FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Osoba, szkoła lub projekt 2012 roku

DarekS - 11-01-2013, 13:30
Temat postu: Osoba, szkoła lub projekt 2012 roku
Wspólnie z redakcją Nuras.info w tym roku oprócz typowego Produktu Roku wybieramy szkołę, osobę lub projekt który wyróżnił się w 2012 roku. Tak samo jak z Produktem Roku 2012 wygrywający zostanie uhonorowany w lutym 2013 w trakcie targów Podwodna Przygoda
AkademiaNurkowania - 04-02-2013, 13:24

Serdecznie dziękujemy za oddane głosy! :)
Znaleźć się w tak zacnym, znanym i szanowanym gronie, uzyskać WASZ szacunek
by zostać do tego grona zaliczonym to niesamowity zaszczyt i nie ukrywamy, że
pewne zaskoczenie: zapracowaliśmy na to po zaledwie pół rocznej działalności!!! :)
Wkładamy w naszą pracę całe nasze serce, wiedzę i zaangażowanie - więc tym bardziej
DZIĘKUJEMY za docenienie naszych wysiłków. Mamy nadzieję, że w nadchodzącym sezonie
będziecie równie entuzjastycznie głosować na nas... nogami: podejmując decyzję kontynuacji szkoleń :)
Kochamy WAS! i nie ma nic wspanialszego, niż poczucie wzajemności :)

Pawel_B - 04-02-2013, 16:23

Za rok będzie pudło :) . Tylko nie wiadomo który stopień :) .

PS. Oczywiście gratulacje dla zwycięzcy - Michał Kosut zrobił masę dobrej roboty nie tylko dla swojej firmy, ale także dla wszystkich nurków. Strefa Divemastera jest przecież ogólnodostępna i stanowi doskonałe materiały szkoleniowe dla kandydatów na instruktorów i divemasterów. Wiem bo sam korzystam :)

lozerka - 04-02-2013, 17:10

Pawel_B napisał/a:
stanowi doskonałe materiały szkoleniowe dla kandydatów na instruktorów i divemasterów. Wiem bo sam korzystam :)

nie tylko, ja przeglądałam i korzystalam z tym materiałów w czasie rescue, to naprawdę kawał dobrej roboty :)

jacekplacek - 04-02-2013, 18:03

Niewątpliwie w strefie dajwmastera jest włożony kawał dobrej roboty: zarówno w części prezentacyjnej, jak i operatorskiej, składu, oświetlenia - jak dla mnie, perfekcyjnie przygotowany materiał. Miałem też przyjemność rozmawiać z Dawidem Jóźwiakiem o kulisach kręcenia Strefy Divemastera i... - być może nie powinienem tego mówić - profesjonalizm Michała jest na takim poziomie, że powtórek praktycznie nie było.
projektfilm Dawid - 04-02-2013, 22:39

Dzięki Wszystkim
Cieszę się że Michała i moja praca nie poszły na marne.

Kulisy powstawania Strefy Divemastera pozostaną tajemnicą i niech tak zostanie.
Jest dla Was za darmo i niech cieszy.
Wszyscy na planie bardzo ciężko pracowali i byli przygotowani.
Powtórek było niewiele lub wcale.
Strefa od strony realizacyjnej nigdy by nie powstała gdyby nie wspaniałe światło Gralmarine i praca Bartka oraz Patrycji którzy za kompletną darmochę udzieli mi niesamowitej pomocy.
Właściwie zrobili to dla Was.
Bardzo dziękuję ekipie Gralmarine.

Wspaniała muzyka Wiktora Wedlera waliła w mojej głowie jak robiłem te filmy. Dzięki Wiktor.
Ekipa Michała która przyjechała była przygotowana i naprawdę to świetni nurkowie.
Pozdrawiam was i mam nadzieję że jeszcze popracujemy.

Chciałbym też podziękować osobie mało znanej i skromnej która przez te długie godziny oświetlała plan stojąc koło mnie choć po 5 godzinach pod wodą nie jest wcale lekko trzymać ogromne lampy.Nazywa się Karol Pawliczak i jest gość . Dziękuję Karolu

Potem przez wiele ,wiele godzin samotnie siedziałem i montowałem... całość w 2-3 mce
Tak to było.

Hm....Michał Kosut
Michał był bardzo dobrze przygotowany a co bardzo istotne z niebywałą skromnością podchodził do projektu. Tu wielki szacunek.
Nie dość że facet ma wiedzę to potrafi ciężko pracować (robiliśmy po 12 odcinków w jedną noc)
Każdemu realizatorowi życzę takiego filmowego bohatera.

Michał i Ja chcieliśmy wam coś ważnego i wartościowego przekazać..
Cała ekipa filmowa pomagała pełną parą.
Jeśli się udało to super.
I tyle

aha
Na targach zapadną decyzje czy projekt będzie dalej rozwijany filmowo...

Pawel_B - 04-02-2013, 22:56

projektfilm Dawid napisał/a:

Chyba warto :) .

zbigniewb - 05-02-2013, 14:09

Pawel_B napisał/a:
projektfilm Dawid napisał/a:

Chyba warto :) .

Michał, Dawid - gratulacje.Dostaliście moją rekomendację i głos.

Projekt "Strefa Divemastera" wisi 5 miesięcy na YT. 60 subskrypcji i niemal 24 000 wyświetleń to dobry wynik. Wynik osiągnięty bez wielkiej promocji.

Temat wydaje się wyczerpany. Chociaż ... coś mam wrażenie, że spółka MK&DJ czymś nas zaskoczy.