FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM OGÓLNE - Gdzie mieszka Dorota i Wojtek :-)

waldo - 04-04-2004, 10:42
Temat postu: Gdzie mieszka Dorota i Wojtek :-)
Witam !
Obiecałem Dorocie i Wojtkowi, że wystawię to zdjęcie.

http://www.forum.jds.pl/album_view.php4?id=706

Teraz zaznaczcie gdzie jest Wasz dom :)

Dorota i Wojtek - 04-04-2004, 18:39

Waldo-Szpieg... ;-)

Już kiedyś próbowałeś nas namierzyć i zabrakło kawałka zdjecia...

Tym razem również nas nie znajdziesz...:cool: zabrakło ok. 0,5cm z prawej strony zdjęcia (w tej skali zdjęcia).

Z tego co pamiętamy, to wynająłeś samolot i latałeś nad Hurghadą robiąc takie szpiegowskie ujęcia... ;-) może kolejna próba skończy się sukcesem...

Powodzenia...

:wave:

waldo - 04-04-2004, 23:15

Dorota i Wojtek napisał/a:
Waldo-Szpieg... ;-)
Z tego co pamiętamy, to wynająłeś samolot i latałeś nad Hurghadą robiąc takie szpiegowskie ujęcia... ;-) może kolejna próba skończy się sukcesem...

Właśnie wynająłem samolot i zrobiłem korektę zdjęć :-) , ale niestety, serwer mi nie zezwala na umieszczenie ich w galerii (być może ograniczenie czasowe ? ).

Aston - 05-04-2004, 01:41

Sluzby dzialaja! ;-)

:wave: :wave:

waldo - 05-04-2004, 10:24

Teraz już chyba trafiłem w Wasz dom ? :-)

http://www.forum.jds.pl/album_view.php4?id=718

Piotr - Malediwy - 05-04-2004, 11:44
Temat postu: Co za gość
Co za gość siedzi sobie w Egipcie, nurkuje i jeszcze sobie samolot wynajmuje po to żeby zrobić zdjęcie.....

SZUKAM SPONSORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aston - 06-04-2004, 01:01

Tak prywatnie :tel: - to moze sponsorki? ;)

Dorota i Wojtek - 06-04-2004, 07:33

Tym razem bingo!

Na łuku drogi obok naszego domu przejeżdża bus... ulica nazywa się School Street.

Ulica w lewej części zdjęcia (ta najszersza) to Sheraton Road - wzdłuż niej położonych jest większość hoteli w Hurghadzie. Ulica ta, najczęściej jest odwiedzana przez turystów - znajdują tu całą masę sposobów na wydawanie pieniędzy... ;-)

Gdyby pójść tą drogą na południe ("w górę zdjęcia"), to po jakimś czasie dojdziemy :padn: do Luxoru...
Trochę dłuższa wycieczka w przeciwnym kierunku spowoduje, że mijając prywatne miasteczko - El Gounę :okulary: :ban: , znajdziemy się w Kairze :zdz: ... :padn: :padn: :padn:

Uważni obserwatorzy doszukają się pewnie na mapce "dużego" Mc'Donalds'a (częsty punkt spotkań) :beer3: , ale nie znajdą "Papas Bar" :buuu: - znanej wszystkim turystom holenderskiej knajpy :laska: :piw1: :wicked: itp...

lobster - 06-04-2004, 07:43

Dorota i Wojtek napisał/a:
, ale nie znajdą "Papas Bar" :buuu: - znanej wszystkim turystom holenderskiej knajpy :laska: :piw1: :wicked: itp...

mmmmm Papas.... :usc: :sex: :beer3: :-+: :cmook: :boots: :dance: :pomidor: :-+:

Mania - 06-04-2004, 08:54

lobster napisał/a:

mmmmm Papas.... :usc: :sex: :beer3: :-+: :cmook: :boots: :dance: :pomidor: :-+:

To tam te Rosjanki??????
Mania

Aston - 16-04-2004, 01:26

A Wy ciagle o jednym ;)