałbym zrobić zdjęcia pod wodą dla upamiętnienia tego wypadu. ale w budżecie jest kasa na zakup łoża małżeńskiego ( priorytet) a na aparat zabrakło dajcie znać czy można na miejscu wypożyczyć albo gdzieś w wawie
serdeczne dzięki
ZAQ
lobster - 25-03-2004, 19:50
zamiast loza kup fajny, duzy materac na podloge. Taniej, przytulniej i kupa zabawy
No i oczywiscie bedziesz mogl kupic aparat.
Clio - 25-03-2004, 22:24
Chlopie , nie zen sie to nie tylko na materacu zaoszczedzisz
Aston - 26-03-2004, 01:56
Na wstepie - Gratulacje:)
Lobster ma z lekka racje mieszkalem na materacu kilka latek i bylo wygodnie - kregoslup nie bolal!
A podroz poslubna to piekna rzecz - ciagle na nia czekam !
Wyjezdzajcie!
ZAQ - 26-03-2004, 09:00
Serdeczne dzięki za rady Panowie,
pomysł z materacem wydaje się bardzo ok.
a co do żeniaczki to kumple kazali bo niby z jakiej racji
mam mieć lepiej od nich :-).
no a poza tym to moja przyszła też nurkuje więc wydaje mi się że kto jak kto ale wy to zrozumiecie tę decyzję.
pzdr.
ZAQ
marzena - 26-03-2004, 09:46
Witam wszystkich,
ZAQ - gratulacje!!!
w pierwszej chwili po przeczytaniu Twojego postu, pomyślałam: nic z tego aparatu nie będzie! Bo przecież ślub, podróż poślubna, meblowanie wspólnego gniazdka....i na to wszystko jeszcze aparat fotograficzny?
Ale skoro Twoja przyszła małżonka również nurkuje, to z pewnością uda Wam się tak rozplanować wspólny budżet, że wystarczy funduszy na podróż poślubną, nowe łóżko i oczywiście na aparat.
A materac zamiast łóżka, to naprawdę dobry pomysł
Radol - 26-03-2004, 09:47
Z racji swojego doświadczenia nie powinienem się odzywać,
ale
GRATULACJE I
WSZYSTKIEGO NAJ
I przemyślcie sprawę materaca
to i na aparat znajdzie się kaska,
a metarac jest baaaaardzo wygodny
Pozdrawiam
Piotr - Malediwy - 26-03-2004, 17:43 Temat postu: Podróż poślubna Ja swoją podróż poślubną również połączyłem z wyjazdem nurkowym, tyle że do Hurghady. Aparat miałem co prawda własny ale w mieście widziałem wypożyczalnie apratów i kamer pod wodę. Ceny za wypożyczenie wynosiły po przeliczeniu już na złotówki od 50zł/dobę za aparaty i od 200zł/dobę za kamery. Niestety nie wiem czy tego wypożyczanie tego typu sprzętu są w Sharm.
Żyćze niezapomnianej podróży poślubnej!!!
Victoria - 26-03-2004, 20:46 Temat postu: Re: kupuję łóżko - szukam aparatu :-)
| ZAQ napisał/a: | | planuję wyjazd z moja przyszłą małżonką (22 maja) w podróż poślubną wybrać sie do Sharm ok 25 maja i chciałbym zrobić zdjęcia pod wodą dla upamiętnienia tego wypadu. ale w budżecie jest kasa na zakup łoża małżeńskiego ( priorytet) a na aparat zabrakło dajcie znać czy można na miejscu wypożyczyć albo gdzieś w wawie |
Witaj,
Po pierwsze - gratuluje i zycze szczescia!
Po drugie, to w jednej z baz, z ktorymi wspolpracujemy mozna wypozyczyc aparat fotograficzny - wyslalam zapytanie o cene, wkrotce napisze ile to kosztuje.
Po trzecie, to w tym terminie jest znizka cenowa na wyjazdy do Egiptu, moze nizsza cena wyjazdu pozwoli Wam zaoszczedzic nieco pieniazkow i perspektywa aparatu sie przyblizy
Piotr - Malediwy - 26-03-2004, 21:48
.... no i no łążko wtedy na pewno wystarczy
Krzysztof Dębski - 29-03-2004, 00:56
| ZAQ napisał/a: | Serdeczne dzięki za rady Panowie,
pomysł z materacem wydaje się bardzo ok.
a co do żeniaczki to kumple kazali bo niby z jakiej racji
mam mieć lepiej od nich .
no a poza tym to moja przyszła też nurkuje więc wydaje mi się że kto jak kto ale wy to zrozumiecie tę decyzję.
pzdr.
ZAQ |
Kup najpierw aparat, a za resztę łozko Wspomniałeś ze twoja kobieta też jest nurkiem to powinna zrozumieć
|
|