| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Jak wyświetlić posty usuniętej osoby?
Yavox - 02-07-2013, 16:02 Temat postu: Jak wyświetlić posty usuniętej osoby? Niedawno z forum usunął się Włodek K. Chciałbym przejrzeć część jego postów, ale niestety nie mogę ich wyświetlić, bo przy postach nick ma czarny kolor i jest "nieklikalny" - przez co nie mogę wejść do profilu użytkownika i wyświetlić postów, których jest autorem.
Jak poradzić sobie z tym problemem?
Pysio - 02-07-2013, 16:11
Spróbuj może przez wyszukiwarkę (na górze forum). Ale raczej będzie z tym problem, bo po postach pozostaje tylko cień. Są one tak jakby postami widmo - nie mają przypisanego autora.
dav4u - 02-07-2013, 16:28
| Cytat: | | Jak poradzić sobie z tym problemem? |
Wskrzesić autora ???
lozerka - 02-07-2013, 18:11
nie ma takiej możliwości. Tzn jeśli ktoś chce wrócić na forum, to juz na zupełnie nowym profilu. Dlatego znacznie lepsze jest- dla pozostających, ale i wobec zmienności natury ludzkiej zaordynowanie sobie bana- na własna prośbę, w uzgodnieniu z adminem. To można odwrócić, jeśli po jakimś czasie człowiek zmieni zdanie, ale nawet jeśli nie- jego posty nadal są dostępne.
Ja o tym od razu pomyślałam, ze cała ogromna wiedza, którą Włodek tu przekazał, tak naprawdę przepadła. Wobec tutejszego bałaganu, nawet jeśli kojarzy się jakiego posta szukamy, nie ma zbyt wielkich szans znalezienia go po tytule wątku, a wyszukiwanie po słowach..hmm...rzadko kiedy są tak wyjątkowe, by nie wyswietlało tysięcy postów. a jak wyświetla- to w watkach i...nie znając tytułu nadal to katorznicza praca przeszukiwanie ich.
TomS - 02-07-2013, 18:53
Jeśli wpiszemy WłodekK to pojawią się cytaty (-> WłodekK napisał/a... itd).
Często po dłuższej wypowiedzi ktoś cytował Włodka aby zadawać pytania lub się odnieść itp. Nie wszystko tak odzyskasz ale sporo
Yavox - 02-07-2013, 18:55
Na to już wpadłem, ale to robota jest katorżnicza...
Marras - 03-07-2013, 00:58
Wniosek z tego taki, że powinien być punkt w regulaminie mówiący o tym, że nie przewiduje się usuwania kont
KasiaK - 03-07-2013, 09:40
| Marras napisał/a: | Wniosek z tego taki, że powinien być punkt w regulaminie mówiący o tym, że nie przewiduje się usuwania kont |
o! właśnie
|
|