| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - ciekawostka statystyczno-forumowa
Dorota i Wojtek - 18-06-2004, 06:33 Temat postu: ciekawostka statystyczno-forumowa Jest to w zasadzie nie tyle ciekawostka, co pytanie skierowane do Szanownej Administracji:
Dlaczego w dziale statystyki "pokazują się" nam tylko dwie kategorie? "ostatnio aktywni" i "najaktywniejsi użytkownicy".
Kiedyś śledziliśmy ilość postów i tematów na miesiąc, ilość nowych użytkowników...
Co ciekawe, czasem rano (w Polsce coś po 5.00) otwiera się "pełna wersja" statystyk", ale później - klapa...
Czy u reszty Użytkowników wygląda to podobnie? Czy tylko do egiptowa dane nie chcą się przecisnąć?
Art - 18-06-2004, 11:53
Sprawdzałem statystyki przed chwilką i u mnie wszystko w "pełnej wersji"
Pozdrawiam
ed - 18-06-2004, 12:56
u mnie tez jest wszystko
pozdrowienia
ed
DarekS - 18-06-2004, 13:27
Czy te statystyki oglądacie zawsze jako zalogowani ?
Inne statystyki widac po zalogowaniu a inne bez logowania.
Dorota i Wojtek - 18-06-2004, 13:49
... i oto spłynęło oświecenie...
"zaloguj się, a dowiesz się więcej..."
Cóż... zawsze wiedziałem, że komputer to podstępna maszyna... może na wszelki wypadek wyciągać mu baterię na noc - a nuż coś sam wykombinuje a wtedy...
taaa... informatykiem to ja raczej nie zostanę..., ale tak na wszelki wypadek oglądne parę razy "terminatora" i jakieś inne "wojny klonów" - może przynajmniej dowiem się jak się bronić przed tym nieprzewidywalnym urządzeniem...
Darek i Wszyscy pozostali, którzy wiecie co znaczą te tajemnicze napisy na tych wszystkich przyciskach - chylę czoła i... Bardzo Dziękuję za pomoc...
|
|