FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

HYDE PARK - Zmieniamy Hobby ?

TYMOTEUSZ - 12-04-2013, 13:36
Temat postu: Zmieniamy Hobby ?
Zajebisty filmik- głośno muza

jak ktos umie niech wrzuci tak żeby było widać okno z yt

Miłego oglądania

KasiaK - 12-04-2013, 13:47

hmmm nie wiem czemu nie działa wrzucanie z yt.
jeszcze chwilę temu umiałam:)
zaraz pokombinuję

ha! za 8 razem ale się udało ;)

juras93050 - 12-04-2013, 15:14

Sport jest zaje- fajny. Jednak kiedyś oglądałem wywiad z Jeb Corliss który wypowiadał się że średnia długość uprawiania Sky Divingu to 6 lat. Jest to czas od rozpoczęcia skakania (latanie) do momentu wypadku ze skutkiem śmiertelnym, trwałym kalectwem lub po prostu takim strachem że sami skaczący postanawiają skończyć z tym sportem. Zobaczcie sobie to :
Jeb Corliss uderza w półkę skalną - niebezpieczny wypadek base-jumpera
http://www.video.banzaj.p...k-base-jumpera/

KasiaK - 12-04-2013, 15:25

ja jestem raczej z tych odważnych, którzy bardzo lubią adrenalinkę i różne dziwne rzeczy, ale tego sportu nie mam ochoty spróbować.....

ze spadochronem skoczę z pewnością, tak dla funu, w tandemie z instruktorem po prostu,
ale sky diving....nieeeee cykora mam.

juras93050 - 12-04-2013, 16:32

Fajna sprawa takie latanie ale chwila nieuwagi, podmuch wiatru i robi się placek. Kiedyś może trzeba będzie spróbować. Jest ryzyko jest zabawa ale jak dla mnie trzeba wiedzieć gdzie jest ta granica której przekraczać nie mam ochoty.
nemo1410 - 12-04-2013, 21:29

niezle swiry :ping:
dav4u - 12-04-2013, 22:11

KasiaK napisał/a:
ze spadochronem skoczę z pewnością, tak dla funu, w tandemie z instruktorem po prostu,
ale sky diving....nieeeee cykora mam.

tak tak pierwszy raz w tandemie drugi pewnie też ,ale dziesiąty będziesz chciała już solo , po 50tym skoku i obejrzeniu wielu takich filmików ... hmmm fajnie tak sobie lecą
po 100nym będziesz szukać gdzie z kim od kogo możesz dowiedzieć się coś więcej

i tak to działa :)

Andrzej Kosko - 12-04-2013, 23:29

za żadne pieniądze...nigdy...