| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Manual instruktorski PADI po polsku ale stary ?
rafixpol2 - 14-02-2013, 23:39 Temat postu: Manual instruktorski PADI po polsku ale stary ? Mam wielką prośbę. Wcięło mi, a też go dostałem. Nawet kiedyś wysyłałem na prośbę użytkownika naszego forum. Kiedyś wraz z Encyklopedią tworzył kompendium wiedzy teoretycznej i mnie dzielnie służył do przygotowań do egzaminów DM. Stary - bo zawierał wszystkie działy teorii nurkowania, fizjologię, fizykę teorię deko itd. Niestety nowy jest o wiele za ubogi. Może w przepastnych głębinach Waszych komputerów gdzieś się poniewiera ten skarb - zagubiony przeze mnie haniebnie. Wspomóżcie zawstydzonego swą niefrasobliwością nurasa. Potrafię się odwdzięczyć!!
Kurierex - 15-02-2013, 06:10
Zdaje się że masz na myśli drukowaną wersję Manuala instruktorskiego, połączoną z manualami do poszczególnych kursów i specjalizacji. Teoria deko itd. jest zawarta właśnie w encyklopedii nurkowania.
waterman - 15-02-2013, 12:17
MIchale Rafał szuka tego starszego gdzie byla cala fizyka
Kurierex - 15-02-2013, 12:59
Aaaa ok.
Sławek T - 16-02-2013, 20:26 Temat postu: Re: Manual instruktorski PADI po polsku ale stary ?
| rafixpol2 napisał/a: | | Mam wielką prośbę. Wcięło mi, a też go dostałem. Nawet kiedyś wysyłałem ....! |
Jeśli chodzi Ci o "Fizyka/Fizjologia Teoria Dekompresji" to pewnie mogę Ci pomóc, podaj maile to podeślę (priv)
|
|