| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
BEZ MODERACJI - zgubiłem Digitala :-)
Te_Pe - 28-07-2012, 19:42 Temat postu: zgubiłem Digitala :-) Nurkując dzisiaj na Zakrzówku, pod wiatą założyłem na rękę komputer, digitala i kompas.
Przeszedłem 10 metrów do wody i stwierdziłem brak digitala.
Support powierzchniowy przeszukał trasę podejścia, support na/pod-wodny - parę metrów od brzegu do głębokości 1m i nie ma......
no, kurde, niezłe jaja - czy strzeliła gumka i gdzieś poleciał?
nurkowanie odbyłem na jeden przyrząd.......
po zakończeniu nurkowania rozebrałem się i ponownie przeszukaliśmy trasę - nic....
przeszukaliśmy torbę - no i zguba spokojnie sobie leżała w torbie, nie zamoczona
jedynie, co mogę powiedzieć, to że było bardzo gorąco ..... widziałem miraż digitala na reku...
za to na drugim nurku spotkaliśmy pasącego się jesiotra - zapewne z powodu tego, że aparat Grzegorza został na brzegu...
Poza tym, spotkaliśmy Raptora szukającego Józia - samego Józia nie udało się poznać....
magul - 28-07-2012, 20:24
| Te_Pe napisał/a: | za to na drugim nurku spotkaliśmy pasącego się jesiotra - zapewne z powodu tego, że aparat Grzegorza został na brzegu... |
Zapewniam Cię, że dlatego. Już kiedyś w ten sposób wyrolował mnie jeden mały rekin i hiszpańska tancerka.
Jozio - 29-07-2012, 22:50
| Cytat: | | Poza tym, spotkaliśmy Raptora szukającego Józia - samego Józia nie udało się poznać.... |
Za to Raptor znalazl mnie na Zakrzówku. [/quote]
mirek crow - 30-11-2012, 09:19
Te Pe znamy się ?
pawlos1976 - 30-11-2012, 11:24
Witam ja miałem lepszą bajkę z kompem i kompasem.
Byliśmy z kumplem na wieczornym nurku wsio było ok. Po wyjściu z wody spakowaliśmy sprzęt i wsiedliśmy do samochodu i mieliśmy odjeżdżać, a mi się przypomniało że nie pamiętam jak odkładam komputer i kompas do pudełka i zaczęło się. Wypakowywanie sprzętu sprawdzanie dookoła z pojemnika. Z pojemnika wyjąłem suchara i szukałem kilka razy w skrzynce, a okazało się że wcale nie zdjąłem ich z rękawa suchego.
PZDR
lozerka - 30-11-2012, 12:45
| mirek crow napisał/a: | | Te Pe znamy się ? |
Mirku pewnie chodzi Ci o to, ze Te_Pe się z Tobą na Zakrzówku umawia ?
Spójrz, DarekS Cię na pewno w tej samej chwili w innych postach pozdrawia
Oni po prostu mają w podpisach wykorzystane tagi, które gdy dana osoba się loguje na forum, odwołują sie do jej nicka gdy obejrzysz ten sam post po wylogowaniu, w miejscu swojego nicka znajdziesz napis "gościu"
Voltek - 30-11-2012, 13:31
Ten tag to:
Spróbuj
mirek crow - 30-11-2012, 14:17
Dzięki za info ! Lozerko,Pozdrawiam..
Te_Pe - 30-11-2012, 14:25
możliwe
na Zakrzówku znam z widzenia wiele osób, wielu nie kojarzę z imienia czy przezwiska....
w moim wieku pamięć już nie ta......
Tomasz
|
|