FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - ciekawostka statystyczno-forumowa

Dorota i Wojtek - 18-06-2004, 06:33
Temat postu: ciekawostka statystyczno-forumowa
Jest to w zasadzie nie tyle ciekawostka, co pytanie skierowane do Szanownej Administracji:

Dlaczego w dziale statystyki "pokazują się" nam tylko dwie kategorie? "ostatnio aktywni" i "najaktywniejsi użytkownicy".

Kiedyś śledziliśmy ilość postów i tematów na miesiąc, ilość nowych użytkowników...

Co ciekawe, czasem rano (w Polsce coś po 5.00) otwiera się "pełna wersja" statystyk", ale później - klapa... :sad:

Czy u reszty Użytkowników wygląda to podobnie? Czy tylko do egiptowa dane nie chcą się przecisnąć?

:wave:

Art - 18-06-2004, 11:53

Sprawdzałem statystyki przed chwilką i u mnie wszystko w "pełnej wersji"

Pozdrawiam

ed - 18-06-2004, 12:56

u mnie tez jest wszystko

pozdrowienia
ed

DarekS - 18-06-2004, 13:27

Czy te statystyki oglądacie zawsze jako zalogowani ?
Inne statystyki widac po zalogowaniu a inne bez logowania.

Dorota i Wojtek - 18-06-2004, 13:49

... i oto spłynęło oświecenie...

"zaloguj się, a dowiesz się więcej..."

Cóż... zawsze wiedziałem, że komputer to podstępna maszyna... może na wszelki wypadek wyciągać mu baterię na noc - a nuż coś sam wykombinuje a wtedy... :mrgreen:

taaa... informatykiem to ja raczej nie zostanę..., ale tak na wszelki wypadek oglądne parę razy "terminatora" i jakieś inne "wojny klonów" - może przynajmniej dowiem się jak się bronić przed tym nieprzewidywalnym urządzeniem... ;-)

Darek i Wszyscy pozostali, którzy wiecie co znaczą te tajemnicze napisy na tych wszystkich przyciskach - chylę czoła i... Bardzo Dziękuję za pomoc... :razz:

:wave: