FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

REBREATHERY - kurs TDI Air Diluent CCR Diver Course - szukam partnera/ow

gringo - 10-01-2013, 20:51
Temat postu: kurs TDI Air Diluent CCR Diver Course - szukam partnera/ow
Jako ze mikolaj w minione swieta byl chojny i stalem sie szczesliwym posiadaczem Poseidona Discovery MK6 przyszla kolej na kurs. Jako, ze razem razniej szukam chetnych ktorzy wspolnie ze mna mieliby ochote sie przeszkolic. Kurs wg standardow TDI. Kurs na dwie jednostki: Inspiration Vision i MK6 czyli:
4 nurkowania basenowe (Wawa) i 12 na wodach otwartych (Koparki)
dla zainteresowanych szczegoly na pw lub pod telefonem 790019627 lub na gg

slawek290 - 10-01-2013, 21:30

Może byś choć jakieś zdjęcia tego " dziadostwa " wstawił dla tych co nie mieli takiego bogatego mikołaja .

U kogo robisz kurs ?

gringo - 10-01-2013, 22:49

Kurs będzie prowadzony przez Adama Wysoczańskiego
Yavox - 10-01-2013, 22:52

slawek290 napisał/a:
Może byś choć jakieś zdjęcia tego " dziadostwa " wstawił dla tych co nie mieli takiego bogatego mikołaja.

Mój kamerdyner ma dwa takie w garażu. Jeżdżą ponurkować razem z ogrodnikiem, jak im daję parę godzin wolnego na święta :)

slawek290 - 10-01-2013, 23:03

gringo napisał/a:
Kurs będzie prowadzony przez Adama Wysoczańskiego

Bardzo sympatyczny Pan " Księgowy ".

Fajny sprzęt i słuszny worek ;-) a można jeszcze zdjęcie sprzętu " od tyłu " ?
Ciśnie mi się pytanie , gdzie Ty inflator powiesisz i czy nie będzie kolidował ?

Yavox napisał/a:
Jeżdżą ponurkować razem z ogrodnikiem, jak im daję parę godzin wolnego na święta

Może powinieneś ich skontaktować , toby sobie chłopy razem bulki puskali .

gringo - 10-01-2013, 23:49

zdjecia od tylu nie robilem bo logosow na ktorych mi zalezalo nie bylo widac - - ale to zeby sobie lansiarskie zdjecie walnac :)
- pierwsze przymiarki z inflatorem na sucho i chyba bedzie bez problemu - MK6 ma dosc kompaktowa konstrukcje nie jest tez zabudowany wiec nieco z wezykami mozna powalczyc
- zobaczymy jakie zmiany w zamontowaniu worka trzeba bedzie poczynic jak wejde z tym do wody jest lekki wiec tez obawiam sie o ilosc balastu ale to wszystko na kursie