FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - co robię żle i jak to poprawić ?

Kriss - 28-05-2004, 15:47
Temat postu: co robię żle i jak to poprawić ?
Trochę mam zaległości w czytaniu Forum , więc dziś usiłowałem dotrzeć przez wyszukiwarkę forumową do postów z 7 dni . Otwiera się kilka wyników z pierwszej strony widocznej na ekranie . Przy próbie przejścia na następne strony pojawia się komunikat ;
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"
Czy ktoś obeznany mógłby mi powiedzieć co z tym zrobić , żebym miał dostęp do tematów znalezionych a nie widocznych na kolejnych stronach ?

pzdr- Kriss

darel - 28-05-2004, 17:36

Zaraz zindeksuję bazy i powinno być OK.
Czasami tak bywa ze skrypt pokazuje, ze jest nastepna strona z postami, a jej jeszcze nie ma :-(
w nowej wersji FN ktora niedlugo bedzie nie bedzie juz takich problemow.
Jedna z bardziej przydanych funkcji bedzie IGNOR czyli klikamy przy poscie danej osoby ikonke i juz wogole nie widzimy postow tej osoby :mrgreen:
Nysle, ze niektorych ta funkcja ucieszy.

waldo - 28-05-2004, 18:03

To i ja się przyłączę z zapytaniem ... :)
Chciałem dzisiaj umieścić post z załączonymi zdjęciami, ale niestety zdjęcia nie były wyświetlane. Również nie jestem w stanie włączyć html. Czy tak ma być, czy też u mnie coś się zepsuło ?

Kriss - 28-05-2004, 18:36

darel napisał/a:
Jedna z bardziej przydanych funkcji bedzie IGNOR czyli klikamy przy poscie danej osoby ikonke i juz wogole nie widzimy postow tej osoby :mrgreen:
Nysle, ze niektorych ta funkcja ucieszy.

Mam nadzieję , że Adminom i Moderatorom - zablokujesz tę opcję :?: :-D

Pzdr- Kriss

GosiaS - 28-05-2004, 21:24

No wiesz Kriss... a czemu ja biedna jestem winna??
Twoje posty czytam wszystkie!

Kriss - 31-05-2004, 16:51

Gosia napisał/a:
No wiesz Kriss... a czemu ja biedna jestem winna??
Twoje posty czytam wszystkie!

Ktoś musi być winny - ale miałem na myśli np. taki post jak ten - pomogło - mogę czytać wszystko - dzięki - Pzdr - Kriss