| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Atlantis czy cos innego?
Asia_FX - 25-05-2004, 19:06 Temat postu: Atlantis czy cos innego? Hej wszystkim
Mam takie małe pytanko. Właśnie zamierzam zacząć kurs OWD. Znalazłam jakąś szkołę nurkowania niedaleko mnie - Atlantis z Knurowa. Co myślicie o tej szkole? Warto tam zacząć swoją podwodna przygodę, czy lepiej poszukać czegoś innego? Ewentualnie jakie szkoły na Śląsku moglibyście mi polecic?
z góry dziękuję za odpowiedź
Mrówa - 25-05-2004, 19:37
Z czystym sumieniem polecam Nautice Śląsk
Tommy222 - 25-05-2004, 19:59
Przygodę na pewno warto zaczać a Nautica ma wysoką renomę.
CZACHO - 25-05-2004, 21:22 Temat postu: Re: Atlantis czy cos innego?
| Asia_FX napisał/a: | | Co myślicie o tej szkole? Warto tam zacząć swoją podwodna przygodę, [...] |
To szkola Zbyszka Stychno... szkola w SSI i IANTD, maja dobry sprzet i Zbyszek sie przyklada do swojej pracy Wiec ja osobiscie moge Ci ja polecic.
Radol - 26-05-2004, 09:16
Tak jak napisał CZACHO,
Atlantis to Zbyszek Stychno,
sam nie robiłem u niego kursów, a jedynie korzystałem z uprzejmości i pożyczałem sprzęt, ale od ludzi któzy robili u niegoi kursy, słyszałem pozytywne opinie.
Zresztą ludzie Ci dalej szli na kursy do Zbyszka, więc chyba warto.
Pozdrawiam
Aisa - 26-05-2004, 09:25
Z czystym sumieniem polecam Zbyszka - robilam u niego kilka kursow technicznych i jest naprawde super - profesjonalny, sprzet bardzo dobry, wszystko na miejscu.
Polecam !!!!
Hubert Mazurek - 26-05-2004, 09:25
O "Zbyszku Stychno" ma również pozytywną opinię.
Maciek Ziomek - 26-05-2004, 10:15
| Aisa napisał/a: | Z czystym sumieniem polecam Zbyszka - robilam u niego kilka kursow technicznych i jest naprawde super - profesjonalny, sprzet bardzo dobry, wszystko na miejscu.
Polecam !!!! |
I ja sie pod tym podpisuje 4 pletwami
Marecki - 26-05-2004, 11:23
Zrobiłem 3 kursy u Zbyszka i zrobię kolejne.
Naprawdę polecam, Zbyszek ma ogromną więdzę i zaplecze sprzętowe, a przedwszystkim jest otwarty na propozycje.
Polecam Zbyszka dlatego że ktoś kiedyś mi go polecił i nie żałuję więc Tobie również polecam.
Pozdrawiam serdecznie
Marecki
Sandii - 26-05-2004, 11:24
| Aisa napisał/a: | | Z czystym sumieniem polecam Zbyszka - robilam u niego kilka kursow technicznych i jest naprawde super |
Mój ty buddy techniczny - razem robiliśmy ;))))
polecam Zbyszka!
Sandii
Aisa - 26-05-2004, 11:28
| Sandii napisał/a: | Mój ty buddy techniczny - razem robiliśmy
Sandii |
a jak !! mam nadzieje, ze jeszcze kiedys razem damy nura
|
|