FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

BEZ MODERACJI - zgubiłem Digitala :-)

Te_Pe - 28-07-2012, 19:42
Temat postu: zgubiłem Digitala :-)
Nurkując dzisiaj na Zakrzówku, pod wiatą założyłem na rękę komputer, digitala i kompas.
Przeszedłem 10 metrów do wody i stwierdziłem brak digitala.

Support powierzchniowy przeszukał trasę podejścia, support na/pod-wodny - parę metrów od brzegu do głębokości 1m i nie ma......

no, kurde, niezłe jaja - czy strzeliła gumka i gdzieś poleciał? :buuu:

nurkowanie odbyłem na jeden przyrząd.......

po zakończeniu nurkowania rozebrałem się i ponownie przeszukaliśmy trasę - nic....

przeszukaliśmy torbę - no i zguba spokojnie sobie leżała w torbie, nie zamoczona :-)

jedynie, co mogę powiedzieć, to że było bardzo gorąco ..... widziałem miraż digitala na reku... :-)

za to na drugim nurku spotkaliśmy pasącego się jesiotra - zapewne z powodu tego, że aparat Grzegorza został na brzegu... :bee;

Poza tym, spotkaliśmy Raptora szukającego Józia - samego Józia nie udało się poznać....

magul - 28-07-2012, 20:24

Te_Pe napisał/a:
za to na drugim nurku spotkaliśmy pasącego się jesiotra - zapewne z powodu tego, że aparat Grzegorza został na brzegu... :bee;

Zapewniam Cię, że dlatego. Już kiedyś w ten sposób wyrolował mnie jeden mały rekin i hiszpańska tancerka.

Jozio - 29-07-2012, 22:50

Cytat:
Poza tym, spotkaliśmy Raptora szukającego Józia - samego Józia nie udało się poznać....

Za to Raptor znalazl mnie na Zakrzówku. :-) :humor: [/quote]

mirek crow - 30-11-2012, 09:19

Te Pe znamy się ?
pawlos1976 - 30-11-2012, 11:24

Witam ja miałem lepszą bajkę z kompem i kompasem.
Byliśmy z kumplem na wieczornym nurku wsio było ok. Po wyjściu z wody spakowaliśmy sprzęt i wsiedliśmy do samochodu i mieliśmy odjeżdżać, a mi się przypomniało że nie pamiętam jak odkładam komputer i kompas do pudełka i zaczęło się. Wypakowywanie sprzętu sprawdzanie dookoła z pojemnika. Z pojemnika wyjąłem suchara i szukałem kilka razy w skrzynce, a okazało się że wcale nie zdjąłem ich z rękawa suchego.
PZDR

lozerka - 30-11-2012, 12:45

mirek crow napisał/a:
Te Pe znamy się ?

Mirku :-D pewnie chodzi Ci o to, ze Te_Pe się z Tobą na Zakrzówku umawia ;-) ?

Spójrz, DarekS Cię na pewno w tej samej chwili w innych postach pozdrawia :))

Oni po prostu mają w podpisach wykorzystane tagi, które gdy dana osoba się loguje na forum, odwołują sie do jej nicka :) gdy obejrzysz ten sam post po wylogowaniu, w miejscu swojego nicka znajdziesz napis "gościu" :)

Voltek - 30-11-2012, 13:31

Ten tag to:
Kod:
[you]

Spróbuj

mirek crow - 30-11-2012, 14:17

Dzięki za info ! Lozerko,Pozdrawiam..
Te_Pe - 30-11-2012, 14:25

Cytat:
Te Pe znamy się ?

możliwe :bee;

na Zakrzówku znam z widzenia wiele osób, wielu nie kojarzę z imienia czy przezwiska....
w moim wieku pamięć już nie ta...... :((:

Tomasz