| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Zjazd
pitt - 15-05-2004, 17:21 Temat postu: Zjazd Mam pytanie czy jest zjazd w maju czy go niema .
Mam możliwość wyjazdu na wraki w tym terminie i musze ewentualnie zaklepać meiejsce na łodzi. Prosze o info najlepiej jeszcze dzisiaj lub jutro
pozdrawiam PITT
ukusek - 15-05-2004, 19:19
Z tego co policzyłem niebieskich uczestników (tych po wpłacie) to jedzie 11 osób. Bardzo skromnie osobowo ten zjazd się zapowiada. Trzeba podjąc jakąś wiążącą decyzję: czy jedziemy mimo to, czy niestety pomysł spotkania umrze śmiercią naturalną. Ja osobiście spodziewałem się że pojedzie znacznie więcej osób patrząc na początkowe zainteresowanie. No ale cóż...
DarekS - 15-05-2004, 20:01
Zjazd się odbędzie pomimo tak małej liczby chętnych. Zastanawiam się telko nad głosującymi czy głosowali żeby głosować czy faktycznie chcieli wziąć udział w spotkaniu. A jeżeli już głosowali to z jakim zamiarem.
Przy takiej liczbie chętnych jaka jest nie będzie to III ogólnopolskie spotkanie FN ale OSTATNIE ogólnopolskie spotkanie FN dlatego Ci, którzy się zadeklarowali proszę o przybycie. W ośrodku w tym czasie będzie też inna grupa więc integrować się bedziemy z innym środowiskiem
Radol - 17-05-2004, 08:53
Oj, szkoda,
mimo, że głosowałem nad Hańczą, to zdecydowałęm się pojechać do Leśnych.
Ale przy takij liczbie osób, to hyba Hańcza byłaby lepszym rozwiązaniem
Cóż, masz rację Darku że w takiej sytuacji powinien to być chyba OSTATNI ZJAZD FORUM
Smutne, acz prawdziwe.
Pozdrawiam
|
|