FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM OGÓLNE - [IMAX] "Galapagos"

maczaty - 09-05-2004, 22:21
Temat postu: [IMAX] "Galapagos"
Braci nurkujaca w szczegolnosci dzieciata choc nie tylko,

kto ma dostep do IMAXA, a jeszcze nie byl, niech zabiera potomstwo i uczesci na film pt. "Galapagos". Strasznie to wszystko inspirujace... Wulkaniczne krajobrazy, zolw jako jelonek na tle zachodzacego slonca, jaszczury wszelakiego autoramentu i nade wszystko spektakularne podwodzie - rekiny-mloty, drobnicowe lawice, figlarne uchatki, ogoncze, mureny i krabina wszelaka - z bliska i na wyciagniecie reki. Cud-miod, nie przeszkadzaly nawet podeszwy uklejone do podlanej cola podlogi, stosy bezpanskiego popcornu, koszmarnie porysowane okulary 3D tudziez lista dialogowa na poziomie klas 1-3. Zaprawde powiadam - idzcie, a zaprawdziej powiadam - kto ma czas i kase, niech wsiada w aeroplan i leci!!!

Ja juz dzwonie do chlewni po swinke-skarbonke :mrgreen:

Silesian - 09-05-2004, 22:36

Wchodzę w to...
MARCIN750 - 10-05-2004, 07:44

Byłem polecam. Ludzie dorośli zachowują się jak dzieci i chcą złapać przepływającą obok rybkę...
maczaty - 10-05-2004, 09:44

MARCIN750 napisał/a:
Ludzie dorośli zachowują się jak dzieci

A niepilnowane dziatki zachowuja sie jak wieprze w chlewie, :asthanos: ale coz... Czasem trzeba przegrac, zeby wygrac ;-)

PS. Rybki to male miki - osobiscie jestem pod wrazeniem mlodych uchatek wydurniajacych sie pod woda. I jak zle znosze przybytki typu IMAX, tak powaznie mysle o repecie :cool:

bann - 10-05-2004, 18:31

a poznaniu tez buduja Imax-a, tyle ze stanie chyba za rok
nuras5 - 11-05-2004, 05:26

A kto się uchylał, jak linką rzucali :?: ;-)
maczaty - 11-05-2004, 10:28

nuras5 napisał/a:
A kto się uchylał, jak linką rzucali* :?: ;-)

przede mna siedzialy dwie emerytki - niezle szarpnely :22:

PS. dla tych, co na morzu: w filmie jest krociutkie ujecie, w ktorym kolezenstwo eksplorujace jaskinie zrzuca wprost w obiektyw (czyt. w twarz) liny zjazdowe... kto choc raz dostal w maske spadajaca lina, przybiera migusiem pozycje obrazonego jeza :mrgreen:

Silesian - 27-05-2004, 14:04

Byłem, widziałem, fantastyczna przygoda. :)