FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POTATOS - Maluch na Ekofloksach

Gro_1984 - 09-04-2012, 14:40
Temat postu: Maluch na Ekofloksach
Cześć.

Czy do malucha poprowadzona jest poręczówka?

klon - 09-04-2012, 20:13

nie - poręczówka jest do takich metalowych beczek (200l) przy wężu od ekofloksu - jak podłyniesz do tego węża i pójdziesz wzdłuż niego wgłąb jeziora to będziesz przepływał koło malucha - problem tylko, że przy tej wizurze to:
1. możesz nie zauważyć węża od ekofloksu
2. płynąc przy wężu możesz nie zauważyć malucha - maluch jest na 10m, więc jak zejdziesz poniżej 11 to znaczy, że minąłeś

Gro_1984 - 10-04-2012, 16:53

Klon, Dziękuję za wskazówki.

Następnym razem, spróbujemy z Wit go zlokalizować.

Mam jeszcze pytanie. Czy ktoś (centrum nurkowe/klub) sprawuję "opiekę" nad platformami, poręczówkami?

Pozdrawiam.

klon - 10-04-2012, 20:22

Gro_1984 napisał/a:
Czy ktoś (centrum nurkowe/klub) sprawuję "opiekę" nad platformami, poręczówkami?

tak - znam człowieka, ale na "cześć-cześć", mogę spróbować zlokalizować faceta :-)
to są ludzie, którzy zajmują się też tym systemem napowietrzania - ponieważ chłopak jest też instruktorem to zrobili sobie taki "poligon" do szkoleń:
platforma, poręczówki, jakieś tam obręcze pozatapiali dla ćwiczenia pływalności itd - co jakiś czas poprawia jak coś tam zostanie pozrywane...

jak potrzebujesz coś od niego to mogę spróbować go namierzyć

Gro_1984 - 10-04-2012, 20:55

Cześć.

Aż tak się nie pali:)

Chciałem zapytać czy ktoś miałby coś przeciwko, gdybyśmy poprowadzili poręczówkę z np. Beczek do malucha.

klon - 10-04-2012, 21:39

Gro_1984 napisał/a:
Chciałem zapytać czy ktoś miałby coś przeciwko, gdybyśmy poprowadzili poręczówkę z np. Beczek do malucha.

to na pewno nie :-)
cciekawych poręczówek nigdy za wiele ;-)