| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Jeszcze jeden kwestionariusz, tym razem krótszy :)
marcelf - 14-06-2012, 18:03 Temat postu: Jeszcze jeden kwestionariusz, tym razem krótszy :) Dziękuję wszystkim, którzy uzupełnili moją poprzednią ankietę mimo jej niemałej długości:) Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wypełnienia kolejnego kwestionariusza, tym razem nie mojego autorstwa, ale za to poruszającego bardzo ciekawą kwestię cechy o nazwie Makiawelizm. W odróżnieniu od poprzedniego badania po przebadaniu wszystkich chętnych będę mógł opisać jakie wyszły wyniki, a ponadto chętni będą mogli dowiedzieć się jak wypadli na tle innych osób. Kwestionariusz jest krótki (20 pytań). Dzięki z góry!:)
Fridzia - 14-06-2012, 18:15
a możesz zdradzić gdzie ta ankieta się znajduje? Czy może brak linku jest częścią badania?
marcelf - 14-06-2012, 22:15
O kurcze, masz rację! Oto link: ANKIETA
Za dużo rzeczy robię w jednym czasie
lozerka - 14-06-2012, 22:28
a nie możnaby tej ankiety zrobić tak anonimowej, jak poprzednia ? e-mail jest niezbędny ?
Bul-kot - 14-06-2012, 22:37
Emil podajesz gdybyś chciała otrzymać wyniki
lozerka - 14-06-2012, 22:40
| Bul-kot napisał/a: | Emil podajesz gdybyś chciała otrzymać wyniki |
o matko czytanie do końca nie boli...tyle, ze gdy nie podałam, to i tak mnie przekierowało na stronę, na której wymagano e- maila, wiec nie wiem, czy ankieta faktycznie poszła
Fridzia - 14-06-2012, 22:44
poszło.
Bul-kot - 14-06-2012, 22:53
| lozerka napisał/a: | | to i tak mnie przekierowało na stronę, na której wymagano e- maila |
Przekierowało po wysłaniu ankiety, a to na wypadek gdybyś chciała założyć tam ( na tej stronce od ankiet) konto i ankiety produkowac .
Taka reklama - a nóż widelec się dasz nabrać i stronka klikalność sobie podniesie a Tobie spamu dostarczać będzie .
Aha, poszła również moja
lozerka - 14-06-2012, 22:55
| Bul-kot napisał/a: |
Przekierowało po wysłaniu ankiety, a to na wypadek gdybyś chciała założyć tam ( na tej stronce od ankiet) konto i ankiety produkowac .
Taka reklama - a nóż widelec się dasz nabrać i stronka klikalność sobie podniesie a Tobie spamu dostarczać będzie .
|
no tak...jak dziecko we mgle współczesnego świata na szczęscie instynkty obronne mam wyrobione
w kazdym razie, w takim razie- poszło
marcelf - 15-06-2012, 16:47
Nie mam pojęcia dlaczego, ale nagle strona zaczęła brutalnie naganiać ludzi do robienia własnych ankiet po zakończeniu tej. Cóż, niestety nie mam na to wpływu. Jak słusznie zauważyliście, wszelkie dane osobowe są opcjonalne, niemniej jednak informacja przynajmniej o płci i wieku byłaby mile widziana Dziękuję wszystkim, którzy ankietę wypełnili. Jeśli macie możliwość to prześlijcie ankietę znajomym. Trzeba dość dużej liczby osób, aby sensownie opracować te wyniki. Póki co zapowiadają się dość ciekawie
Piotr Stańczuk - 15-06-2012, 22:10
kiedy dostanę wyniki ? maila na początku podałem
Bul-kot - 15-06-2012, 22:44
| marcelf napisał/a: | | po przebadaniu wszystkich chętnych będę mógł opisać jakie wyszły wyniki, |
Przeca pisze kiedy wyniki będą
Ja tam podałem emila, ale za ciekawy to zbytnio jestem jaki to ze mnie makiawelista
| marcelf napisał/a: | | ie mam pojęcia dlaczego, ale nagle strona zaczęła brutalnie naganiać ludzi do robienia własnych ankiet po zakończeniu tej |
To są uroki darmowych stronek, dla rozsądnego żaden problem to jest
marcelf - 17-06-2012, 11:43
| Piotr Stańczuk napisał/a: | | kiedy dostanę wyniki ? maila na początku podałem |
Na razie jest dość słaba frekwencja. Będę musiał jakoś szerzej tą ankietę rozpowszechnić. Żeby sensownie wyznaczyć jakieś średnie wyniki, to trzeba by przebadać około 200 osób, póki co jest nieco ponad 20
|
|