| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POTATOS - Maluch na Ekofloksach
Gro_1984 - 09-04-2012, 14:40 Temat postu: Maluch na Ekofloksach Cześć.
Czy do malucha poprowadzona jest poręczówka?
klon - 09-04-2012, 20:13
nie - poręczówka jest do takich metalowych beczek (200l) przy wężu od ekofloksu - jak podłyniesz do tego węża i pójdziesz wzdłuż niego wgłąb jeziora to będziesz przepływał koło malucha - problem tylko, że przy tej wizurze to:
1. możesz nie zauważyć węża od ekofloksu
2. płynąc przy wężu możesz nie zauważyć malucha - maluch jest na 10m, więc jak zejdziesz poniżej 11 to znaczy, że minąłeś
Gro_1984 - 10-04-2012, 16:53
Klon, Dziękuję za wskazówki.
Następnym razem, spróbujemy z Wit go zlokalizować.
Mam jeszcze pytanie. Czy ktoś (centrum nurkowe/klub) sprawuję "opiekę" nad platformami, poręczówkami?
Pozdrawiam.
klon - 10-04-2012, 20:22
| Gro_1984 napisał/a: | | Czy ktoś (centrum nurkowe/klub) sprawuję "opiekę" nad platformami, poręczówkami? |
tak - znam człowieka, ale na "cześć-cześć", mogę spróbować zlokalizować faceta
to są ludzie, którzy zajmują się też tym systemem napowietrzania - ponieważ chłopak jest też instruktorem to zrobili sobie taki "poligon" do szkoleń:
platforma, poręczówki, jakieś tam obręcze pozatapiali dla ćwiczenia pływalności itd - co jakiś czas poprawia jak coś tam zostanie pozrywane...
jak potrzebujesz coś od niego to mogę spróbować go namierzyć
Gro_1984 - 10-04-2012, 20:55
Cześć.
Aż tak się nie pali:)
Chciałem zapytać czy ktoś miałby coś przeciwko, gdybyśmy poprowadzili poręczówkę z np. Beczek do malucha.
klon - 10-04-2012, 21:39
| Gro_1984 napisał/a: | | Chciałem zapytać czy ktoś miałby coś przeciwko, gdybyśmy poprowadzili poręczówkę z np. Beczek do malucha. |
to na pewno nie
cciekawych poręczówek nigdy za wiele
|
|