| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Świat wariuje coraz bardziej
Włodek K - 07-03-2013, 10:27 Temat postu: Świat wariuje coraz bardziej Nie lubię dnia papierowego - podsumowanie miesiąca dla księgowej.
Ale stwarza on okazję do oglądania porannej TV.
Jedna z celebrytek Jolanta K. przed chwilą w TV tak stwierdziła:
Kiedy mam poważny problem np. ślub córki (też znanej celebrytki) to 10 zabiegów w komorze hiperbarycznej bardzo mi pomogło"
Używają komory z tlenem hiperbarycznym do zabiegów uzdrawiających.
Cóż nurkowie, na każdym nurkowaniu macie takie zabiegi prawie za darmo i jeszcze cieszycie gały
Nawiasem mówiąc lekko mnie wstrząsnęło to jaki poziom problemów mają celebryci i jakich rozwiązań się chwytają.
Nie masz kasy na czynsz - wal do komory, dziecko ćpa - wal do komory, stary się robisz i brak Ci na lekarstwa - wal do komory.
Teraz nawet darmowy kurs nitroksowy przedłuży nam życie o 10 lat
Kurcze świat wariuje
Scaner - 07-03-2013, 11:09 Temat postu: Re: Świat wariuje coraz bardziej
| Włodek K napisał/a: |
Kurcze świat wariuje |
Włodek wcale nie, świat nie wariuje. Świat na szczęście pozostaje nie wzruszony i niezmiennie piękny dlatego nurkujemy, jedyne co się zmienia to przybywa na świecie idiotów.
Voltek - 07-03-2013, 12:44 Temat postu: Re: Świat wariuje coraz bardziej
| Scaner napisał/a: | | Włodek K napisał/a: |
Kurcze świat wariuje |
Włodek wcale nie, świat nie wariuje. Świat na szczęście pozostaje nie wzruszony i niezmiennie piękny dlatego nurkujemy, jedyne co się zmienia to przybywa na świecie idiotów. |
Nie, idiotów i innych "odchyłów" nie przybywa, są tylko coraz bardziej eksponowani i co najgorsze to biorą się za "dyrygowanie".
Panie boże* spuść nogę i kopnij, tylko dobrze wyceluj.
*słowo bóg użyto w znaczeniu ogólnym, wskazując na jakiekolwiek bóstwo
Yavox - 07-03-2013, 13:06 Temat postu: Re: Świat wariuje coraz bardziej
| Voltek napisał/a: | | *słowo bóg użyto w znaczeniu ogólnym, wskazując na jakiekolwiek bóstwo |
Czułość ortograficzna Ci skoczyła, proszę proszę Wyrabiasz się
Voltek - 07-03-2013, 13:20
Tu nie chodzi o ortografię, ale gdybym przypadkiem uraził uczucia religijne to bałbym się przyjechać do Polski, a wtedy mogłaby mnie ominąć taka przyjemność jak pogrzeb tej przysłowiowej teściowej.
|
|