FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

HYDE PARK - Przeprowadzka

Aleksander - 16-05-2013, 23:21
Temat postu: Przeprowadzka
Tomku, czy jek przeniesiemy się na Twoje podwórko to też nas zamkniesz? :-)

Oczywiście.

Najpierw jednak trochę tu napiszę: cały ten temat, mimo iż traktowany przez Ciebie zapewne humorystycznie, jest prowokacją do kontynuowania procederu, który starałem się w różnych miejscach wygasić. Tym samym nie mam pojęcia co Ci przyszło do głowy aby w dziale najsilniej moderowanym (no, może poza "Wypadkami") próbować ciągnąć dyskusję, którą osobiście już rzygam :587:

Zakładając, że to taki żarcik postanowiłem zamiast rozdawać po nocy ostrzeżenia nieco się pośmiać przed snem,
uwaga: ha,... ha...

Następnie... oczywiście temacik-żarcik zamykam, bo rozumiem twoje pytanie jako retoryczne, proszące wręcz błagalnie o jego zamknięcie. A że jestem straszliwie uczynny to tak miłej prośbie nie umiem odmówić :cmoook:

A następnie, idąc za ciosem spełniania pozytywnych próśb, spełniam prośbę Sławka i przenoszę temacik do HydeParku (nie będę śmiecił w dowcipach). Ups. Zamknięty... No cóż, trzeba było prosić w innej kolejności :trawa:

Po drodze postanowiłem zignorować, jakże negatywną w wyrazie, sugestię Yavoxa o sianiu przemocy wśród Forumowiczów... :bicz:

Wasz Wesoły Moderator :deg:

slawek290 - 16-05-2013, 23:45

Generalnie - Aleksander jako iż Na Sm znam się słabo proponuję przeprowadzkę do działu dowcipy nienurkowe . Uchachałem się zdrowo jak zobaczyłem koniec nurkowania kolegów ;-)

Yavox - 16-05-2013, 23:50

Wy chłopaki to jednak guza szukacie... :maniac:

slawek290 - 17-05-2013, 00:01

Nie próbowałeś nurkować w Sm ? Najwyższy czas zacząć . Kupa śmichu przy tym jest .Rekord pobił kiedyś kolega o ksywce Gerard z Niemcowni . 2 flaszki po bokach wychodzi z zielskiem na głowie flaszki na sznurkach , pęknięta pianka w kroku .... a że majtek nie miał to był kupa śmiechu ;-)
Jaja nie z tej ziemi . Bezsilność kolegi trzymającego flachy i próbującego zasłonić swój malutki interes ( w zimnej wodzie wszystko się kurczy ) była porażająca .
Lepiej jednak Adam wybrać się na kurs - niż próbować samemu .

Yavox - 17-05-2013, 00:03

Sławku, nurkuję w SM, można to sprawdzić w odpowiednim miejscu w tym dziale. Tylko... co to ma wspólnego z przeprowadzką :?;

slawek290 - 17-05-2013, 00:11

Podejrzewam iż Aleksander chce przeprowadzić się do działu SM w związku z awarią separatora w jego Twinie . Wychodzą z tego jaja , no to proponuję do dowcipy nienurkowe . Nurkowania , jego poczynania z flaszkami po bokach absolutnie nie przypominają .

Tłumaczę mu ciągle że najgorsi są ludzie którzy myślą iż wszystkie rozumy świata pozjadali a wszyscy ich otaczający to głutroole albo jakoś tak .