FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

SKRADZIONY/ZAGUBIONY/ZNALEZIONY SPRZĘT - Jastarnia, drugi stopień na Groźnym, odbłyskacz na Trałowcu

hanuś - 17-08-2013, 11:08
Temat postu: Jastarnia, drugi stopień na Groźnym, odbłyskacz na Trałowcu
Wczoraj na Groźnym około 10 rano zgubiłam drugi stopień (puszka) OD STAGE, nie pytajcie jak to zrobilam, udało się i już. Jestem na kursie u Jacka Trembowelskiegi i zguba ta należy do Niego. Do niedzieli jesteśmy w bazie u Andrzeja Sali.
Wczoraj również na nocnym na Trałowcu, zgubiono odbłyśnik od lampy Light Monkey wraz godmanem. Tym razem nie ja,
Właściciel ten sam.....nie pytajcie jak szczęśliwy. Mam nadzieję, że się znajdzie, Znalazcę proszę o kontakt ze mną 608 063 100 lub Jackiem Trembowelskim. Się odwdzięczę :ping:

TYMOTEUSZ - 18-08-2013, 19:17

Sierota :bee;
kraken - 18-08-2013, 20:08

Nie przejmuj się; jest to rzadki, ale w sumie statystycznie jeden z najczęstszych powodów dla którego ktoś nie może skorzystać od razu ze stage'a.
MSC

hanuś - 19-08-2013, 11:10

TYMOTEUSZ napisał/a:
Sierota :bee;

Odbłyskacz jest !!!! puszka....nie :muu:
noże jednak ...,

[ Dodano: 19-08-2013, 11:14 ]
kraken napisał/a:
Nie przejmuj się; jest to rzadki, ale w sumie statystycznie jeden z najczęstszych powodów dla którego ktoś nie może skorzystać od razu ze stage'a.
MSC

hehehehe, zdziwko było :pa:

Pawel_B - 19-08-2013, 11:30

Rozumiem, że puszka się po prostu odkręciła? Pamiętam taki przypadek z Koparek :) .

Pozdrawiam, Paweł

hanuś - 19-08-2013, 20:38

Cytat:

Dokładnie tak, podczas zabawy z deponowaniem zresztą sama nie wiem, cóż, ponoć książkowy przykład wypadków deko, doświadczenie uczące, nigdy już nie zapomnę o ciśnieniu w wężu :D