| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Gdzie mieszka Dorota i Wojtek :-)
waldo - 04-04-2004, 10:42 Temat postu: Gdzie mieszka Dorota i Wojtek :-) Witam !
Obiecałem Dorocie i Wojtkowi, że wystawię to zdjęcie.
http://www.forum.jds.pl/album_view.php4?id=706
Teraz zaznaczcie gdzie jest Wasz dom
Dorota i Wojtek - 04-04-2004, 18:39
Waldo-Szpieg...
Już kiedyś próbowałeś nas namierzyć i zabrakło kawałka zdjecia...
Tym razem również nas nie znajdziesz...:cool: zabrakło ok. 0,5cm z prawej strony zdjęcia (w tej skali zdjęcia).
Z tego co pamiętamy, to wynająłeś samolot i latałeś nad Hurghadą robiąc takie szpiegowskie ujęcia... może kolejna próba skończy się sukcesem...
Powodzenia...
waldo - 04-04-2004, 23:15
| Dorota i Wojtek napisał/a: | Waldo-Szpieg...
Z tego co pamiętamy, to wynająłeś samolot i latałeś nad Hurghadą robiąc takie szpiegowskie ujęcia... może kolejna próba skończy się sukcesem...
|
Właśnie wynająłem samolot i zrobiłem korektę zdjęć , ale niestety, serwer mi nie zezwala na umieszczenie ich w galerii (być może ograniczenie czasowe ? ).
Aston - 05-04-2004, 01:41
Sluzby dzialaja!
waldo - 05-04-2004, 10:24
Teraz już chyba trafiłem w Wasz dom ?
http://www.forum.jds.pl/album_view.php4?id=718
Piotr - Malediwy - 05-04-2004, 11:44 Temat postu: Co za gość Co za gość siedzi sobie w Egipcie, nurkuje i jeszcze sobie samolot wynajmuje po to żeby zrobić zdjęcie.....
SZUKAM SPONSORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aston - 06-04-2004, 01:01
Tak prywatnie - to moze sponsorki?
Dorota i Wojtek - 06-04-2004, 07:33
Tym razem bingo!
Na łuku drogi obok naszego domu przejeżdża bus... ulica nazywa się School Street.
Ulica w lewej części zdjęcia (ta najszersza) to Sheraton Road - wzdłuż niej położonych jest większość hoteli w Hurghadzie. Ulica ta, najczęściej jest odwiedzana przez turystów - znajdują tu całą masę sposobów na wydawanie pieniędzy...
Gdyby pójść tą drogą na południe ("w górę zdjęcia"), to po jakimś czasie dojdziemy do Luxoru...
Trochę dłuższa wycieczka w przeciwnym kierunku spowoduje, że mijając prywatne miasteczko - El Gounę , znajdziemy się w Kairze ...
Uważni obserwatorzy doszukają się pewnie na mapce "dużego" Mc'Donalds'a (częsty punkt spotkań) , ale nie znajdą "Papas Bar" - znanej wszystkim turystom holenderskiej knajpy itp...
lobster - 06-04-2004, 07:43
| Dorota i Wojtek napisał/a: | , ale nie znajdą "Papas Bar" - znanej wszystkim turystom holenderskiej knajpy itp...
|
mmmmm Papas....
Mania - 06-04-2004, 08:54
| lobster napisał/a: |
mmmmm Papas.... |
To tam te Rosjanki??????
Mania
Aston - 16-04-2004, 01:26
A Wy ciagle o jednym
|
|