| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - co robię żle i jak to poprawić ?
Kriss - 28-05-2004, 15:47 Temat postu: co robię żle i jak to poprawić ? Trochę mam zaległości w czytaniu Forum , więc dziś usiłowałem dotrzeć przez wyszukiwarkę forumową do postów z 7 dni . Otwiera się kilka wyników z pierwszej strony widocznej na ekranie . Przy próbie przejścia na następne strony pojawia się komunikat ;
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"
Czy ktoś obeznany mógłby mi powiedzieć co z tym zrobić , żebym miał dostęp do tematów znalezionych a nie widocznych na kolejnych stronach ?
pzdr- Kriss
darel - 28-05-2004, 17:36
Zaraz zindeksuję bazy i powinno być OK.
Czasami tak bywa ze skrypt pokazuje, ze jest nastepna strona z postami, a jej jeszcze nie ma
w nowej wersji FN ktora niedlugo bedzie nie bedzie juz takich problemow.
Jedna z bardziej przydanych funkcji bedzie IGNOR czyli klikamy przy poscie danej osoby ikonke i juz wogole nie widzimy postow tej osoby
Nysle, ze niektorych ta funkcja ucieszy.
waldo - 28-05-2004, 18:03
To i ja się przyłączę z zapytaniem ...
Chciałem dzisiaj umieścić post z załączonymi zdjęciami, ale niestety zdjęcia nie były wyświetlane. Również nie jestem w stanie włączyć html. Czy tak ma być, czy też u mnie coś się zepsuło ?
Kriss - 28-05-2004, 18:36
| darel napisał/a: | Jedna z bardziej przydanych funkcji bedzie IGNOR czyli klikamy przy poscie danej osoby ikonke i juz wogole nie widzimy postow tej osoby
Nysle, ze niektorych ta funkcja ucieszy. |
Mam nadzieję , że Adminom i Moderatorom - zablokujesz tę opcję
Pzdr- Kriss
GosiaS - 28-05-2004, 21:24
No wiesz Kriss... a czemu ja biedna jestem winna??
Twoje posty czytam wszystkie!
Kriss - 31-05-2004, 16:51
| Gosia napisał/a: | No wiesz Kriss... a czemu ja biedna jestem winna??
Twoje posty czytam wszystkie! |
Ktoś musi być winny - ale miałem na myśli np. taki post jak ten - pomogło - mogę czytać wszystko - dzięki - Pzdr - Kriss
|
|