| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
SKRADZIONY/ZAGUBIONY/ZNALEZIONY SPRZĘT - SKRADZIONY D200 z obiektywem 17-55
milo79 - 09-11-2012, 20:48 Temat postu: SKRADZIONY D200 z obiektywem 17-55 Witam,
Dwa tygodnie temu w Katowicach został skradziony aparat D200 z obiektywem Nikkor 17-55 f2,8. Okoliczności zdarzenia - wyniesiony z miejsca gdzie się znajdował podczas zajęć fotograficznych przez jednego z uczestników warsztatów. Charakterystyczne odklejające się gumy na korpusie oraz na pierścieniu zoomu w obiektywie. Mimo przyklejenie łatwo sprawdzić bo będą luźne. Kontakt do mnie - 600 085 705 lub na priv. Sprzęt sprawny w 100 procentach, dla znalazcy nagroda. Może ktoś będzie próbował sprzedać tutaj, zamieszczam gdzie się da.
[ Dodano: 09-11-2012, 21:15 ]
widzę, że ktoś klika co jakiś czas:) jeśli możecie to przesłać przez facebooka znajomym, a znojomi prześlą znajomy to może ktoś natknie się na trop. Zmieniłem telefon na maila w tej wersji. Można wkleić poniższą wiadomość:
Dwa tygodnie temu w Katowicach w Szkole Pozytyw został skradziony aparat D200 z obiektywem Nikkor 17-55 f2,8. Okoliczności zdarzenia - wyniesiony z miejsca gdzie się znajdował, czyli studia fotograficznego w budynku szkoły. Charakterystyczne odklejające się gumy na korpusie oraz na pierścieniu zoomu w obiektywie. Mimo przyklejenia łatwo sprawdzić bo będą luźne. Gdyby ktoś natknął się na sprzęt z drugiego obiegu - proszę o czujność. Aparat i obiektyw nie posiada oryginalnych książeczek i pudełek, ponieważ są u mnie. Kontakt -milo79@interia.pl. Sprzęt sprawny w 100 procentach, dla znalazcy nagroda.
fwj - 09-11-2012, 21:50
Niezłe miejsce na takie ogłoszenie:
Sprzedam » SKRADZIONY D200 z obiektywem 17-55
może warto by przenieść do: SKRADZIONY/ZAGUBIONY/ZNALEZIONY SPRZĘT
milo79 - 10-11-2012, 11:34
miejsce bardzo dobre bo tu się sprzedaje, więc własnie tutaj trzeba dać ostrzeżenie a w zakładkę skradziony dodatkowo.
harry - 12-11-2012, 11:59
Informacje są niepełne - podaj numer seryjny body i obiektywu - ludzie będą wiedzieli na co patrzeć.
|
|