| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
FABER - 19-02-2013, 21:30 Temat postu: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Czy ktos z Was ogarniala ta knige?
http://www.empik.com/nurk...17825,ksiazka-p
jak tak to jakies slowo w temacie czy czytac warto to?
divemania - 20-02-2013, 08:28 Temat postu: Re: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
Książek o nurkowaniu jest tak mało, że każda warto przeczytać, chociażby po to zeby zobaczyć czy było warto
FABER - 20-02-2013, 09:04
Wiesz jeśli mam się męczyć jak przy zanurzonej to wole nie sprawdzać i poczekać aż przeczytasz i wtedy będziesz mógł podzielić się swoją opinia, czy warto. Bo mimo małej ilości książek o nurkowaniu nie wiem czy jest sens kupować knige 76str dzieło o niewiadomej reputacji. Szkoda czasu w/w przypadku. Jak przeczytasz daj znać
divemania - 20-02-2013, 09:06
| FABROLO napisał/a: | Wiesz jeśli mam się męczyć jak przy zanurzonej to wole nie sprawdzać i poczekać aż przeczytasz i wtedy będziesz mógł podzielić się swoją opinia, czy warto. Bo mimo małej ilości książek o nurkowaniu nie wiem czy jest sens kupować oboje 76str dzieło o niewiadomej reputacji. Szkoda czasu w/w przypadku. Jak przeczytasz daj znać |
Deal
Dzidzia666 - 20-02-2013, 09:44 Temat postu: Re: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
Myślałem że błąd wziął się z autokorekty ale nie Kniga definicja słowa. Co to znaczy? Co to jest? Miejski słownik slangu i mowy potocznej. = Książka. I to by wiele wyjaśniało. Co do tematu myślę jak wyżej , że jesteśmy tak wyposzczeni przez rodzime publikacje , że ludzie kupią nawet "jak zostać nurkiem w 21 dni" i "Przygody misia nurka"
ptja - 20-02-2013, 09:51 Temat postu: Re: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
| Dzidzia666 napisał/a: | | Kniga definicja słowa. Co to znaczy? Co to jest? |
to się chyba fachowo nazywa rusycyzmem, bo książka to po rosyjsku właśnie книга
FABER - 20-02-2013, 12:00
| Dzidzia666 napisał/a: | | Myślałem że błąd wziął się z autokorekty ale nie |
nie pozostalosc po szkole
PTJa daj znac jak przeczytasz ksiazke co sadzisz pozdro
TGibuś - 22-05-2013, 10:36
Nurasy! Czy ktoś z Was ma wiedzę na temat suchego- Waterproof D7? jak się ma cena do jakości? czy faktycznie jest warty tej ceny? Jeżeli możliwe chętnie był posłuchał rad użytkowników tego modelu....
z góry dziękuję
beroduar - 22-05-2013, 18:42
Nurasy !
Czy do bułeczek drożdżowych trzeba dodać masło, czy może być olej?
Proszę o szybką odpowiedź, bo grzeję piekarnik !
Bardzo dziękuję !
(i pozdrawiam serdecznie)
TYMOTEUSZ - 22-05-2013, 19:22
to i ja mam pytanie- coś mnie swędzi pod lewą pachą, wiecie może co?
Jozio - 22-05-2013, 20:11
| TYMOTEUSZ napisał/a: | | to i ja mam pytanie- coś mnie swędzi pod lewą pachą, wiecie może co? |
Jesli pod lewą to kryzys jesli pod prawą to dobrobyt
Grotto8 - 23-05-2013, 15:59
Panowie, nie zajmujcie się bułeczkami czy innym świądem, tylko odpowiedzcie, czy prezerwatywy smakowe naprawdę są smakowe, czy to tylko tani chwyt marketingowy pazernych korporacji żerujących na ludzkich potrzebach??? !!!!
Yavox - 23-05-2013, 16:13
I co, Ty tniesz głupa, że nie wiesz, jak smakuje prezerwatywa, a my się mamy dać złapać i się przyznać? Niedoczekanie!
|
|