| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
REBREATHERY - nowy soft do AP Vision
D@rek - 01-08-2013, 07:48 Temat postu: nowy soft do AP Vision właśnie zaimplementowałem sobie nowy soft do rebów AP Vision. Jeszcze nie byłem z tyn pod wodą ale tak na pierwszy rzut oka to lekka kosmetyka rozszerzająca punkty pre.
Ktoś wykonał parę nurkowań na nowym sofcie ? Jakieś wrażenia ?
divemania - 12-08-2013, 14:31 Temat postu: Re: nowy soft do AP Vision
| D@rek napisał/a: | właśnie zaimplementowałem sobie nowy soft do rebów AP Vision. Jeszcze nie byłem z tyn pod wodą ale tak na pierwszy rzut oka to lekka kosmetyka rozszerzająca punkty pre.
Ktoś wykonał parę nurkowań na nowym sofcie ? Jakieś wrażenia ? |
Ja nurkuję na nim od czerwca 2012 bo od tego miesiąca ładowali go do nowych rebów. Teraz tylko udostępnilo go dla wszystkich innych. Generalnie bez zarzutów.
Jako ciekawostkę napiszę, że już za chwile będzie soft z polska wersją językową. Właśnie skończyliśmy robić tłumaczenie i testujemy w praktyce.
Ciężko się przestawić z "Cell warrninig", na "Awaria czujnika"
gringo - 12-08-2013, 15:46
| divemania napisał/a: | | Ciężko się przestawić z "Cell warrninig", na "Awaria czujnika" |
a tak czesto wyskakuje???
D@rek - 12-08-2013, 16:51
zrobiłem 5 h pod wodą na nowym sofcie. Różnica niewielka. Ale zwrócenie uwagi na zawory grzybkowe słuszne. Co do wersji językowych to czeska była polskiej nie, aż dziwne .
Cell warning pojawia jak się zawsze mi pojawiało na chwilę przy zmianie set pointa na większy. Niektóre cele jakby później reagują na większe Pp O2 stąd ten alert.
|
|