| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Skafandry BARE
Aleksander - 02-07-2012, 21:10 Temat postu: Skafandry BARE Dlaczego temt dotyczący Bare jest zamknięty ?
lozerka - 02-07-2012, 21:13
no, bo....nie o takie wpisy chodziło
DarekS - 02-07-2012, 21:34
| lozerka napisał/a: | no, bo....nie o takie wpisy chodziło |
Dokładnie. To ma być informacja, a nie temat podlegający dyskusji dlatego posty pod nim zostaną usunięte. Jednak zostawiłem na jakiś czas bo jeżeli autorzy chcą wątek skafandrów rozwijać to powinni założyć nowy temat.
drwaldek - 02-07-2012, 21:50 Temat postu: przygoda życia Miała być nurkowa przygoda życia więc została opisana.
[ Dodano: 02-07-2012, 21:53 ]
| DarekS napisał/a: | | lozerka napisał/a: | no, bo....nie o takie wpisy chodziło |
Dokładnie. To ma być informacja, a nie temat podlegający dyskusji dlatego posty pod nim zostaną usunięte. Jednak zostawiłem na jakiś czas bo jeżeli autorzy chcą wątek skafandrów rozwijać to powinni założyć nowy temat. |
Post poszedł na forum ogólnym. IMHO, gdyby poszedł w dziale Opowiadania nurkowe lub innym powyższe wyjaśnienie byłoby dla mnie logiczne, a tak ... jest trochę mniej logiczne A jak miała być informacja, temat mógł być od razu zamknięty po wrzuceniu 1 posta ECN. Pojawił się po 10 więc było sporo czasu na reakcję.
Jako, że admin zapowiedział likwidację postu, który doprowadził do zamknięcia wątku/tematu "Wygraj przygodę życia z BARE" poniżej wrzucam jego treść w tej dyskusji, aby nie tworzyć kolejnych tematów:
Moja najlepsza przygoda życia to zakup suchego SB System firmy Bare. Po 7,5 tygodniach od zamówienia przyszedł dzisiaj do przymiarki suchy. Zamówiony rozmiar "ML" z dopłatą za skrócenie o 5 cm klatki piersiowej. Pędzę do sklepu z wypiekami na twarzy, przymierzam i... lekko przyciasny w kroku (szczęście, że elastyczny więc się trochę naciągnął i dał założyć). Ki diabeł myślę, nogi mi się wydłużyły? Wcześniej przymierzałem ML, który przyszedł dla kogoś innego i z nogami było ok. Problem dotyczył tylko klatki piersiowej stąd prośba o skrócenie w moim ML'u 5 cm klatki. Patrzę na wszywkę w nadesłanym suchym - opis "MLS" czyli ML short. Według oficjalnej rozmiarówki BARE wersja MLS w nogawce ma 77 cm a ML 81 cm. No i tajemnica chyba się wyjaśniła. Dzięki ci ECN, na pewno kolejne 7,5 tygodnia oczekiwania na suchy o poprawnym rozmiarze poprawi mi nastój. Pozostaje w wakacje popływać w mokrym albo wybrać się w bardzo ciepłe rejony świata. Ostatecznie ciepła woda nie wymaga suchego
PS. Aby nie było, że marudzę. Najpierw przymierzyłem suchego. I ze względu na to, że okazał się lekko przyciasny w kroku (sprzedawczyni sugerowała zbyt mocno ściągnięte szelki). Sprawdziłem, zluzowałem na maksa szelki i zero poprawy. Przy zdejmowaniu sprawdziłem rozmiar na wszywce.
Aleksander - 02-07-2012, 21:56
W tej formie i treści temat powinien znaleźć się w temacie reklamy a jesli tak nie jest powinna być możliwość dyskusji
[ Dodano: 02-07-2012, 21:58 ]
| lozerka napisał/a: | | no, bo....nie o takie wpisy chodziło |
Jakie ? i o co chodzi?
drwaldek - 02-07-2012, 22:03
| Aleksander napisał/a: | | powinna być możliwość dyskusji | Właśnie, bo może przymierzałem suchego, który miał trafić do kogoś innego? Dzieci w szpitalach mylą więc i drobna pomyłka z zamianą suchego też się mogła zdarzyć. Może mój suchy jest na "wyciągnięcie" ręki
Aleksander - 02-07-2012, 22:05
| drwaldek napisał/a: | | Może mój suchy jest na "wyciągnięcie" ręki |
Optymista
|
|