FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Warszawski Odłam?!

Piotr - 28-04-2004, 13:18
Temat postu: Warszawski Odłam?!
witam wiosennie!
a moze by tak jeszcze przed WIELKIM NAJAZDEM FORUM NURAS NA LESNE WROTA
spotkac sie w Heinekenie w ogrodku?
niektorych daaawno nie widzialem:)
co Szanowni Panstwo na to?
Kuba - do dziela!(juz tradycyjnie to Twoj "glos na puszczy" zwoluje nas na piwo:)

p.s.
w sobote wraca kolejnych paru Czlonkow Nurkujacych z Ciepelka i Sloneczka, wiec moze 11.05.2004?

Art - 28-04-2004, 14:02

Jestem jak najbardziej !ZA!

Będzie okazja oddać parę drobiazgów ;-)

Kriss - 28-04-2004, 17:37
Temat postu: Re: Warszawski Odłam?!
Piotr napisał/a:
witam wiosennie!
Kuba - do dziela!(juz tradycyjnie to Twoj "glos na puszczy" zwoluje nas na piwo:)

p.s.

Kuba od wczoraj siedzi na Hańczy i robi kurs P3 . Nie sądzę żeby miał czas siły na pisanie przed wtorkiem po weekendzie .
Ale jak go znam to po powrocie zwoła piwne zebranie .

Pzdr- Kriss.

Victoria - 29-04-2004, 01:04
Temat postu: Re: Warszawski Odłam?!
Piotr napisał/a:
w sobote wraca kolejnych paru Czlonkow Nurkujacych z Ciepelka i Sloneczka, wiec moze 11.05.2004?

Jestem za - tez w sobote wroce ze swieza opalenizna ;)

Sebadiver - 30-04-2004, 00:08

Przyłączam się do Waszej Cennej Inicjatywy!
Chetnie zobacze wasze opalone buzki :cool: !!

Kuba - 04-05-2004, 10:21

hej...
Kriss mial z nami nieustanny kontakt (naprawde szkoda, ze nie udalo Ci sie odjechac), a ja sie bawilem w mietusa.
tygodniowy wyjazd, okolo 20 nurkow (nie mam sily ich policzyc), glebokosci do 40m (sporo nurkow ponizej 30m), woda zimna...
ale najwazniejsze, ze bylo fajnie. atmosfera taka jak zawsze - czyli super.
jak dojde do siebie (i komputer sie wreszcie wysici) to zalatwie salke
(dzis wieczorem)

wstapnie proponuje na spotkanie wtorek 11 maja - bedzie to nasz tradycyjny wtorek.
godzina: od 20 w gore
ale potwierdzenia spodziewajcie sie jutro (chyba, ze Janek tu niedlugo zajrzy).
c u
Kuba

ps. Art...to mnie chcesz cos oddawac???? jesli tak to lepiej sie zastanow, bo ja nic nie pamitam...ostatnim razem, gdysmy sie spotkali... ;-)

Kuba - 04-05-2004, 10:26

a... jeszcze jedno
jakbyscie byli na tyle mili i podali (gdy juz bedzie potwierdzony termin), kto ma ochote sie pojawic, to mozna by wczesniej zarezerwowac wlasciwa ilosc miejsc siedzacych (w miare blisko siebie)...
ale o tym to jutro pogadamy
K.

Mania - 04-05-2004, 18:49

Jestem za. Co prawda Vikci opalenizna bedzie o tydzien swiezsza, ale swoja tez bym sie chetnie pochwalila....
Mania

Art - 04-05-2004, 19:26

Kuba napisał/a:

ps. Art...to mnie chcesz cos oddawac???? jesli tak to lepiej sie zastanow, bo ja nic nie pamitam...ostatnim razem, gdysmy sie spotkali... ;-)

Nie Kuba - niestety nic od Ciebie nie pożyczałem - a szkoda bo jak nie pamiętasz to może warto wziąć od Ciebie trochę sprzętu na weekend i później o tym zapomnieć??? :mrgreen:

Ja oczywiście we wtorek będę!

Kuba - 05-05-2004, 08:51

Witam Wszystkich,

zgodnie z zapowiedzia rozmawialem wczoraj z Jankiem, jest jak najbardziej za, rezerwuje nam juz miejsca w ogrodku
tym samym zapraszam wszyskich we wtorek 11 maja od godz 20 do pubu Heineken w Warszawie na ul. Pulawskiej 111 (mniej wiecej na wysokosci ul. Woronicza)
obowiazuja dobre humory
niech tej naszej ubieglorocznej nowej swieckiej tradycji stanie sie zadosc
do zobaczenia :beer:

Kuba

ps. juz wstepnie zapowiedzialo sie troche "cichych" forumowiczow - milych i wesolych osob, ktore nie udzielaja sie za bardzo. wszyscy pozostali sa rowniez serdecznie zapraszani

ps2. dajcie znac ilu Was bedzie, trzeba bedzie odpowiednio ustawic stoly by nie bylo problemow z :cmook:

Kuba - 10-05-2004, 10:29

to juz jutro :)
zapowiada sie kolejny bardzo wesoly wieczor.
do zobaczenia
Kuba

Kriss - 11-05-2004, 12:11

Będę . Kriss :-D
Kuba - 11-05-2004, 12:14

nawet nie bralem pod uwage innej mozliwosci :)
c u

Mania - 11-05-2004, 15:52

A wybaczycie jak wpadne tylko na chwilke?
Ale wpadne - obiecuje
Mania

Kuba - 12-05-2004, 09:30

Uprzejmie donosze, ze w dniu wczorajszym mialo miejsce pierwsze wieksze tegoroczne spotkanie "Warszawskiego Odlamu" (nie liczac roznych imprezek, ma sie rozumiec).
Zjawilo sie kilkanascie osob, z roznym doswiadczeniem nurkowym, wyksztalconych w roznych organizacjach, posiadajacych rozne automaty i skrzydla i nurkujacych w wodach o dosc roznych temperaturach i widocznosci.
wszyscy z usmiechem zjednoczyli sie dookola zastawionego piwkiem stolu i pozostawajac w tyle wszelkie "filozoficzne dysputy" oddawalo sie dyskusjom na tematy wszelakie.
Jak to zwykle bywa na takich spotkaniach umowilismy sie rowniez na jakies wspolne nury w nowych i potencjalnie interesujacych miejscach...
a co z tego wyjdzie okaze sie na nastepnym spotkaniu, na ktore juz zapraszam

pozdrawiam
Kuba

Art - 12-05-2004, 12:24

A ja troszkę sentymentalnie wspominam 2 i 3 spotkanie w warszawskim Heinekenie, na którym pojawiłem się jako "południowy łącznik". Było wtedy chyba ze 40 osób, tańce na rurze, stringi i śmiech po pachy....

Gdzie podział się nasz entuzjazm i chęć poznania reszty forumowiczów?

Tylko nie mówcie, że jesteście strasznie zapracowani :padn:

Pozdrawiam

Piotr - 12-05-2004, 13:02

hej!
w mysl starej zasady ewolucji;
"Slabsze jednostki musza odpasc"???;)

do nastepnego razu (to juz w Lesnych Wrotach?)

Art - 12-05-2004, 13:12

A właśnie Piotr był i nawet BRODĘ zapuścił ;-)

Ktoś chyba na spotkaniu powiedział że wygląda teraz męsko czy coś......

Tylko dla tej BRODY PIOTRA należy przyjechac do Leśnych Wrót !

Piotrek myślę, że teraz to będzie frekwencja tak ze 300% większa hihihih